skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Απριλιο του 81 μπηκα. Οι ομαδικες κομματικες προσλήψεις του ΠαΣοΚ εγιναν το 1984 οπου εν μια νυχτι γιναμε υπερδιπλάσιοι.....Πες μου πως είχες και μουστάκι αλα κατσιφάρα....
Απριλιο του 81 μπηκα. Οι ομαδικες κομματικες προσλήψεις του ΠαΣοΚ εγιναν το 1984 οπου εν μια νυχτι γιναμε υπερδιπλάσιοι.....Πες μου πως είχες και μουστάκι αλα κατσιφάρα....
Και βέβαια είχε μουστάκι. Εγώ με μουστάκι τον γνώρισα. Μετά το έκοψε και έκτοτε δεν τον αναγνωρίζω. Δεν είναι πια ο Χρήστος που είχα πρωτογνωρίσει!Πες μου πως είχες και μουστάκι αλα κατσιφάρα....
Αααα δηλαδή εσένα το μέσο σου ήταν στην προηγούμενη διοίκηση..αυτή που είχε διοριστεί από υπουργό της ΝΔ...είπα και γω...ο Σκαλούμπακας πήγε να βρει δουλειά με χαρτί από την τοπική του ΠΑΣΟΚ???Απριλιο του 81 μπηκα. Οι ομαδικες κομματικες προσλήψεις του ΠαΣοΚ εγιναν το 1984 οπου εν μια νυχτι γιναμε υπερδιπλάσιοι.....
Μεχρι τελος του 81 δεν ξεραμε τιποτα για κομματικα χαρτιά, το λεω εν γνωσει των συνεπειων του νομου...Αααα δηλαδή εσένα το μέσο σου ήταν στην προηγούμενη διοίκηση..αυτή που είχε διοριστεί από υπουργό της ΝΔ...είπα και γω...ο Σκαλούμπακας πήγε να βρει δουλειά με χαρτί από την τοπική του ΠΑΣΟΚ???
Βέβαια .....μέχρι το 81 είχαμε το αμερόληπτο και αδιάβλητο κράτος της Δεξιάς.....Μεχρι τελος του 81 δεν ξεραμε τιποτα για κομματικα χαρτιά, το λεω εν γνωσει των συνεπειων του νομου...
σε λιγο εχω γενεθλια, να μου στειλεις τουρτα....Λίγο gossip.
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στο βιογραφικό γράφει έτος γέννησης 1954. Δηλαδή είναι πολύ πιο μεγάλος και από μένα.
Μια χαρά το πάμε. Με τέτοιο τίτλο, κακές παρέες, η εξέλιξη είναι η αναμενόμενη.το ξεσκίσαμε το θεμα του Βασίλη!!!!!!!!
Και βέβαια, γιατί όχι. Μάλιστα αποφάσισα να είναι πρωτότυπη. Θα είναι το λοιπό μια τούρτα Πτίτσιε μολοκό, το καλύτερο γλυκό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.σε λιγο εχω γενεθλια, να μου στειλεις τουρτα....
μη βανει και τιποτα μέσα και με στειλει να συναντησω το πατερούλη? (τον άλλο με τα μουστακια...)Μια χαρά το πάμε. Με τέτοιο τίτλο, κακές παρέες, η εξέλιξη είναι η αναμενόμενη.
Και βέβαια, γιατί όχι. Μάλιστα αποφάσισα να είναι πρωτότυπη. Θα είναι το λοιπό μια τούρτα Πτίτσιε μολοκό, το καλύτερο γλυκό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Έχουμε στη γειτονιά τη Σβετλάνα, μια χεροδύναμη και ψυχωμένη κομμουνίστρια, είμαι σίγουρος θα την κάνει τέλεια. Σοκολάτα στο ρετιρέ, κρέμα από κάτω, παντεσπάνι (αλά κομμούνα) στο ισόγειο. Πολλά μπερικέτια λέμε.
Χωρις βιογραφικο, κανεις δεν θα γραφει στο AVSite! Τι το καναμε εδω, American Bar?
να τα πεις σε αυτους που βγαζουν στη φορα το βιογραφικο μου!!!! Γκαικε??????? αντε γιατι παραγνωριστηκαμε!!!!!!!!!!Την άλλη φορά που θα πείς για ανώνυμους και ''βιογραφικά'', θα κόψεις ρόδα μυρωμένα , κρίνους ανθούς και πασχαλιές.
Και ξέρεις καλά οτι εγώ δεν παίζω.
Γκαικε ? Τι είν αυτό?να τα πεις σε αυτους που βγαζουν στη φορα το βιογραφικο μου!!!! Γκαικε???????
...μα ποιος είσαι? ο Σκαλούμπακας είσαι?χαχαχαχαχα με βλέπω και γελάω!!!!!!!!!
...ξεχνάς την υπογραφή σου Skal....να τα πεις σε αυτους που βγαζουν στη φορα το βιογραφικο μου!!!! Γκαικε??????? αντε γιατι παραγνωριστηκαμε!!!!!!!!!!
Γκαίτε ήθελε να γράψει...το έχει ρίξει στο διάβασμα τελευταία..Γκαικε ? Τι είν αυτό?
Ας διαβάσει λοιπόν και λίγο τους κανονισμούς του forum που τον φιλοξενεί....το έχει ρίξει στο διάβασμα τελευταία..