Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
λοιπον πιστευω οτι εχω την πολυτελεια του <πισωγυρισματος>
δηλαδη να γυριζω σε κατι που ειχα , ωστε να το επαναξιολογησω με αλλα μυαλα και συνθηκες , ωστε , να επαληθευτω ...ή να βγω ψευτης.
Πριν λιγα χρονια αλλαξα τον τοτε περιφημο ερθ ,και στην θεση του ρακ εχωσα ενα ονειρο πολλων ετων,
το λαμπρο sunfire.Ρευμα ? οσο θες ....βουτιες σε επικινδυνα ομ ? δωσε και εμα μπαρμπα...
Λειτουργικη κρυαδα ? τυφλα ναχουν οι ψηφιακοι.,μεγιστο ρευμα * ? το μεγιστοτερο.
Το θες τοσο ρευμα ?
Οχι θελω τοση ποιοητα .
Κατι με ετρωγε ομως (καλο πραμα η φαγουρα) (μπορει και κακο)
και ως γνησιοτατο μαμουνι σκαλιζα τα ξανασκαλισμενα.
Και μια και δυο βλεπω οτι ο sun με χαμηλη παραμορφωση ηταν στα 360 βατακια.
Ιn the other hand βλεπω την ερθ να εχει βαλει πραματα και θαματα στο νεο τελικακο της ,
+ το ρευματακι σκαρφαλωσε εκει στα 360 ταπεινα βατακια.
Θα μοου πεις δεν διπλασιαζει ...Οκ αλλα παιζει 2 ομ ....που μονο οι διπλασιαζοντες κανουν κατι τετοιο.
Μετα παραμενει made in usa , τα υλικα της πλατης προκαλουν ακομα κλαματα με την πχιοτητα τους (εδω η sun εχει κατεβασει πηχη κοντα 10 χρονια)
καθε καναλι ειναι μετρημενο ωστε να βγαζει παραμορφωση ΧΑΜΗΛΗ ...αν δε , δεν φευγει απο το παγκο.Καναλια ματσαρισμενα, ....και αλλα ποσα εχω πει ανα καιρους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
........Κια μια και δυο κανω κανα δυο τηλεφωνο και ο sun φευγει σαν πουλακι για ενα ρακ ανταξιο του ονοματος του,
Και χθες βραδυ κατα τις 10 και...σκαει μια αμαρτωλη ψυχη ......ανοιγει πορτ μπαγκαζ και ξαναβγαινει το ξυλοκουτι.....Εκει να δεις χαρες (κριμα στο γυμναστηριο) (που λεει ο λογος)
Παει μια υπογα και την λεφτει για υπνο....
Σημερα πριν κανει μπει στην μπριζα (να δω αν δουλευει ρε εδερφε)
ξαπλωνει στον παγκο της χαρας......δεν μπορει λεω , αν τον κουρδισω την λαμπατη χροια του sun θα την κοντοφτασω......
Ελα που ο χαιτας μου ηθελε κυπρο και εμεινα χωρις υλικα....
δεν βαριεσαι λεω , παω μια καραγιαννη για φις (20μπερο) και βλεπουμε,
Και μπαινω στη διαδικασια του λυσε.
Ο ασφαλεια πλατης θα δωσει την θεση της σε μια χαι φαι τιουνιγκ, το μουρλοβισμα του μαερικανου σε ενα χαμπελακι ωστε το τρανο ιθερ (της purist) να ταισει το αχορταγο τερακακι...
στην πορεια θα κανω τις μπορνες κολλητες , και θα του πεταξω το φιλτρο ....
Τωρα περι *
τα 400 (σκαρτα) βατ του sun το μακαριτικο χαιτεκ τον εδινε *σωστα - κατασκευαστικα 395
(σιγα τα αυγα θα πεις) , να αλλα με ψιλοπαραμορφοσουλα......πεντακαθαρος ειναι πλεον ισος (και λιγο χειροτερος απο το νεο ερθ).
Μενει να ερθει δευτερα βραδυ να δω το πρωτο βημα τι αποτελεσματα θα φερει.
Οι διαφορες δεν θα ειναι μεγαλες , αν εχω χασει θα ειναι η λαμπιλα ,
αν εχω κερδισει θα ειναι τα σωματα.
Και κατι ακομα....οταν ο αμπασακος ειχε ερθει για πρωτη φορα στην υπογα , μου εκανε εντυπωση ποτυ εβαζε και ξαναβαζε το χερι του στο ερθ μη θελοντας να πιστεψει οτι τρεχει τοσο κρυος.......Η γνωμη του τρεχει στους πολυκαναλους τελικους.
Peace rg.......Που σημαινει αν κανω λαθος θα ξαναπληρωσω (χρυσο πλεον ) τον sun.......

Reaction score
766
με γειες αργυρη...καλο "πισογυρισμα"...:D

ποιο μοντελο ειπαμε ειναι?...ο 7καναλος?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Reaction score
15.543
λ.
Ιn the other hand βλεπω την ερθ να εχει βαλει πραματα και θαματα στο νεο τελικακο της ,
+ το ρευματακι σκαρφαλωσε εκει στα 360 ταπεινα βατακια.
Θα μοου πεις δεν διπλασιαζει ...Οκ αλλα παιζει 2 ομ ....που μονο οι διπλασιαζοντες κανουν κατι τετοιο.
για τραβα να δεις(100μ εισαι) ........εχει τιποτα στην σουβλα η βοσκοπουλα η ο τσολιας :roflmao:

τι λες παλι ? ταχασες ?:laugh:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αι να κουμπωσεις το κομπονεντ σου ξεκουμπωθηκε ......χαμηλοαναλητικε.........

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μεγεια και παλι μεγεια Argi, μοιαζει σαν να ειχε παει διακοπες ο ερθ και ξαναγυρισε ,σα να μην περασε μια μερα...Λες να δουμε και τιποτα σε svs πισωγυρισμα ,ω ρε μαναμ..:D

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
oλα στην ωρα τους. sv δυσκολα (πρεπει να ειναι 2) και δεν χωρανε....εκτος βεβαια και αν μπουνε πανω στα ev............

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
oλα στην ωρα τους. sv δυσκολα (πρεπει να ειναι 2) και δεν χωρανε....εκτος βεβαια και αν μπουνε πανω στα ev............
Αμα μπουν επανω στα ev ,βλεπω την γενειαδα σου -αβαταρ-να φευγει!:lol:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
10 χρονια πριν ,pioneer ax5 ,868,τελικοι ροτελ 1075-θουλ 150, scaler cinemateq picture optimizer plus, ηχεια Mirage 260 -50-cc-fx, sub sunfire, οθονη dalite σταθερη (προτινομενη απο την ιδια )(παραγγελια απο αμερικη)
ρακ εξελιξις, καλωδια ultralink wireworld xlo kimber φιλτρα τσακιριδης .......προβολεας infocus 4800

Attachments

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ναι , απο την αναλυση , (τοτε ουτε καν hd ready ) και ηχο απλο dts ,
απο το 08 full hd και ηχος νεων φορμα.
Ο αρθμος ηχειων (7) ειναι απο τον ιουνη του 03.
Η οθονη απο 100 ιντσες σκαραφαλωσε απο το 09 στις 123.
+ την ισοσταθμιση απο την μοναδα του audyssey απο το 07.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Το σημερινό σετ απ έχει μεγάλη διάφορα ?
Αλλος χωρος, τι να λεμε, αλλο το πανω αλλο η μαυρη υπογα-παραγκα!
Και μονο στο κατω εχει αλλαξει πολλες φασεις,εχω δει-ακουσει μονο τις δυο τελευταιες,οποτε εγω θα ρωτουσα τον Argi την διαφορα μονο στην υπογα! Απο την εποχη των τεουφελ ως τωρα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τα τεου οταν φαγαν 10 χαστουκια (απο τον ερθ) οταν τα πηγαινες προς ροπη
απλα κλ@ναν........ΟΛΑ και το σαμπ....βεβαια περα την μη αντοχη σε σταθμες ,
ο ηχος τους ηταν τραχυς (σχεση με τα γιαμο)`
τα τεου , ειχαν την καλυτερη διασπορα σε περιφεριακα ,(ασχετα αν κλ@ναν)
κατα τα αλλα τα κλιπς κλασικ και II , ειναι ηχεια που δυσκολα θα φυγουν....
αυριο ισως μονταρω και τον τελικο (σημερα με πηγε....&*@#$)
ελπιζω να ακουσω αυτα που φανταζομαι σε σχεση με τον <λαμπατο> sunfire

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.505
Δεν γ2μιέσαι ρε λαγέ ? κάθε φορά που εσυ παίρνεις έκσταση θα τρέχουμε όλοι μας πάνω κάτω στο δάσος?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.446
Members
38.317
Νεότερο μέλος
gap