Το όνειρο (PPG)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Πώς παίζει Μάκη; Κοιμήθηκες πάνω του;
Μόλις ανέβηκα σπίτι.

Μπορώ να πω ότι έχει μεγάλη διαφορά από αυτό που είχα!!!!
Δεν θα πω ακόμα εντυπώσεις μέχρι να το ρυθμίσω όσο καλύτερα μπορώ και να
παίξω λίγο με την τοποθεσία του.
Έβαλα κάποιες ταινίες όπως το Salvation Transformers αλλά δεν είδα μια ολόκληρη ταινία.
Πιστεύω όμως ότι θα χρειαστώ και δεύτερο για να έχω αυτό που θέλω από ένταση.
Το θέμα είναι πότε θα κατηφορίσει ο καστρουνιξ προς τα μέρη μας....

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Με γειες σύντεκνε Μάκη:thumbsup:....θα έρθω για ακρόαση/θέαση όταν πάρεις και το δεύτερο:)(λίγο σύντομα ε;):whistling:
Βρε Μανώλη άμα είναι να έρθεις να το παραγγείλω από αύριο γιατί θέλει και 15 ήμερες να έρθει!!!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.620
Πιστεύω όμως ότι θα χρειαστώ και δεύτερο για να έχω αυτό που θέλω από ένταση.
Δεν έβαλες το MCACC να ρυθμίσει την ένταση;

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Ναι την έβαλε στο -9.5db και εγώ το έβαλα στο +3 γιατί δεν άκουγα πράμα!!!
πρωτα απο ολα μπραβο και καλοακουστο.
μην το παρακανεις με το + μην παρεις κανενα κωνο στο χερι.

• Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
πρωτα απο ολα μπραβο και καλοακουστο.
μην το παρακανεις με το + μην παρεις κανενα κωνο στο χερι.
Οπότε να το βάλω στο 0 να είμαστε δίκαιοι η κάπου στο -3??

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Έχω κάνει και κάποιο λάθος εγώ με τις ρυθμίσεις θα το πάω πιο κοντά στον τοίχο και πιστεύω να το βελτιώσω αρκετά.
Σίγουρα το όλο setup αφού πάρω και τα surround focal θέλει κάποιον ειδικό να το σεταρει για να δούμε!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Αφού αποφασίσεις για το αν τελικά χρειάζεσαι δεύτερο SVS,πάρεις τα surround που θέλεις,αλλαγή προβολέα ίσως;....γενικά ό,τι σου απομένει για να είσαι έτοιμος,τότε θα πάρουμε τηλ. τον Καστρουνή να δούμε πότε θα μπορέσει να έρθει στην Κρήτη......ήδη είμαστε τρεις οι ενδιαφερόμενοι.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Αφού αποφασίσεις για το αν τελικά χρειάζεσαι δεύτερο SVS,πάρεις τα surround που θέλεις,αλλαγή προβολέα ίσως;....γενικά ό,τι σου απομένει για να είσαι έτοιμος,τότε θα πάρουμε τηλ. τον Καστρουνή να δούμε πότε θα μπορέσει να έρθει στην Κρήτη......ήδη είμαστε τρεις οι ενδιαφερόμενοι.
Μανώλη ναι είναι κάτι που θέλω να γίνει οπωσδήποτε για μένα βέβαια το παν είναι ο ήχος και μετά η εικόνα τον προβολέα τον εχω αφήσει τελευταίο .

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Τώρα Μανώλη αν δεν έρθει ο ειδικός να δει και να ακούσει τον χώρο μου δεν ξέρω αν θα προβώ στην αγορά πριν.
Και δεν είναι τόσο το κόστος μιας και είναι αρκετά οικονομικό το sub
Απλά να τα μαζεύω όπως έκανα πριν να κάθονται, μετά να μην μου χρειάζονται και να τα σκοτώνω γιατί μου πιάνουν χώρο δεν το ξανακάνω.

Reaction score
15.543
Έχω κάνει και κάποιο λάθος εγώ με τις ρυθμίσεις θα το πάω πιο κοντά στον τοίχο και πιστεύω να το βελτιώσω αρκετά.
Σίγουρα το όλο setup αφού πάρω και τα surround focal θέλει κάποιον ειδικό να το σεταρει για να δούμε!
0 phase

150+ low pass

3/4 gain

θελει λιγο ψαξιμο στην τοποθετηση του

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Κώστα καλημέρα

Σε ευχαριστω παρά πολύ για την βοήθεια σου.
Σήμερα που εχω χρόνο θα ασχοληθώ με την τοποθέτηση!
Με βοήθησε παρά πολύ χτες ο Zizikos!! του είπα βέβαια εγώ να σε πάρει και να έρθετε το Σαββατοκύριακο να πάμε και για μάσες, όπως
Οφτο και αντικριστο στα Ανώγεια και σε διάφορα αλλα μέρη
Αλλα δεν μπορεί......κρίμα γιατί αν πηγαίναμε στο χωριό του πεθερου μου (ο ξάδελφος του έχει αρνιά κατσίκια και τα σχετικά ) θα τρώγαμε και θα πίναμε όλη μέρα...... Αλλα δεν μπορεί το παιδί μου!!!:tongue:

Reaction score
15.543
σιγα την βοηθεια.....

να παρεις ενα τετοιο ...

θα σε βοηθησει πολυ αν δεν βρεις το καταλληλο σημειο για το sub ....η αν θες να το βαλεις σε ενα συγκεκριμενο σημειο που θες εσυ....

μπορεις να φτιαξεις ως 2sub μαυτο το μηχανακι.

οποτε στην περιπτωση που παρεις αλλο ενα sub μπορεις να κανεις ωραια δουλεια οικονομικα....

παρε και ενα ντεσιμπελομετρο ....κατεβαζεις και τονους απο 20hz και το φτιαχνεις ωραια μεχρι να δεις τι θα κανεις.

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
σιγα την βοηθεια.....

να παρεις ενα τετοιο ...

θα σε βοηθησει πολυ αν δεν βρεις το καταλληλο σημειο για το sub ....η αν θες να το βαλεις σε ενα συγκεκριμενο σημειο που θες εσυ....

μπορεις να φτιαξεις ως 2sub μαυτο το μηχανακι.

οποτε στην περιπτωση που παρεις αλλο ενα sub μπορεις να κανεις ωραια δουλεια οικονομικα....

παρε και ενα ντεσιμπελομετρο ....κατεβαζεις και τονους απο 20hz και το φτιαχνεις ωραια μεχρι να δεις τι θα κανεις.
Κώστα σε ευχαριστω αύριο το πρωί θα το παραγγειλω!!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.620
Θα σετάρεις μόνος σου μηχάνημα; Εσύ θέλεις να το πετάξεις στο δωμάτιο και να παίξει! :p

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Να μπορέσει...για τέτοια και γω μέσα:D

Μανώλη πες τους και εσύ κάτι!!!
Αν κατεβούν θα γίνει της π.......... Να κατεβούν με το καράβι όμως γιατί τα αγαθά που θα τους δώσουμε μόνο σε καράβι μπαίνουν......:D
Και να μην παρεξηγηθώ εννοώ δικό μας κρασί ρακι λάδι και αγνά χόρτα
Χιχιχιχιχιχι χιχιχιχιχιχι :dance2:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Θα σετάρεις μόνος σου μηχάνημα; Εσύ θέλεις να το πετάξεις στο δωμάτιο και να παίξει! :p

Πως με καταλαβαίνεις μωρό μου!!!!!!
Πολλά ζητάω ?????????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.037
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr