- Reaction score
- 1.720
ο Τακης παντα ειναι μονος! χρονια τωρα! κανω πλακα σε αυτους που την δεχονται, Αυτο τουλαχιστον πιστευα για σενα και οχι μονο. Τωρα ξαφνικα πως ολοι σοβαρεψαν αποτομα,,,,,,,,,,,τι να πω........τα pdf ια φταινε!!
skal, εσυ τον μετρησες;;Δεν έχετε το Θεό σας.....
Τωρα θα το κανω, εχω παρει μια καλή ταινία......skal, εσυ τον μετρησες;;
Εισαι σε καλο δρομο!Τωρα θα το κανω, εχω παρει μια καλή ταινία......
Προτιμησε κορδελα μην σου μπερδευτειΤωρα θα το κανω, εχω παρει μια καλή ταινία......
μα δεν μετραει καλα, απλα μετραει πολυ .............επιμύθιον: "αν μετράς καλά.... σοβαρεύεις"
Τάκη δεν έχει να κάνει με το πόσο σοβαρός είμαι... και είναι γνωστό δεν συγκαταλέγομαι στους άγιους.... αλλά ρε φίλε το είπα και πριν, δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι χλευασμού! Κατά τα άλλα και εγώ σας αγαπώ και τα πάτε καλά και χωρίς εμένα!
Καλώς διευκρινίζεις ότι δεν τίθεται θέμα "χλευασμού" στο συγκεκριμένο θρεντ, αλλά "αστείου".Μια διευκρίνηση...
Επειδή έγραψα μια πρόταση και ίσως έβγαζε και άλλο (παράπλευρο) νόημα, θέλω να διευκρινίσω ότι με το -τα πάτε καλά και χωρίς εμένα- εννοούσα για το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή συνεχίστε το αστείο και δεν χρειάζεται η παρουσία μου σε αυτό και μόνο! Καμιά σχέση και να μην επεκταθεί στο θέμα της παρέας! Καλό μεσημέρι!
Αναλογικέ ερωτίλε!Τωρα θα το κανω, εχω παρει μια καλή ταινία......
... Στις δημοσιευθείσες εικόνες από τη...Σκαλοοικία,φαίνεται ένα στενόμακρο χωλ απουσία φράγματος να επικοινωνεί με τον κυρίως χώρο ακρόασης από την πλευρά του αριστερού-όπως κάθεται ο ακροατής- ηχείου. Εάν αυτή η περιγραφή ισχύει, προκύπτει ένα ενδιαφέρον ζήτημα.
οπως? για πες.....
απο που να ξεκινησει να γκρεμιζει το Σκαλοπαιδο?
Ψοφάω να δω αγγελία:Όχι να γκρεμίζει βρε....να χτίζει πρέπει .
Υ.Γ. Αυτή τη βδομάδα έχει πάει για "μπάνια". Νομίζω στην Αιδηψό. Ευκαιρία είναι να τον γλεντήσω ασύστολα χωρίς να με βρίζει.
Βλέπεις αυτά κάνεις και μετά αλωνίζουν τα κουμούνια...Ρε, θα τον επαναφέρω να σε σκίσει.
Τι να κάνουμε ρε φίλε?AVsite χωρις Σκαλ ειναι κρασι χωρις αλκοολ...
Σε πήρε τηλέφωνο ο Gonis... Για να διαμαρτυρηθεί...?Τι να κάνουμε ρε φίλε?...
Οχι σήμερα, πριν καιρό.Σε πήρε τηλέφωνο ο Gonis...?