Το όνειρο (PPG)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Προσωπικά συμφωνώ με τον 'flash'...και από ό,τι βλέπω σ'άρεσε σύντεκνε σαν ιδέα ε;:biggrin:

αργοτερα βεβαια που παντα ψαχνουμε λογο να αλλαξουμε τον χωρο η να αναβαθμισουμε μηχανηματα μπορει να αλλαξω το ολο setup και να ακολουθησω την συμβουλη σου.
Τα ηχεία είναι πανέμορφα και μπορεί να παίζουν καταπληκτικά αλλά μακρυά από glossy,τζάμια,κρύσταλλα σε dedicated χώρο...είμαι περίεργος για το τι θα κάνεις:thumbsdown:

Reaction score
1.153
Απάντηση: Το όνειρο...

Ο JapanDave έχει καταλήξει με 7 RE AUDIO.Έχει μπάσο άραγε?Χμμμ.....

Reaction score
5.521
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

...και λιγοτερο το απολυτο Home cinema.
Τα αχρηστα για σενα ανοιγματα για μενα ειναι αρκετα χρησιμα για τωρα
Δεν μίλησα για απόλυτο home cinema. Παραδείγματα έφερα για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα ο εξαιρετικός σου χώρος. Η δουλειά-επένδυση θα ήταν η ίδια. Απλά θα επιλέγονταν τα κατάλληλα ηχεία γι' αυτή τη χρήση στο κοστολόγιο της επιλογής σου.

Τα μεγάλα ανοίγματα δεξιά-αριστερά είναι ανώφελο να υπάρχουν κι εκ των πραγμάτων αποδείχτηκαν άχρηστα, με την έννοια ότι την πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο θα μπορούσε να τη δώσει και μια πόρτα και από πάνω να έπεφτε μια μεγαλύτερη οθόνη. Εκτός και αν πια μπαινοβγαίνεις συνέχεια πίσω από την οθόνη και μάλιστα από το ένα μπαίνεις και από το άλλο βγαίνεις, ώστε να χρειάζονται μεγάλα ανοίγματα. Τι κρύβεις εκεί πίσω και σου είναι τόσο απαραίτητος ο χώρος;

Anyway, τα είχαμε αναφέρει και πέρσι αυτά. Επανανήλθα γιατί είδα με την πρόσφατη αγορά σου ότι συνεχίζεις να επενδύεις σε "σαλονάτο" σετάπ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Στον απέναντι τοίχο που χαραμίζεται ως αποθηκευτικός θα μπορούσαν να γίνουν πράματα και θάματα, και να σε κάλυπταν τόσο στις ταινίες όσο και στη μουσική.

Επίσης, ρακ και μηχανήματα δεν υπάρχει λόγος να είναι μπροστά, να ενοχλούν με τις ενδείξεις και το καλωδιομάνι. Dedicated χώρος είναι. Μπορούν να μπουν στο πλάι ή και πίσω ακόμη.

Όνειρο για πολλούς είναι ο dedicated χώρος. Είναι κρίμα ένα dedicated σετάπ να επωμίζεται τις αδυναμίες ενός σαλονάτου συστήματος.

Η θέαση ταινίας όπως φαίνεται στη φωτό θυμίζει καθαρά σαλόνι:

Reaction score
2.195
Re: Απάντηση: Το όνειρο...

PPG said:
Focal 826W version special τι special τώρα δεν ξέρω πάντως η άσπρη λάκα μου αρέσει πάρα πολύ!!

Τώρα αν θα το μετανιώσω η αν δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους με το κεντρικό δεν ξέρω αλλά δεν σκάω κιόλας… θα δείξει..
Καλορίζικα τα ηχεία, είμαι σίγουρος ότι θα τα ευχαριστηθείς. Τα 826W 30th anniversary που έχω (και στην ουσία είναι το ίδιο ηχείο) είχαν πάρει πολύ καλές κριτικές και από τον ΗΧΟ άλλα από το ξένο τύπο. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Η σειρά W ενσωματώνει τα woofer και τα midrange με κώνους τύπου W από τα ακριβότερα μοντέλα αντί των απλών της V σειράς, οπότε πιστεύω θα ταιριάξει με το κεντρικό σου.
Το Special μάλλον το βάλανε γιατί δεν μπορούσαν να τα λένε ακόμη 30th anniversary!

• Like
Reactions: PPG

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Αντε Μάκη, κάτσε δες καμιά ταινία τώρα... Καλοακουστα..

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
http://www.lsound.eu/speakers/subwoofere/svs-pb12-nsd-dsp-black-charcoal.html

Η παραγγελιά μόλις μπήκε όσοι ενδιαφέρεστε τρέξτε να προλάβετε την προσφορά!!
Μίλησα πριν λίγο μαζί τους παραλαμβανουν 27 Νοεμβρίου και παράδοση Ελλάδα το πρώτο 10 ήμερο Δεκεμβρίου
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μου είπαν ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Μόλις έλαβα και το τιμολόγιο.

Last edited:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Κώστα ξέρει κάποιος να μας πει αν έχει βγει βελτιωμένο ?αυτοί γράφουν για το νέο Dsp βελτιωμένο μοντέλο όπως γράφει και στο λινκ και ότι το nsd θα καταργηθεί .
Από αυτούς που το έχουν πάρει τελευταία έλαβαν το svs pb12-nsd η το svs pb12-nsd Dsp?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Σε ευχαριστω φίλε μου ελπίζω να έρθει σύντομα να δούμε αν θα με καλύψει αλλιώς θα παραγγειλω άλλο ένα.;)
Eννοειται οτι θα σε καλυψει στην αρχη τουλαχιστον!:D
δηλ παντα μετα απο λιγο καιρο συνηθως ψαχνομαστε γενικα μιλαω;)

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Eννοειται οτι θα σε καλυψει στην αρχη τουλαχιστον!:D
δηλ παντα μετα απο λιγο καιρο συνηθως ψαχνομαστε γενικα μιλαω;)
Δεν εχεις αδικο στο τσακ ειμαι να παραγγειλω και το δευτερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Antonis74