Το όνειρο (PPG)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Ρε παιδιά έκανα την γκάφα μου.
Παράγγειλα το sub αλλά ξέχασα να παραγγειλω μαζί και ένα καλύτερο καλώδιο από αυτό που εχω τώρα κρίμα..
Προτείνετε κάποιο σε λογική τιμή?

Ευχαριστω

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Ερώτηση κρισεως!!

Αν αγοράσω τα focal 1007Be που πουλάει ένας καλός μου φίλος
Και τα βάλω μπροστά μαζί με το Svs pb12 θα είμαι καλυμενος ?
Η θα χρειαστεί να παραγγειλω ακόμα ένα sub?
Θα με καλύψουν μπροστά?
Ώστε να βάλω τα 826 surround η μήπως να κάνω το ανάποδο?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Ερώτηση κρισεως!!

Αν αγοράσω τα focal 1007Be που πουλάει ένας καλός μου φίλος
Και τα βάλω μπροστά μαζί με το Svs pb12 θα είμαι καλυμενος ?
Η θα χρειαστεί να παραγγειλω ακόμα ένα sub?
Θα με καλύψουν μπροστά?
Ώστε να βάλω τα 826 surround η μήπως να κάνω το ανάποδο?
για cinema χρηση ή μουσικη?

Reaction score
766
Μακη, για πες αν θες, στη φαση που εισαι τωρα, απο τι αποτελειται το setup σου?...ηχεια και ενισχυτικα...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Μακη, για πες αν θες, στη φαση που εισαι τωρα, απο τι αποτελειται το setup σου?...ηχεια και ενισχυτικα...
Λοιπόν κεντρικό το focal 908cc, left & right focal 826W special edition
Surround audio spectrum art1 και surround back crystal audio dipole.
Sub Svs 12 nsd Dsp (χτες έφτασε Βιέννη και σήμερα αναχώρησε από Βιέννη ).
Από ενισχυτές Av Pioneer Lx-53, audiolab mono block MB8200 για το κεντρικό , 2 x Rotel RB 1091 mono block για left & right και για τα υπόλοιπα ένας 5καναλος Adcom 7500.
Βlue ray player Oppo 95.
Το όλο θέμα είναι ότι θέλω να αλλάξω τα surround και surround back με την αντίστοιχη σειρά focal.
Δεν θέλω να πάω σε κάποιο φτηνό της σειράς focal αλλιώς θα τα είχα αλλάξει.

Reaction score
766
μεχρι τωρα σε μουσικη και ταινιες πως τα παει η μπροστινη τριαδα?...

ψαχνεις κατι συγκεκριμενο που δεν στο δινουν τωρα τα main L-R?...τα 1007 τα ακουσες?

γνωμη μου ειναι οτι αν πας στα 1007, να τα βαλεις μπροστα, και να παιξεις με το κεντρικο που εχεις μεχρις οτου βρεις (δε ξερω ποιο μοντελο ειναι) το αντιστοιχο κεντρικο του...ή πας σε κανα καινουργιo κεντρικο μοντελο της σειρας electra...το 1007 φοραει καλυτερες μοναδες...στη μουσικη τουλαχιστον, νομιζω οτι θα ειναι λιγο καλυτερα...σε ταινιες το μονο που ισως προβληματισει ειναι, αν θα μπορουν να παιξουν δυνατα...δε ξερω και σε τι σταθμες ακους...αλλα να παρεις ενα τετοιο ηχειο και να το βαλεις surround?...κριμα ειναι...

δλδ surround και surround back, τι επιλογες υπαρχουν που μπορουν να ταιριαξουν με τα τρια μπροστα που ηδη εχεις?....δεν βρισκεις κατι που να σ αρεσει? ...ειναι καλα ηχεια αυτα που εχεις και νομιζω οτι πρεπει να εξαντλησεις την αναζητηση για αντιστοιχα surround...

μπορεις να παρεις ακομα 2 826W και να τα βαλεις surround...δε ξερω αν κυκλοφορουν...

και μετα χτυπας αλλο ενα svs και καθαρισες....:)

αποψη μου...δε θελω να σε μπερδεψω...

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Μάκη στο σινεμά ούτως η άλλως θα κροσαριστούν γύρω στα 65Hz που είναι και το πάτωμα του κεντρικού, τα άλλα δυο κατεβαίνουν παρακάτω οπότε όποιο απο τα δυο ζευγάρια βάλεις μπροστά δε θα έχεις ακουστές διαφορές στο κάτω άκρο. Στο πάνω άκρο όμως η διαφορά είναι προφανώς υπέρ του 1007be και θα σου χρειαστεί στη μουσική, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.
Όσον αφορά τα 2 subwoofer τώρα. Ούτως η άλλως θα τα χρειαστείς για να γεμίζει ικανοποιητικά ο χώρος σου, άσχετα με το πόσο καλό είναι το αναμενόμενο μανάρι.

Reaction score
3.332
Βάλε έναν καθαρό προενισχυτή κατα προτίμηση με ενσωματομένο DAC και HT passthrough και θα πάρεις πολύ σημαντική αναβάθμιση
τουλάχιστον ως αναφορά την μουσική .
βάλε το 95αρι για τρανσπορτ βάλε και φουλ άυλη μουσική και είσαι οκ
σε συνδυασμό με καθαρό προ και αγορά τα electra απλα απογειώνεσε !

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
6.503
δε ξερω το μπατζετ σου και τι σε ενοχλει στο δικαναλο ηχο για να θες ανωτερη κλιμακα στη σειρα της φοκαλ, αλλα για το κινμ ηχο ενα τουλαχιστον svs ειναι μαστ(δεν ειναι τυχαιο που στο προτεινουν οι περισσοτεροι) οσο για τα πισω συμβατοτητα με τα τουιτερ της μπροστινης 3αδας ειναι το ευκολα ακουστικα αντιληπτο και οχι οι υπολοιπες μοναδες των ηχειων....

Reaction score
6.503
δε ξερω το μπατζετ σου και τι σε ενοχλει στο δικαναλο ηχο για να θες ανωτερη κλιμακα στη σειρα της φοκαλ, αλλα για το κινμ ηχο ενα τουλαχιστον svs ειναι μαστ(δεν ειναι τυχαιο που στο προτεινουν οι περισσοτεροι) οσο για τα πισω συμβατοτητα με τα τουιτερ της μπροστινης 3αδας ειναι το ευκολα ακουστικα αντιληπτο και οχι οι υπολοιπες μοναδες των ηχειων....
ενα ακομη svs εννοω:D για τα πισω ανετα τη σιερα της profile , η στη εσχατη και τη v.

τωρα εαν θες να μπλεξεις με τα βιριλιου , στειλε μου ενα πμ πρωτα αν σκεφτεσε να τα αλλαξεις πριν τα βαλεις αγγελια να δω να μπορω να σε εξυπηρετησω εγω:)

• Like
Reactions: PPG

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.623
Μα έλεος, ακόμα δεν το παρέλαβε κι όλοι αποφασίσατε (και ο Μάκης ο βλαμμένος μαζί) ότι χρειάζεται κι άλλο sub. :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members
38.284