Το όνειρο (PPG)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.486
Απάντηση: Το όνειρο...

Έρχομαι μέσα στο ΣΚ να πάρω μέτρα. :wink:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Οχι φιλε μου μια χαρα ειναι θα παρω και αυτο το sub και εδεσε το γλυκο.....
http://www.lsound.eu/svs-sb-1000-white.html
ΟΚ Μάκη,αφού αρέσουν σε σένα,εμένα μου περισσεύει....μόνο από τις φωτό όμως φαίνεται το πρόβλημα,δυστυχώς:cry:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

ΟΚ Μάκη,αφού αρέσουν σε σένα,εμένα μου περισσεύει....μόνο από τις φωτό όμως φαίνεται το πρόβλημα,δυστυχώς:cry:
Πιστεψε με φιλε μου για ολα υπαρχει λυση....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Πολυ ωραια, η μπροστινη πλευρα ειναι σκουροχρωμη οποτε δεν ενοχλει τοσο σε θεαση :cool:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Ειναι κουκλια απο κοντα αυριο αν προλαβω θα κανω μια δοκιμη με τον προβολεα αλλα δεν νομιζω να εχω καποιο προβλημα..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.848
Μάκηηη, πάρε άσπρη λαδομπογιά και βάψε το κεντρικό! :biggrin:

• Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Μην μου βαζεις ιδεες γιατι καπου ειχα δει αυτοκολλητο ασπρο....δεν θελω και πολυ με ξερεις....
Το ιδιο εκανα στο σαλονι με αυτοκολλητο απο αλουμινιο για μην τραβαει την θερμοτητα απο το τζακι και πετυχε!!!
Πρεπει να βαλω φωτο να δεις!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.289
Aπιθανα! Καλοριζικα και καλοακουστα!

Ομορφα ηχεια κ παιζουν πολυ γλυκα !

• Like

Reaction score
5.546
Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Με γεια τα νέα ηχεία, είναι όντως πανέμορφα και σίγουρα θα σε αποζημιώσουν με την απόδοσή τους.

Αλλά η συνολικότερη υλοποίηση είναι σαλονάτη. Απόδειξη ότι όλα τα κομμάτια (συμπεριλαμβανομένης της μικρής οθόνης-ρολό) τοποθετούνται άνετα σε οποιοδήποτε σαλόνι. Ο dedicated αυτός χώρος στο υπόγειο "φώναζε" για κάτι πιο σταθερό και βαρβάτο, με σταθερή ηχοπερατή οθόνη πέρα ως πέρα και εντοιχισμένα ηχεία και σαμπ.

Αντί να γίνουν οι γυψοσανίδες όπως έγιναν, με τα άχρηστα τελικά ανοίγματα δεξιά-αριστερά:

Θα μπορούσε να κλειστεί όλο το άνοιγμα πίσω, με εντοιχισμένα τα ηχεία και να στήνονταν και infinite baffle με σαμπ.

Π.χ. όπως στο σύστημα του JapanDave, όπως ήταν πριν με ξεχωριστά σαμπ από κάτω (με χειρολαβές σε ένα σημείο για να αποκτά πρόσβαση προς τα πίσω):

ή όπως το έχει τώρα με τέσσερα Re Audio XXX18 σε infinite baffle, διατηρώντας την τριάδα Quested 210 για L/C/R.

http://www.avsforum.com/t/1283827/japandave-dedicated-theater-build/510#post_22720104

Ως παράδειγμα το φέρνω το σύστημα. Αντίστοιχο σύστημα θα μπορούσε να υλοποιηθεί και με πολλά άλλα ηχεία, όπως τα Klipsch THX Ultra2, τα οποία ως μεταχειρισμένα μπορούν να βρεθούν σε πολύ χαμηλές τιμές.

• Like

Reaction score
152
  • Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Με γεια τα νέα ηχεία, είναι όντως πανέμορφα και σίγουρα θα σε αποζημιώσουν με την απόδοσή τους.

Αλλά η συνολικότερη υλοποίηση είναι σαλονάτη. Απόδειξη ότι όλα τα κομμάτια (συμπεριλαμβανομένης της μικρής οθόνης-ρολό) τοποθετούνται άνετα σε οποιοδήποτε σαλόνι. Ο dedicated αυτός χώρος στο υπόγειο "φώναζε" για κάτι πιο σταθερό και βαρβάτο, με σταθερή ηχοπερατή οθόνη πέρα ως πέρα και εντοιχισμένα ηχεία και σαμπ.

Αντί να γίνουν οι γυψοσανίδες όπως έγιναν, με τα άχρηστα τελικά ανοίγματα δεξιά-αριστερά:

Θα μπορούσε να κλειστεί όλο το άνοιγμα πίσω, με εντοιχισμένα τα ηχεία και να στήνονταν και infinite baffle με σαμπ.

Π.χ. όπως στο σύστημα του JapanDave, όπως ήταν πριν με ξεχωριστά σαμπ από κάτω (με χειρολαβές σε ένα σημείο για να αποκτά πρόσβαση προς τα πίσω):

ή όπως το έχει τώρα με τέσσερα Re Audio XXX18 σε infinite baffle, διατηρώντας την τριάδα Quested 210 για L/C/R.

http://www.avsforum.com/t/1283827/japandave-dedicated-theater-build/510#post_22720104

Ως παράδειγμα το φέρνω το σύστημα. Αντίστοιχο σύστημα θα μπορούσε να υλοποιηθεί και με πολλά άλλα ηχεία, όπως τα Klipsch THX Ultra2, τα οποία ως μεταχειρισμένα μπορούν να βρεθούν σε πολύ χαμηλές τιμές.

Φιλε Γιαννη σε ευχαριστω πολυ
Για μενα ο dedicated χωρος ειναι να κλεινω την πορτα να μην με ενοχλουν και να μην ενοχλω κανενα... να κανω οτι θελω και οπως το θελω και λιγοτερο το απολυτο Home cinema.
Τα αχρηστα για σενα ανοιγματα για μενα ειναι αρκετα χρησιμα για τωρα, αργοτερα βεβαια που παντα ψαχνουμε λογο να αλλαξουμε τον χωρο η να αναβαθμισουμε μηχανηματα μπορει να αλλαξω το ολο setup και να ακολουθησω την συμβουλη σου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90