Ο Προενισχυτής Γραμμής

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.932
Πρόλαβες και τον ακούσες???:party:
Εισαι πολυ τυχερός!!!
Με τον brego μένουμε πολύ κοντά, οπότε έχει πρώτη άποψη.
Τον άκουσε με έναν πανάκριβο ενισχυτή αξίας 150 ευρώ και 20+ ετών που έτυχε να δοκιμάζω!

Reaction score
1.720
Πετρο ξανα μπραβο !! Σε περιμενω να τον δοκιμασουμε πανω στα μονομπλοκ OTL μιας και τωρα που χειμωνιασε πηραν την θεση που τους αρμοζει στο ρακ. Οποτε μπορεις μου λες!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.932
Πετρο ξανα μπραβο !! Σε περιμενω να τον δοκιμασουμε πανω στα μονομπλοκ OTL μιας και τωρα που χειμωνιασε πηραν την θεση που τους αρμοζει στο ρακ. Οποτε μπορεις μου λες!
Κάτι ακούγεται για σήμερα το απόγευμα, καιρού επιτρέποντος!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.932
Λιγο φως ρε παιδια.Τι ειναι αυτος ο προενισχυτης α20 γιατι αναφερεται ως πολυ γνωστος αλλα εγω δεν τον ξερω.
Είναι DIY κατασκευή και όχι μηχάνημα εμπορίου.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Το ταμπελάκι αυτό έχει ιστορία. Βρισκόταν στο εσωτερικό ενός Cd player της Rotel, για προστασία μιας πλακετίτσας με καλώδια ρεύματος.
Όταν λοιπόν βελτίωσα το CD, η πλακέτα αυτή <<εμπόδιζε>>, αφού στη θέση της ήθελα να βάλω έναν μετασχηματιστή!
Έτσι η πλακέτα <<μετακόμισε>> στα πλαϊνά του μηχανήματος και το ταμπελάκι περίσσεψε, οπότε μπήκε στη άκρη για μελλοντική χρήση.
Στη συγκεκριμένη λοιπόν κατασκευή οι μεγάλοι πυκνωτές του κάθε καναλιού σχεδόν ακουμπούν σε πλακέτα και στο καπάκι αντίστοιχα.
Έκοψα λοιπόν στη μέση το προστατευτικό πλαστικό και μπήκε επάνω στους πυκνωτές.
Εδώ φαίνεται καλύτερα η ελάχιστη απόσταση...

Είσαι απίστευτος !!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Με τον brego μένουμε πολύ κοντά, οπότε έχει πρώτη άποψη.
Τον άκουσε με έναν πανάκριβο ενισχυτή αξίας 150 ευρώ και 20+ ετών που έτυχε να δοκιμάζω!
Ε τον τυχερό.....
Την Τρίτη ανεβαίνω για δουλειά Αθήνα ελπίζω να καταφέρω να σε δω.

Reaction score
1.173
Δεν μας είπε εντυπώσεις όμως...
Την συγκεκριμένη κατασκευή την έχω παρακολουθήσει σχεδόν βήμα προς βήμα. Κάθε φορά που έβλεπα πώς έχει συνεχίσει την κατασκευή ο Πέτρος εντυπωσιαζόμουν όλο και περισσότερο τουλάχιστον με την όμορφη αυτή κατασκευή και άλλο τόσο με το πόσο καλοσχεδιασμένα και προσεκτικά την έχει φτάσει έως εδώ.

Δεν έχω πολλά να πω όσο αφορά τις ακουστικές εντυπώσεις που μου άφησε η σύντομη ακρόαση που προανέφερε ο Πέτρος πριν, ήταν απλά "ΆΨΟΓΟΣ".

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Και έλεγα τι λείπει, μα τι λείπει. Φωτογραφίες του εξωτερικού του! Η πρόσοψη...

Μιλάμε για τρομερή κατασκευή !!!
Μπράβο φίλε μου κάπως έτσι θα είναι και το δικό μου?

Reaction score
1.720
Ο προενισχυτης την Παρασκευη το βραδυ ηρθε στο σπιτι μαζι με το γνωστο dac για ακροαση πανω στους diy OTL μου.
Το πρωτο πραγμα που καταλαβαινεις ειναι οτι ειναι εντελως συρμα! Γινανε και καποιες αλλαγες σε dac οπου οι διαφορες ηταν τουλαχιστον ξεκαθαρες!! Σε καμια περιπτωση ο προ δεν χρωματιζε τιποτα και αφηνε το σημα ανεπαφο ! εγιναν και δοκιμες με χωρις τον προ [παθητικα ] και η μονη διαφορα ηταν στα δυναμικα.

Last edited by a moderator:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.821
Members
38.243
Νεότερο μέλος