- Reaction score
- 90.122
Με γεια!Provari mini με προέκταση (πέους). Τρεις μπαταρίες μεσαίες. Φορτιστής. Vivi Nova για την ώρα.
Πάρε κι ένα κομπολόι τώρα να είσαι κανονικό κουτσαβάκι.
Με γεια!Provari mini με προέκταση (πέους). Τρεις μπαταρίες μεσαίες. Φορτιστής. Vivi Nova για την ώρα.
Super είσαι. Και τώρα με τη προέκταση όλοι θα σε ζηλεύουν!!!Provari mini με προέκταση (πέους). Τρεις μπαταρίες μεσαίες. Φορτιστής. Vivi Nova για την ώρα.
Και πως το καπνάς ετσι..?Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ πολύ τους abcd, Γιάννο, dinomos και Γιάννη Κυριακού για τη βοήθεια! Χωρίς εσάς δε θα το είχα κάνει.
Στο προκείμενο τώρα, το δυσκολότερο θέμα είναι το άρωμα ή στην περίπτωσή μου η ύπαρξή του.
Επόμενο το να βρω ελαφρύ, κάπνιζα δύο πακέτα Silk Cut λευκά χωρίς βαθιές τζούρες.
Αφού δοκίμασα ό,τι υπήρχε, το μόνο που μου άρεσε ήταν μπαρούτι. El Toro Puros που είναι πολύ τσιγαρένιο.
Τελικά συμβιβάστηκα για την ώρα με ένα Liqua Bright Tobacco με 6 νικοτίνη, που όμως πάλι είναι πολύ βαρύ για 'μένα και θέλει αραίωμα...
Γιάννηηηη!
Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ πολύ τους abcd, Γιάννο, dinomos και Γιάννη Κυριακού για τη βοήθεια! Χωρίς εσάς δε θα το είχα κάνει.
Στο προκείμενο τώρα, το δυσκολότερο θέμα είναι το άρωμα ή στην περίπτωσή μου η ύπαρξή του.
Επόμενο το να βρω ελαφρύ, κάπνιζα δύο πακέτα Silk Cut λευκά χωρίς βαθιές τζούρες.
Αφού δοκίμασα ό,τι υπήρχε, το μόνο που μου άρεσε ήταν μπαρούτι. El Toro Puros που είναι πολύ τσιγαρένιο.
Τελικά συμβιβάστηκα για την ώρα με ένα Liqua Bright Tobacco με 6 νικοτίνη, που όμως πάλι είναι πολύ βαρύ για 'μένα και θέλει αραίωμα...
Γιάννηηηη!
Kαλη αρχη!Provari mini με προέκταση (πέους). Τρεις μπαταρίες μεσαίες. Φορτιστής. Vivi Nova για την ώρα.
Πρέπει ν' αρχίσουμε να παίρνουμε ποσοστά φίλοι μου.Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ πολύ τους abcd, Γιάννο, dinomos και Γιάννη Κυριακού για τη βοήθεια! Χωρίς εσάς δε θα το είχα κάνει.
Ναι Γιωργο.Είναι με τη νέα αντίσταση BDC Γιάννη;
Ποιος ο λογος να τον επισκευασεις? 2,50 ευρω κανει.Νομίζω δεν μπορούμε να την επισκευάσουμε ακόμη μόνοι μας ή κάνω λάθος;