Το home cinema του Argi

Reaction score
5.614
γιαννη τα γιαμο είναι 88 db και αντεχουν απιστευτο ρευμα για το μέγεθος τους , αντίθετα τα κλιπς κραυγαζουν ευκολα με 120 ποιοτικα βατ
τα γιαμο με 120 βατ απλα γαργαλιουνται......
89 db ευαισθησία λένε τα spec τους.
http://www.jamo.com/search/?sku=D7LCR

Εντάξει, δεν είναι και αναίσθητα, αλλά για να λέγονται home cinema σειρά θα όφειλαν να έχουν υψηλότερη ευαισθησία.
Για παράδειγμα το Klipsch KL-650-THX έχει 97 db ευαισθησία, 150w συνεχόμενα, 600 κορυφής.
Το αποτέλεσμα είναι ότι παίζουν και με receiver, ενώ αν τους ρίξεις 100 καθαρά βατάκια με τελικούς σε τινάζουν από τον καναπέ.

Reaction score
766
Ναι καλά, σε πιστέψαμε. Εσύ αν δεν δεις δεις κολώνες design-άτες φουλ στο piano black δεν ησυχάζεις. :p
"γιατρε" μου ειμαι σοβαρη περιπτωση....:D

καμια φορα βλεπω λιγο το "φως το αληθινο"...αλλα μετα απο λιγο, ολα "piano-black" ενα πραμα..:laugh:

Reaction score
29.650
Η αλήθεια είναι οτι το piano gloss, δεν παίζεται σαν χρώμα.
Αλλη κλάση, φινέτσα ρε παιδί μου. Ενω τα απλά τα άλλα τα home cinemάδικα , είναι της οκάς.

Reaction score
766
Η αλήθεια είναι οτι το piano gloss, δεν παίζεται σαν χρώμα.
Αλλη κλάση, φινέτσα ρε παιδί μου. Ενω τα απλά τα άλλα τα home cinemάδικα , είναι της οκάς.
πες τα Γιαννη....πες τα ολα....για τις καλυτερες χροιες...τα δυναμικα...τη "φινα γευση"...το "αρωμα":D

οπα...ντακσι ξεφυγε λιγο:geek:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
γιανν εγω λεω ότι εγραφε το μανιουαλι....και δεν είμαι σπιτι να βαλω φωτο

Reaction score
766
Eνω εγω που πηρα μαυρο πιανο.. Εχω βαλει αυτοκολλητο μαυρο βελουδε για την αντανακλαση! Μπουαχαχ.
:laugh:...σωστος

Υ.Γ. απλο βελουδακι απ τα καλαθια ή κατι "σπεσιαλε" που βελτιωνει και την απορροφηση-διαχυση-ανακλαση:D...γιστι ασε τι λεμε....τα ιδια θα κανουμε και μεις

Reaction score
29.650
πες τα Γιαννη....πες τα ολα....για τις καλυτερες χροιες...τα δυναμικα...τη "φινα γευση"...το "αρωμα":D

οπα...ντακσι ξεφυγε λιγο:geek:

Του άλλαξες τα φώτα ρε .. τι ξέφυγε?
Θες να σε πάρουν με τις πέτρες?

Reaction score
29.650
Eνω εγω που πηρα μαυρο πιανο.. Εχω βαλει αυτοκολλητο μαυρο βελουδε για την αντανακλαση! Μπουαχαχ.

Πέστο ρε παιδάκι μου και έλεγα τι να κάνω που είναι piano gloss οι αυλοί , και μου κάνουν ανακλάσεις......
Το ανοιχτό μπεζουλί και το άσπρο στο ταβάνι δεν μας πειράζει , τρομάρα μας (μου)..

Reaction score
8.905
Eχω φτιαξει και τον ταβανο,παντωs η αντανακλαση του κεντρικου πριν το βελουδε ηταν σαν να βγαινει ο ηλιοs το πρωι ..
Στάθη όπως το πας.... σε βλέπω και με βελουτέ εσώρουχα να παρακολουθείς ταινίες.... :prankster:

Reaction score
5.614
Τα τραπεζοειδή ηχεία είναι καλά για τις ανακλάσεις. Με τη μικρή πλευρά στο πίσω μέρος, δεν υπάρχουν ανακλώμενες πλευρές.

Η μη ανακλώμενη επιφάνεια είναι αυτή στην οποία δεν χτυπάει καν το φως :)

Reaction score
58
Αμα ειχα klipsch δεν θα ασολιομουν με ησχει αλλα εχω πιζμωση με τα jamo dioti ειναι πολλυ ανεστιτα και προσπαθω να φανταστω τα οροια τους ποιστευω οτι και με διπλοενεισχιση με sinenova na anteksoyn?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Αμα ειχα klipsch δεν θα ασολιομουν με ησχει αλλα εχω πιζμωση με τα jamo dioti ειναι πολλυ ανεστιτα και προσπαθω να φανταστω τα οροια τους ποιστευω οτι και με διπλοενεισχιση με sinenova na anteksoyn?
Αρσάκειο;

Reaction score
19
Εχω τα ιδια ηχεια με έναν αρκετα υποδεεστερο ενισχυτη (ArcamP1000, http://www.arcam.co.uk/_ugc/file/p1000e_manual.pdf) και παιζουν με αξιοπρεπεια. Σε αποσταση 3,3 m απολαμβανω την ακροαση με 85 – 90 db(βλεπεις εχω χαλασει σε μικρο βαθμο το ακουστικο μου συστημα!). Θα επιθυμουσα ένα ισχυροτερο ενισχυτη στοχευοντας σε μεγαλυτερο headroom αλλα και στα υπολοιπα ποιοτικα στοιχεια που δυνητικα θα προσφερει. Εσενα όμως με ενισχυτη υπερδιπλασιας ισχυος εισαι σιγουρος ότι σου λειπουν Watt ή κατι άλλο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll