skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
ειχα χρόνια στην CIA και τα ξεχασα τα Ελληνικος......
ειχα χρόνια στην CIA και τα ξεχασα τα Ελληνικος......
Κριμα! Και ησουν μια όαση στη ζωή μου........ και δυστυχώς δεν μπορούμε να συν υπάρξουμε.....
ΧιχιχιΗ βλακεία .. αφήνει παλι ιστορία.
Ακόμα και αν ήταν μιά όαση,ποτέ δεν θα σου γίνει μιά...όραση (κρίμα εις το...τετράγωνον)μασονία γιατρών...ηχητικά...Φυσική επιστήμη...μια όαση στη ζωή μου....
Απιστευτα αποκαλυπτικη η φωτογραφια!!!
Ας προσπαθησουμε να φανταστουμε τους κραδασμους που δημιουργουνται απο το ταξιδι της ακιδας μεσα σ' αυτο το ασυμετρο αυλακι στην επιφανεια του δισκου.
Κοιτάζοντας την εικονα, αντιλαμβανομαστε ποσο σημαντικοι παραγοντες σε μια κεφαλη, ειναι η ανάρτηση της (suspension), η γεωμετρία και η καθετοτητα της ακίδας και στους 2 άξονες, το σωστό βαρος επανω στις πλευρες του αυλακιού, αλλα και ο βραχιονας που την φιλοξενει.
Και απ' αυτο το αγριο τοπιο που φαινεται σαν σεληνιακη χαραδρα, δημιουργειται τοσο αρμονικος ηχος!
Απιστευτο!!!
Σε όσους έχουν βαλθεί να συναρτούν την επωνυμία με την επιστημοσύνη και τον τεκμηριωμένο λόγο,δεν έχω παρά να ευχηθώ καλή...ανάρρωση.
Κανονικα παει ετσι...Κριμα! Και ησουν μια όαση στη ζωή μου....
Βρε ασχετε. αυτο που βλέπεις ειναι κοκκοτζιτερ....αφου κατα τον αστροφυσικο Μπουτχια η αναλογικη αναπαραγωγή είναι..... κι αυτη ψηφιακή.....Κοίτα να δεις μπιμπίκια η ακίδα! Πώς να μην έχει μετά το βινύλιο κόκκο;
Κανονικα παει ετσι...
ηταν η ζωη μου κολαση και την εκανες απολαυση
Πάλι χλευάζεις, αποκαλώντας αστροφυσικό τον Bhutia. (και το Μπούτχια εδώ που τα λέμε με ενοχλεί).Βρε ασχετε. αυτο που βλέπεις ειναι κοκκοτζιτερ....αφου κατα τον αστροφυσικο Μπουτχια η αναλογικη αναπαραγωγή είναι..... κι αυτη ψηφιακή.....
εγω εχω βιογραφικο. Ο αστροφυσικος εχει? Ουτε ονομα δεν εχει....Πάλι χλευάζεις, αποκαλώντας αστροφυσικό τον Bhutia. (και το Μπούτχια εδώ που τα λέμε με ενοχλεί).
Εσύ μπορείς να μας πεις που έμαθες για το jitter με αυτό το βιογραφικό?
http://www.elliny.gr/includes/personal/cv_skal.pdf
Ρε συ το 81 τρούπωσες στα Ελληνικά Πετρέλαια? Μήπως διάβαζες και Αυριανή τότε?Εσύ μπορείς να μας πεις που έμαθες για το jitter με αυτό το βιογραφικό?
http://www.elliny.gr/includes/personal/cv_skal.pdf
Πες μου πως είχες και μουστάκι αλα κατσιφάρα....Ρε συ το 81 τρούπωσες στα Ελληνικά Πετρέλαια? Μήπως διάβαζες και Αυριανή τότε?