- Reaction score
- 98.162
Άμα σου λέω ότι άρχισες να μοιάζεις όλο και περισσότερο στον xfader...Έτσι για το γαμώτο όμως θα ήθελα μια έκβαση υπερ των κατέχοντων.Αλλά μάλλον το κοινό δεν προετοιμασμένο για κάτι τέτοιο..
Άμα σου λέω ότι άρχισες να μοιάζεις όλο και περισσότερο στον xfader...Έτσι για το γαμώτο όμως θα ήθελα μια έκβαση υπερ των κατέχοντων.Αλλά μάλλον το κοινό δεν προετοιμασμένο για κάτι τέτοιο..
Τι να σου πω,μας πήρε ο ύπνος στο μισάωρο.Μετά ίσως να έχει ενδιαφέρον..
Ε,μα και συ τοσες νεες ταινιες την σαχλαμαρα πηρες..
Είδα χθες το The World's End (2013)... υποτίθεται ότι είναι κωμωδία τώρα αυτό...?
Η έχω χάσει το χιούμορ μου, η ήταν μια ανούσια σαχλαμάρα και μισή...
Μπορεί να μη με πήρε ο ύπνος στο μισάωρο αλλά μπορεί να φταίει ότι μόλις είχα ξυπνήσει!Prisoners (2013)
Δεν μάσησα απ' τα σχόλια του Στριφτού. Από τις καλύτερες ταινίες του 2013. 9-/10
Προσπαθώ να τη δω εδώ και ένα μήνα. Αλλά μόνο που βλέπω αυτά τα μίζερα βλέμματα στο εξώφυλλο το αναβάλλω...Μπορεί να μη με πήρε ο ύπνος στο μισάωρο αλλά μπορεί να φταίει ότι μόλις είχα ξυπνήσει!
Αρκετά αργή ταινία με αρκετά προβλήματα σεναριακά και σκηνοθετικά, που σώζεται από την ψιλοανατροπή στο τέλος.
Εγώ θα της δώσω 7/10
Insidious: Chapter 2 Official Trailerinsidious chapter 2 μου αρεσε, ωραιος ηχος εξελιξη της ταινιας καλο ειναι να προηγηθει το ενα αλλα οχι απολυτως απαραιτητο
Δε μου αρεσε η εικονα που στα περισσοτερα σημεια της ηταν σαν την εικονα ψηφιακης καμερας (δεν ειναι προβλημα της εικονας) και οτι υπαρχει και νουμερο 3 (μαλλον)