Το home cinema του Argi

Reaction score
5.614
Ακόμη δεν κατάλαβα τι περιμένεις να ακούσεις από τον Earthquake, ώστε να έχει νόημα που έδωσες τον Sunfire.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Για ξενες δεν ξερω ,αλλα στην Argi-γλωσσα ισως να σημαινει οτι χεριαζεται!:p Περισσοτερα στον δασκαλο του hc.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Ακόμη δεν κατάλαβα τι περιμένεις να ακούσεις από τον Earthquake, ώστε να έχει νόημα που έδωσες τον Sunfire.
κοιτα γιαννη τον ερθ , καλως ή κακως απο μενα το μαθατε ΟΛΟΙ
το 09 ηταν ο πρωτος 7καναλος (πρωτος δευτερης τζενερεισον ) που ηρθε στην ελλαδα.
και σε περιοδικο δεν παρουσιαστηκε ΠΟΤΕ.
Το τι περιμενω περιμενε μεχρι το απογευμα να μαθεις, εγω οπως ξερεις δεν χαιδευω αυτια συσκευων (θυμασαι το 09 την γνωμη μου για τα κλιπς thx)
και πανω απο ολα
δεν ειμαι πελατακι κανενος ........ως γνωστο φαι στο στομα δεν μου βαζουν , ειτε μασημενο ειτε αμασητο.
Αλλοι βοσκουν στο φουσκι τους, και ευχαριστουν στον αερα αντιπροσωπους , νοιωντας αναγκη που ψωνισαν απο αυτους.
Εγω ευτυχως εχω αποψη (για οτι λεω),
για οτι δεν ξερω δεν μιλαω ...ουτε φανταζομαι.....
Σε 2-3 ωρες θα σου πω τι κανει......αν θες μαντεψια (οχι προβλεψη)
καλυτερα σωματα -μπασα , μαλλον λιγοτερο αερατος απο τον sun....\
..υποθεσεις ετσι ?
Η γνωμη μου θα γραφτει σε λιγο....κατα τα αλλα τεχνολογικα ειναι πολυ μπροστα........
μα παρα πολυ........και ειναι ο 10 τελικος που αποκτω σε διαστημα 10 ετων.....
ερχομαι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
..........με μπασα ?
ή παλι αμπασιδης ?
σορυ αμπασοπουλος
Λοιπον αν και ο απλιος ερθ ειχε αφησει <αιχμες> και γενικα <φτηνοτερο> ηχο απο τον πολυ μου sunfire
Τουτου εδω το πραμα , με το καλημερα μου εβγαλε τρελλο χαμογελο.
Οκ περιμενα καπου να χανει (λαμπατες χροιες) ,
αλλα τουτο το πραμα ειναι σωματοδεστατο σε σημειο να μου φερει στο μυαλο λεβινσολ.
Και οι χροιες τις λαμπας (ισως καποιος πει) οτι απλα μειωθηκαν,
οσο τον εζησα , εβγαλε αλλο ηχο.Γιαννη (φλας) οταν με το καλο ξανακατεβεις , θα φροντισω να εχω το sun να τους ακουσεις διπλα διπλα,
αν και σχεδον ιδιοι ρευματικα , ο ηχος απεχει πολυ , τοσο , οσο δεν μπορεις να το φανταστεις
(ουτε εγω περιμενα τετοια διαφορα)......
Ζηκο τελικα μΠαΣΑ εχειΣ ?

Reaction score
29.650
..........με μπασα ?
ή παλι αμπασιδης ?
σορυ αμπασοπουλος
Λοιπον αν και ο απλιος ερθ ειχε αφησει <αιχμες> και γενικα <φτηνοτερο> ηχο απο τον πολυ μου sunfire
Τουτου εδω το πραμα , με το καλημερα μου εβγαλε τρελλο χαμογελο.
Οκ περιμενα καπου να χανει (λαμπατες χροιες) ,
αλλα τουτο το πραμα ειναι σωματοδεστατο σε σημειο να μου φερει στο μυαλο λεβινσολ.
Και οι χροιες τις λαμπας (ισως καποιος πει) οτι απλα μειωθηκαν,
οσο τον εζησα , εβγαλε αλλο ηχο.Γιαννη (φλας) οταν με το καλο ξανακατεβεις , θα φροντισω να εχω το sun να τους ακουσεις διπλα διπλα,
αν και σχεδον ιδιοι ρευματικα , ο ηχος απεχει πολυ , τοσο , οσο δεν μπορεις να το φανταστεις
(ουτε εγω περιμενα τετοια διαφορα)......
Ζηκο τελικα μΠαΣΑ εχειΣ ?

Οχι ρε συ , εσυ είσαι ο ΖΗΚΟΥΣ.

Reaction score
5.614
Αφού έμεινες ικανοποιημένος από την αλλαγή, και δεν ήταν αλλαγή για την αλλαγή, όλα καλά.

Την Earthquake την εκτιμώ σαν εταιρία, από τις αρχές της δεκαετίας του '90, έχοντας αγοράσει αρκετούς car audio τελικούς, σαμπ και ηχεία. Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι ο cinenova έχει τρομερή απόδοση, δεδομένης και της ισχύος του. Διατηρώ μόνο μια υποψία ότι δεν θα είναι τόσο ραφιναρισμένος-εκλεπτυσμένος στις χροιές του. Εγώ ας πούμε δεν θα αντάλλαζα τον Sunfire με τον Earthquake, αλλά αυτό είναι απλά μια προσωπική άποψη, και αφορά τη μουσική. Σε χρήση καθαρά home cinema βέβαια τα περί χροιών είναι ψιλά γράμματα, αφού εκεί πρώτο ρόλο παίζει η ωμή δύναμη (εφόσον τη σηκώνουν τα ηχεία βέβαια).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll