gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.274
Τι γλυκούλι..
Το πρωτο μου ηταν Maiden.Το πρώτο CD που αγόρασα....το δεύτερο ήταν το IN THE WOODS - Heart of the ages και μετά το χάος...
Δεν άκουσα ποτέ κλασικό metal.Ούτε Maiden ούτε Priest ούτε τίποτα.Προσγειώθηκα κατευθείαν στα βαριά.Το πρωτο μου ηταν Maiden.
H μεταβαση στον αλλo black κοσμο εγινε με τους Dimmu Borgir.Αποκοσμες κιθαρες, χαοτικα πληκτρα.
Σε θαυμάζω επειδή εντοπίζεις διαφορές...δεν κάνω πλάκα.Δεν άκουσα ποτέ κλασικό metal.Ούτε Maiden ούτε Priest ούτε τίποτα.Προσγειώθηκα κατευθείαν στα βαριά.
Το σοκ το έπαθα όταν άκουσα Carcass και συγκεκριμένα αυτό που έβαλε το παληκάρι παραπάνω.Μετά ήρθε...η μαυρίλα.
Παρών!Οι λοιποί μεταλλάδες του forum πού είναι?
Ούστ ρε!Οι ποιοί?
Χαχαχαχα,
Εδώ φίλε , είμαστε 5-6 γκαραζάδες, 3-4 χαουζάδες κι εσείς.
Οι άλλοι ακούνε μόνο πχιότητα!
Βοηθάω, εκ του μακρώθεν μεν, αλλά βοηθάω!Θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του metal τότενες...
Συνήθως όσοι αρχίζουν με death/thrash/black μετά από λίγα χρόνια το παρατάνε το άθλημα.Δεν άκουσα ποτέ κλασικό metal.Ούτε Maiden ούτε Priest ούτε τίποτα.Προσγειώθηκα κατευθείαν στα βαριά.
Το σοκ το έπαθα όταν άκουσα Carcass και συγκεκριμένα αυτό που έβαλε το παληκάρι παραπάνω.Μετά ήρθε...η μαυρίλα.
Ενδιαφέρουσα λάσπη...το υλικό είναι καθοδόν...Για τον Παυλάρα:
Pm me, εάν σου αρέσουν, υπάρχει υλικό.
Από προσωπική εμπειρία και μόνο, θα διαφωνήσω (δες και το παράδειγμα του PAULT). Απλά, έτσι για τη συζήτηση, όταν λες "το παρατάνε το άθλημα" εννοείς ότι παρατάνε το metal γενικότερα ή τα συγκεκριμένα είδη;Συνήθως όσοι αρχίζουν με death/thrash/black μετά από λίγα χρόνια το παρατάνε το άθλημα.
Από του φίλους και τους γνωστούς μου ένα μεγάλο μέρος έχει απομακρυνθεί εντελώς από το Metal.Από προσωπική εμπειρία και μόνο, θα διαφωνήσω (δες και το παράδειγμα του PAULT). Απλά, έτσι για τη συζήτηση, όταν λες "το παρατάνε το άθλημα" εννοείς ότι παρατάνε το metal γενικότερα ή τα συγκεκριμένα είδη;