Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
249
The suspect συμπαθητικη καλο σεναριο και ηθοποιοι σε μια φτηνη παραγωγη
The devil's reject σχετικώς αρρωστο αλλά όχι τόσο βίαιο όσο αλλα
The woods συμπαθητικό με καλη ατμοσφαιρα
The truth about Emanouel δε μου άρεσε καλοί ηθοποιοι αλλά ενω ή αρχή υποσχόταν καλύτερη εξέλιξη τίποτε
(Αμα βλέπεις σκηνοθεσια,σενάριο,παραγωγη απο το ίδιο άτομο και σε πολλές περιπτωσεις γυναικα πρεπει να περιμένεις τετοιο αποτέλεσμα)

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
Colombiana (2011) , ο θηλυκός van damme
La grande bellezza (2013), όπως λέει και ο πρωταγωνιστής σε κανά δυο σημεία, ο falubert ήθελε να γράψει ένα μυθιστόρημα για το τίποτα, τούτοι εδώ τα κατάφεραν πάντως και έφτιαξαν μια ταινία για το τίποτα...λίγο ωραίες μουσικές, κάποιες ωραίες εικόνες ελέω Ρώμης, συμπαθητικές ερμηνείες και ολίγον τίποτα από σενάριο, όλο αυτά μαζί κάνουν μια σούπα που αναλόγως τα γούστα κάποιοι θα το πουν νεροζούμι και κάποιοι gourmet.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Elysium (2013)

Περίμενα πολύ περισσότερα. 7/10
Eίναι λίγο flat,έχει και το εκνευριστικό παιδάκι :D
Πάντως έχει κάποια φοβερά πλάνα,ειδικά για dlpακηδες
Άντε και δυό λόγια παραπάνω.

Ναι και εγώ περίμενα κάτι παραπάνα απο τον σκηνοθέτη-σεναριογράφο του εξαίρετου District9.
Αλλά εδώ παρόλο τον αυξημενο προϋπολογισμο και το πιό βαρύ καστ μας σέρβιρε κάτι πιο κρύο.
Εντάξει δεν διεκδικεί πρωτοτυπιά,κατ´ ουσίαν είναι η μάχη ανάμεσα στην παρατημένη φτωχολογιά και τους ευνοημένους πλούσιους με τελική έκβαση υπέρ της,ω τι έκπληξις,πρώτης.
Αλλά όλη η έκβαση είναι ένα deja-vu,ξέρεις δηλαδή τι θα γίνει στην επόμενη σκηνή πριν καν την δεις ενώ με το καλημέρα φαίνεται ποιός ζει και ποιός πεθαίνει(δείτε το για περισσότερα).

Έτσι για το γαμώτο όμως θα ήθελα μια έκβαση υπερ των κατέχοντων.Αλλά μάλλον το κοινό δεν προετοιμασμένο για κάτι τέτοιο..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.516
Με όλα αυτά που διάβασα για τις νέες ταινίες...:rolleyes: θα το ρίξω στην τηλεόραση σήμερα :p :laugh:
Mην ανησυχείς, έρχεται το Prisoners απόψε, για το οποίο έχω διαβάσει και ακούσει τα καλύτερα. ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof