Το όνειρο (PPG)

Reaction score
15.543
Απάντηση: Το όνειρο...

μα ειναι εμφανες βρε απο τον χωρο οτι ειναι 1μ περιπου η αποσταση απο τους πλαινους τοιχους με εναν διθεσιο καναπε

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Ναι Κώστα 1 μετρο περίπου είναι απο τους καναπέδες
Σήμερα συμπληρώθηκε άλλο ένα κομμάτι του παζλ ήρθε το oppo 95..
Αλλα μιας και όλα έχουν βγει απο την θέση τους λόγω βάψιματος δεν μπορω να δω και να ακούσω...
Απο την άλλη βδομάδα να έχω και τα αναλογα ηχεια.. Είμαι περίεργος να δω αν άξιζε η αγορά του..

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Προφανώς θα άλλαξε το Panasonic dmp-bdt 500 με το oppo 95 λόγω καλύτερης απόδοσής του σε δικάναλο ήχο αλλοιώς δεν είχε νόημα,νομίζω:unsure:...αν και για να ακούσεις διαφορές πρέπει και όλο το υπόλοιπο set up να είναι ανάλογου επιπέδου...για να δούμε τα main,ποια θα είναι επιτέλους:biggrin:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Το όνειρο...

Καλά δεν το δοκίμασες πριν το πάρεις?
Που να το δοκιμάσω φίλε μου? εδω δεν υπάρχει τίποτα μόνο αγορα και μετα τραβας η όχι τα μαλλιά σου...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Προφανώς θα άλλαξε το Panasonic dmp-bdt 500 με το oppo 95 λόγω καλύτερης απόδοσής του σε δικάναλο ήχο αλλοιώς δεν είχε νόημα,νομίζω:unsure:...αν και για να ακούσεις διαφορές πρέπει και όλο το υπόλοιπο set up να είναι ανάλογου επιπέδου...για να δούμε τα main,ποια θα είναι επιτέλους:biggrin:

Μανώλη έχεις δίκιο ο μόνος λόγος ήταν ο δικαναλος και μόνο!!! μιας και έβαλα πρόχειρα τον προβολέα να δω
Με το δικό μου σεταπ δεν είχε κάποια διαφορα στην εικόνα ίσως με καλύτερο προβολέα ναι..
Πραγματικά το Panasonic είναι όλα τα λεφτα χωρίς υπερβολές και με το Dac που είχα νομίζω ότι είχα ένα
Πολυ καλο αποτέλεσμα πολυ κοντά με το 95 και στο δικαναλο, βέβαια δεν έχω τα αναλογα ηχεια να το ακούσω
Αυτη την στιγμη ,αλλα νομίζω πολλές φορές χάνουμε το νόημα ψάχνοντας να πάρουμε όσο ποιο καλύτερο μηχάνημα μπορούμε.
Βέβαια είναι πολυ νωρίς να βγαλω συμπεράσματα και θα περιμένω να τελειώσω το όλο σεταπ για να πω κάτι ολοκληρωμένα.
Όσο για τα main το σκέφτομαι και προσπαθώ να μην κάνω κάτι βιαστικά πάλι... Έχω βρει διαφορα focal απλα θέλω να ακούσω
και το Electra 936 πριν αποφασίσω, αν και δεν είναι της ίδιας σειράς είναι αρκετά αξιόλογο το οποίο στο δικαναλο
Πίστευω θα είναι εξαιρετικό!!
Βέβαια δεν θα σκάσω κιόλας άμα δεν μου αρέσει το τελικο άποτελεσμα....θα το πάρω πάλι απο την αρχή!!!!!
Υγεία να έχουμε και μόνο και ποτέ ποτέ να κάνουμε και να συμβιβασμό και όλα θα τα φτιάξουμε...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.849
Λάθος ερώτηση, η σωστή είναι "τι θέλεις να πάρεις σήμερα?". :biggrin:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Ουφφφφ μόλις τελειώσαμε το βάψιμο καθαριότητα και τα σχετικά....
Απο τις 1000 το πρωί τα ξηλωσαμε όλα φώτα,μπριζες, βάσεις ηχεια τα πάντα μας έφυγε ο κ....ς
Αλλα μας δικαιώνει το αποτέλεσμα νομίζω..... Φωτο σε λιγάκι!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Παρτε μια γευση απο την διαφορα στο χρωμα, σκουρο γκρι πηρα αλλα πολυ μαυριλα λεμε..

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Εδω με πολυ φως και πρωτο χερι..

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Και να πως εγινε..οι φωτο βγηκαν απο κινητο με φλας και τερμα το φωτισμο για να μπορεσουμε αλλα δεν εχουν καλη ποιοτητα

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Τοποθετησα και τις αλλες 2 βασεις για τις ταινιες...Τωρα θελω να αγορασω πολλα blue rays..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.560

Perfect!

Όταν ανάψεις τον βιντεοπροβολέα και δεις την εικόνα του, θα νομίζεις ότι τον άλλαξες!

• Like
Reactions: PPG

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90