Τα άσχετα....των μετρήσεων!

Reaction score
1.720
ο Τακης παντα ειναι μονος! χρονια τωρα! κανω πλακα σε αυτους που την δεχονται, Αυτο τουλαχιστον πιστευα για σενα και οχι μονο. Τωρα ξαφνικα πως ολοι σοβαρεψαν αποτομα,,,,,,,,,,,τι να πω........τα pdf ια φταινε!!o_O

Reaction score
8.905
Μια διευκρίνηση...

Επειδή έγραψα μια πρόταση και ίσως έβγαζε και άλλο (παράπλευρο) νόημα, θέλω να διευκρινίσω ότι με το -τα πάτε καλά και χωρίς εμένα- εννοούσα για το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή συνεχίστε το αστείο και δεν χρειάζεται η παρουσία μου σε αυτό και μόνο! Καμιά σχέση και να μην επεκταθεί στο θέμα της παρέας;)! Καλό μεσημέρι!:)

Last edited:

Reaction score
1.815
:offtopic:
Τάκη δεν έχει να κάνει με το πόσο σοβαρός είμαι... και είναι γνωστό δεν συγκαταλέγομαι στους άγιους.... αλλά ρε φίλε το είπα και πριν, δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι χλευασμού! Κατά τα άλλα και εγώ σας αγαπώ και τα πάτε καλά και χωρίς εμένα!
Μια διευκρίνηση...

Επειδή έγραψα μια πρόταση και ίσως έβγαζε και άλλο (παράπλευρο) νόημα, θέλω να διευκρινίσω ότι με το -τα πάτε καλά και χωρίς εμένα- εννοούσα για το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή συνεχίστε το αστείο και δεν χρειάζεται η παρουσία μου σε αυτό και μόνο! Καμιά σχέση και να μην επεκταθεί στο θέμα της παρέας! Καλό μεσημέρι!
Καλώς διευκρινίζεις ότι δεν τίθεται θέμα "χλευασμού" στο συγκεκριμένο θρεντ, αλλά "αστείου".
By the way... εμένα μια ζωή με μετρούσε η μάνα μου να δει αν θα ψηλώσω και κατάντησα να πάρω διαζύγιο με τις μετρήσεις (γενικώς).:D
Τώρα στα γεράματα αν αρχίσω, δικαιολογημένα θα γυρίσει να μου πει ότι ...ξεμωράθηκα!:laugh:

Ασταδι@λα ρε δάσκαλε... σοβάρεψες απότομα!:lolsign:
Κωλοτερορίτα!:lol:

Last edited:

Reaction score
1.842
... Στις δημοσιευθείσες εικόνες από τη...Σκαλοοικία,φαίνεται ένα στενόμακρο χωλ απουσία φράγματος να επικοινωνεί με τον κυρίως χώρο ακρόασης από την πλευρά του αριστερού-όπως κάθεται ο ακροατής- ηχείου. Εάν αυτή η περιγραφή ισχύει, προκύπτει ένα ενδιαφέρον ζήτημα.
οπως? για πες.....
απο που να ξεκινησει να γκρεμιζει το Σκαλοπαιδο?:laugh:
Όχι να γκρεμίζει βρε....να χτίζει πρέπει .
Ψοφάω να δω αγγελία:
«Ζητούνται χέρια καλά, εργάτη και αριστερού, για εσωτερικές διαρρυθμίσεις σε οικία αριστοκράτου. Κιν. 6966696669 κ. Χρήστος».

Γιατί αριστερού; Μα ο Χρήστος που τους ξέρει καλά, δεν είναι χαζός να προτιμήσει δεξιούς, να του κάνουν τα χωρίσματα σαν τα μούτρα τους! :roflmao:

Υ.Γ. Αυτή τη βδομάδα έχει πάει για "μπάνια". Νομίζω στην Αιδηψό. :p Ευκαιρία είναι να τον γλεντήσω ασύστολα χωρίς να με βρίζει. :laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.645
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios