- Reaction score
- 12.932
Με τον brego μένουμε πολύ κοντά, οπότε έχει πρώτη άποψη.Πρόλαβες και τον ακούσες???
Εισαι πολυ τυχερός!!!
Τον άκουσε με έναν πανάκριβο ενισχυτή αξίας 150 ευρώ και 20+ ετών που έτυχε να δοκιμάζω!
Με τον brego μένουμε πολύ κοντά, οπότε έχει πρώτη άποψη.Πρόλαβες και τον ακούσες???
Εισαι πολυ τυχερός!!!
Κάτι ακούγεται για σήμερα το απόγευμα, καιρού επιτρέποντος!Πετρο ξανα μπραβο !! Σε περιμενω να τον δοκιμασουμε πανω στα μονομπλοκ OTL μιας και τωρα που χειμωνιασε πηραν την θεση που τους αρμοζει στο ρακ. Οποτε μπορεις μου λες!
Είναι DIY κατασκευή και όχι μηχάνημα εμπορίου.Λιγο φως ρε παιδια.Τι ειναι αυτος ο προενισχυτης α20 γιατι αναφερεται ως πολυ γνωστος αλλα εγω δεν τον ξερω.
Είσαι απίστευτος !!!Το ταμπελάκι αυτό έχει ιστορία. Βρισκόταν στο εσωτερικό ενός Cd player της Rotel, για προστασία μιας πλακετίτσας με καλώδια ρεύματος.
Όταν λοιπόν βελτίωσα το CD, η πλακέτα αυτή <<εμπόδιζε>>, αφού στη θέση της ήθελα να βάλω έναν μετασχηματιστή!
Έτσι η πλακέτα <<μετακόμισε>> στα πλαϊνά του μηχανήματος και το ταμπελάκι περίσσεψε, οπότε μπήκε στη άκρη για μελλοντική χρήση.
Στη συγκεκριμένη λοιπόν κατασκευή οι μεγάλοι πυκνωτές του κάθε καναλιού σχεδόν ακουμπούν σε πλακέτα και στο καπάκι αντίστοιχα.
Έκοψα λοιπόν στη μέση το προστατευτικό πλαστικό και μπήκε επάνω στους πυκνωτές.
Εδώ φαίνεται καλύτερα η ελάχιστη απόσταση...
Ε τον τυχερό.....Με τον brego μένουμε πολύ κοντά, οπότε έχει πρώτη άποψη.
Τον άκουσε με έναν πανάκριβο ενισχυτή αξίας 150 ευρώ και 20+ ετών που έτυχε να δοκιμάζω!
Την συγκεκριμένη κατασκευή την έχω παρακολουθήσει σχεδόν βήμα προς βήμα. Κάθε φορά που έβλεπα πώς έχει συνεχίσει την κατασκευή ο Πέτρος εντυπωσιαζόμουν όλο και περισσότερο τουλάχιστον με την όμορφη αυτή κατασκευή και άλλο τόσο με το πόσο καλοσχεδιασμένα και προσεκτικά την έχει φτάσει έως εδώ.Δεν μας είπε εντυπώσεις όμως...
Μιλάμε για τρομερή κατασκευή !!!Και έλεγα τι λείπει, μα τι λείπει. Φωτογραφίες του εξωτερικού του! Η πρόσοψη...