Το φόρουμ και οι κακές παρέες ευθύνονται...?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πες μου πως είχες και μουστάκι αλα κατσιφάρα....
Απριλιο του 81 μπηκα. Οι ομαδικες κομματικες προσλήψεις του ΠαΣοΚ εγιναν το 1984 οπου εν μια νυχτι γιναμε υπερδιπλάσιοι.....

Reaction score
1.842
Πες μου πως είχες και μουστάκι αλα κατσιφάρα....
Και βέβαια είχε μουστάκι. Εγώ με μουστάκι τον γνώρισα. Μετά το έκοψε και έκτοτε δεν τον αναγνωρίζω. Δεν είναι πια ο Χρήστος που είχα πρωτογνωρίσει! :dance2:

Reaction score
30.453
Απριλιο του 81 μπηκα. Οι ομαδικες κομματικες προσλήψεις του ΠαΣοΚ εγιναν το 1984 οπου εν μια νυχτι γιναμε υπερδιπλάσιοι.....
Αααα δηλαδή εσένα το μέσο σου ήταν στην προηγούμενη διοίκηση..αυτή που είχε διοριστεί από υπουργό της ΝΔ...είπα και γω...ο Σκαλούμπακας πήγε να βρει δουλειά με χαρτί από την τοπική του ΠΑΣΟΚ???

Reaction score
1.842
Λίγο gossip.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στο βιογραφικό γράφει έτος γέννησης 1954. Δηλαδή είναι πολύ πιο μεγάλος και από μένα. :biggrin:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αααα δηλαδή εσένα το μέσο σου ήταν στην προηγούμενη διοίκηση..αυτή που είχε διοριστεί από υπουργό της ΝΔ...είπα και γω...ο Σκαλούμπακας πήγε να βρει δουλειά με χαρτί από την τοπική του ΠΑΣΟΚ???
Μεχρι τελος του 81 δεν ξεραμε τιποτα για κομματικα χαρτιά, το λεω εν γνωσει των συνεπειων του νομου...

Reaction score
30.453
Μεχρι τελος του 81 δεν ξεραμε τιποτα για κομματικα χαρτιά, το λεω εν γνωσει των συνεπειων του νομου...
Βέβαια .....μέχρι το 81 είχαμε το αμερόληπτο και αδιάβλητο κράτος της Δεξιάς.....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Λίγο gossip.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στο βιογραφικό γράφει έτος γέννησης 1954. Δηλαδή είναι πολύ πιο μεγάλος και από μένα. :biggrin:
σε λιγο εχω γενεθλια, να μου στειλεις τουρτα....

Reaction score
1.842
το ξεσκίσαμε το θεμα του Βασίλη!!!!!!!!
Μια χαρά το πάμε. Με τέτοιο τίτλο, κακές παρέες, η εξέλιξη είναι η αναμενόμενη. :p
σε λιγο εχω γενεθλια, να μου στειλεις τουρτα....
Και βέβαια, γιατί όχι. Μάλιστα αποφάσισα να είναι πρωτότυπη. Θα είναι το λοιπό μια τούρτα Πτίτσιε μολοκό, το καλύτερο γλυκό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Έχουμε στη γειτονιά τη Σβετλάνα, μια χεροδύναμη και ψυχωμένη κομμουνίστρια, είμαι σίγουρος θα την κάνει τέλεια. Σοκολάτα στο ρετιρέ, κρέμα από κάτω, παντεσπάνι (αλά κομμούνα) στο ισόγειο. Πολλά μπερικέτια λέμε.

:roflmao:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μια χαρά το πάμε. Με τέτοιο τίτλο, κακές παρέες, η εξέλιξη είναι η αναμενόμενη. :p

Και βέβαια, γιατί όχι. Μάλιστα αποφάσισα να είναι πρωτότυπη. Θα είναι το λοιπό μια τούρτα Πτίτσιε μολοκό, το καλύτερο γλυκό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Έχουμε στη γειτονιά τη Σβετλάνα, μια χεροδύναμη και ψυχωμένη κομμουνίστρια, είμαι σίγουρος θα την κάνει τέλεια. Σοκολάτα στο ρετιρέ, κρέμα από κάτω, παντεσπάνι (αλά κομμούνα) στο ισόγειο. Πολλά μπερικέτια λέμε.

:roflmao:
μη βανει και τιποτα μέσα και με στειλει να συναντησω το πατερούλη? (τον άλλο με τα μουστακια...)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.086
Παρακαλείτε ο Βασίλης ο Μ ν' ανεβάσει μια φωτό του Χρήστου με μουστάκι.:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.086
Μάλλον δεν είναι μέσα.

Ας ανεβάσω εγώ απ' το φάκελο μου:

ς.jpg

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Χωρις βιογραφικο, κανεις δεν θα γραφει στο AVSite! Τι το καναμε εδω, American Bar?

Την άλλη φορά που θα πείς για ανώνυμους και ''βιογραφικά'', θα κόψεις ρόδα μυρωμένα , κρίνους ανθούς και πασχαλιές.
Και ξέρεις καλά οτι εγώ δεν παίζω.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Την άλλη φορά που θα πείς για ανώνυμους και ''βιογραφικά'', θα κόψεις ρόδα μυρωμένα , κρίνους ανθούς και πασχαλιές.
Και ξέρεις καλά οτι εγώ δεν παίζω.
να τα πεις σε αυτους που βγαζουν στη φορα το βιογραφικο μου!!!! Γκαικε??????? αντε γιατι παραγνωριστηκαμε!!!!!!!!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
να τα πεις σε αυτους που βγαζουν στη φορα το βιογραφικο μου!!!! Γκαικε???????
Γκαικε ? Τι είν αυτό?
Γιατί το είχες κρυμένο και το αποκάλυψαν?
Να πας στον εισαγγελέα.
Μπορείς να το σκεφτείς κατά μόνας και απο Δευτέρα τα ξαναλέμε.

Y

Yiannis_B

Guest
να τα πεις σε αυτους που βγαζουν στη φορα το βιογραφικο μου!!!! Γκαικε??????? αντε γιατι παραγνωριστηκαμε!!!!!!!!!!
...ξεχνάς την υπογραφή σου Skal....:rolleyes:

...ξεχνάς επίσης ότι εμπαίζεις τους συνομιλητές σου, και αμφισβητείς την γνώση που μπορεί να έχουν στα ηχητικά, αποκαλώντας τους υποτιμητικά, γιατρούς, κτηνιάτρους, και αστροφυσικούς...

Last edited by a moderator:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.628
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder