Τι είδαμε, τι θα δούμε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.162
Έτσι για το γαμώτο όμως θα ήθελα μια έκβαση υπερ των κατέχοντων.Αλλά μάλλον το κοινό δεν προετοιμασμένο για κάτι τέτοιο..
Άμα σου λέω ότι άρχισες να μοιάζεις όλο και περισσότερο στον xfader... :D

Reaction score
8.905

Είδα χθες το The World's End (2013)... υποτίθεται ότι είναι κωμωδία τώρα αυτό...?
Η έχω χάσει το χιούμορ μου, η ήταν μια ανούσια σαχλαμάρα και μισή...:rolleyes:

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Είδα χθες το The World's End (2013)... υποτίθεται ότι είναι κωμωδία τώρα αυτό...?
Η έχω χάσει το χιούμορ μου, η ήταν μια ανούσια σαχλαμάρα και μισή...:rolleyes:
Ε,μα και συ τοσες νεες ταινιες την σαχλαμαρα πηρες..:roflmao::roflmao:

Reaction score
8.905

Α και ξέχασα, προχθές είδα το Elysium (2013) τέτοιο σενάριο ούτε σε ταινίες (περιπέτειες) του extra channel δεν βλέπεις... χαριστικά και μόνο και επειδή δεν την "πλήρωσα"....5/10

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.426
Prisoners (2013)
Δεν μάσησα απ' τα σχόλια του Στριφτού. Από τις καλύτερες ταινίες του 2013. 9-/10
Μπορεί να μη με πήρε ο ύπνος στο μισάωρο αλλά μπορεί να φταίει ότι μόλις είχα ξυπνήσει! :whistling:

Αρκετά αργή ταινία με αρκετά προβλήματα σεναριακά και σκηνοθετικά, που σώζεται από την ψιλοανατροπή στο τέλος.

Εγώ θα της δώσω 7/10

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.150
Μπορεί να μη με πήρε ο ύπνος στο μισάωρο αλλά μπορεί να φταίει ότι μόλις είχα ξυπνήσει! :whistling:

Αρκετά αργή ταινία με αρκετά προβλήματα σεναριακά και σκηνοθετικά, που σώζεται από την ψιλοανατροπή στο τέλος.

Εγώ θα της δώσω 7/10
Προσπαθώ να τη δω εδώ και ένα μήνα. Αλλά μόνο που βλέπω αυτά τα μίζερα βλέμματα στο εξώφυλλο το αναβάλλω...

exile

Videocameras
Reaction score
4.415
Last edited:

Reaction score
249
insidious chapter 2 μου αρεσε, ωραιος ηχος εξελιξη της ταινιας καλο ειναι να προηγηθει το ενα αλλα οχι απολυτως απαραιτητο
Δε μου αρεσε η εικονα που στα περισσοτερα σημεια της ηταν σαν την εικονα ψηφιακης καμερας (δεν ειναι προβλημα της εικονας) και οτι υπαρχει και νουμερο 3 (μαλλον)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
insidious chapter 2 μου αρεσε, ωραιος ηχος εξελιξη της ταινιας καλο ειναι να προηγηθει το ενα αλλα οχι απολυτως απαραιτητο
Δε μου αρεσε η εικονα που στα περισσοτερα σημεια της ηταν σαν την εικονα ψηφιακης καμερας (δεν ειναι προβλημα της εικονας) και οτι υπαρχει και νουμερο 3 (μαλλον)
Insidious: Chapter 2 Official Trailer

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.462
μ αρεσε κ μενα το INsidious 2, ξεκιναει πολυ δυνατα, αρκετα τρομαχτικο-ξαφνικο, αλλα απ τη μεση κ μετα μεας μπερδευει πολυ η ιστορια κ το χασαμε λιγο....Να το δειτε, πολυ καλο θριλερακι!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.341
Members
38.173
Νεότερο μέλος
LSC