Heavy Metal

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Το πρώτο CD που αγόρασα....το δεύτερο ήταν το IN THE WOODS - Heart of the ages και μετά το χάος...
Το πρωτο μου ηταν Maiden.:D
H μεταβαση στον αλλo black κοσμο εγινε με τους Dimmu Borgir.Αποκοσμες κιθαρες, χαοτικα πληκτρα.:p

D

Deleted member 23222

Guest
To πρώτο μου heavy metal ήταν το for those about to rock-AC/DC...Πάντα μου άρεσε περισότερο από το Back in Black...
Σταμάτησα να ακούω metal όταν βγήκε ένα γκρούπ...W.A.S.P...με κάτι μπινελίκια...

Reaction score
1.153
Το πρωτο μου ηταν Maiden.:D
H μεταβαση στον αλλo black κοσμο εγινε με τους Dimmu Borgir.Αποκοσμες κιθαρες, χαοτικα πληκτρα.:p
Δεν άκουσα ποτέ κλασικό metal.Ούτε Maiden ούτε Priest ούτε τίποτα.Προσγειώθηκα κατευθείαν στα βαριά.
Το σοκ το έπαθα όταν άκουσα Carcass και συγκεκριμένα αυτό που έβαλε το παληκάρι παραπάνω.Μετά ήρθε...η μαυρίλα.

D

Deleted member 23222

Guest
Δεν άκουσα ποτέ κλασικό metal.Ούτε Maiden ούτε Priest ούτε τίποτα.Προσγειώθηκα κατευθείαν στα βαριά.
Το σοκ το έπαθα όταν άκουσα Carcass και συγκεκριμένα αυτό που έβαλε το παληκάρι παραπάνω.Μετά ήρθε...η μαυρίλα.
Σε θαυμάζω επειδή εντοπίζεις διαφορές...δεν κάνω πλάκα.
Την πρώτη φορά που άκουσα Sepultura,δεν το πίστευα...νόμιζα ότι κάποιος διακωμωδούσε το hard που ξέραμε εμείς οι λίγο παλιότεροι...ίσως και να το πιστεύω ακόμα....

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.523
Οι λοιποί μεταλλάδες του forum πού είναι?
Παρών!

Οι ποιοί?
Χαχαχαχα,
:p

Εδώ φίλε , είμαστε 5-6 γκαραζάδες, 3-4 χαουζάδες κι εσείς.
Οι άλλοι ακούνε μόνο πχιότητα!:lolsign:
Ούστ ρε!:p

Θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του metal τότενες...
Βοηθάω, εκ του μακρώθεν μεν, αλλά βοηθάω!

Reaction score
583
Συνήθως όσοι αρχίζουν με death/thrash/black μετά από λίγα χρόνια το παρατάνε το άθλημα.

Η εισαγωγή μου στο μεταλ έγινε τυχαία το 1988 η 19889 στο σπίτι ενός συμμαθητή μου, και το πρώτο τραγούδι που άκουσα ήταν απο accept το metal heart.

Reaction score
1.153
Για τον Παυλάρα:

Pm me, εάν σου αρέσουν, υπάρχει υλικό.
Ενδιαφέρουσα λάσπη...το υλικό είναι καθοδόν...

Όσο για το αν κάποιος πέσει στα σκληρά...τα παρατάει,διατηρώ τις αμφιβολίες μου.Εκτός και αν η εικοσαετής ενασχόλησή μου με τον ακραίο χώρο,είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.Αλλά και πάλι..δεν το νομίζω.

Φρεσκαδούρα....

wizzy

Reaction score
21.523
Συνήθως όσοι αρχίζουν με death/thrash/black μετά από λίγα χρόνια το παρατάνε το άθλημα.
Από προσωπική εμπειρία και μόνο, θα διαφωνήσω (δες και το παράδειγμα του PAULT). Απλά, έτσι για τη συζήτηση, όταν λες "το παρατάνε το άθλημα" εννοείς ότι παρατάνε το metal γενικότερα ή τα συγκεκριμένα είδη;

Reaction score
583
Από προσωπική εμπειρία και μόνο, θα διαφωνήσω (δες και το παράδειγμα του PAULT). Απλά, έτσι για τη συζήτηση, όταν λες "το παρατάνε το άθλημα" εννοείς ότι παρατάνε το metal γενικότερα ή τα συγκεκριμένα είδη;
Από του φίλους και τους γνωστούς μου ένα μεγάλο μέρος έχει απομακρυνθεί εντελώς από το Metal.

wizzy

Reaction score
21.523
OK... Πάντως, μου κάνει εντύπωση, δεν συνάντησα ποτέ στο παρελθόν αυτό το φαινόμενο.

Reaction score
583
Ίσως να ήμουν εγώ ο "τυχερός", και να μου δημιουργήθηκε η λάθος εντύπωση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000