Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ πολύ τους abcd, Γιάννο, dinomos και Γιάννη Κυριακού για τη βοήθεια! Χωρίς εσάς δε θα το είχα κάνει. :hi::hi:

Στο προκείμενο τώρα, το δυσκολότερο θέμα είναι το άρωμα ή στην περίπτωσή μου η ύπαρξή του.
Επόμενο το να βρω ελαφρύ, κάπνιζα δύο πακέτα Silk Cut λευκά χωρίς βαθιές τζούρες.

Αφού δοκίμασα ό,τι υπήρχε, το μόνο που μου άρεσε ήταν μπαρούτι. El Toro Puros που είναι πολύ τσιγαρένιο.
Τελικά συμβιβάστηκα για την ώρα με ένα Liqua Bright Tobacco με 6 νικοτίνη, που όμως πάλι είναι πολύ βαρύ για 'μένα και θέλει αραίωμα...

Γιάννηηηη!

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ πολύ τους abcd, Γιάννο, dinomos και Γιάννη Κυριακού για τη βοήθεια! Χωρίς εσάς δε θα το είχα κάνει. :hi::hi:

Στο προκείμενο τώρα, το δυσκολότερο θέμα είναι το άρωμα ή στην περίπτωσή μου η ύπαρξή του.
Επόμενο το να βρω ελαφρύ, κάπνιζα δύο πακέτα Silk Cut λευκά χωρίς βαθιές τζούρες.

Αφού δοκίμασα ό,τι υπήρχε, το μόνο που μου άρεσε ήταν μπαρούτι. El Toro Puros που είναι πολύ τσιγαρένιο.
Τελικά συμβιβάστηκα για την ώρα με ένα Liqua Bright Tobacco με 6 νικοτίνη, που όμως πάλι είναι πολύ βαρύ για 'μένα και θέλει αραίωμα...

Γιάννηηηη!

Και πως το καπνάς ετσι..?

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491

Γιάννηηηη!

Α στα διάλα ρε αχάριστη... :fuckyou:
Πές και πόσο πήγε το μαλλί να ετοιμάζομαι!!!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
Κι εσένα μωράκι μου!
Δε σε ξέχασα, ήθελα να σου στείλω τρυφερό ΡΜ. Στο Στάθη έστειλα.

Ενώ είμαι μια χαρά, συνέχεια ψάχνω το τασάκι και τα τσιγάρα... :rolleyes::rolleyes:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.385
Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ πολύ τους abcd, Γιάννο, dinomos και Γιάννη Κυριακού για τη βοήθεια! Χωρίς εσάς δε θα το είχα κάνει. :hi:
Πρέπει ν' αρχίσουμε να παίρνουμε ποσοστά φίλοι μου.:D

Εκτός από τον ichaltou, που δήλωσε δημόσια ότι θέλει κι αυτός, κι άλλος ένας φίλος ετοιμάζεται να μπει στο club! :whistling:

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.385
Είναι με τη νέα αντίσταση BDC Γιάννη;

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.385
Νομίζω δεν μπορούμε να την επισκευάσουμε ακόμη μόνοι μας ή κάνω λάθος;

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.385
Μερικοί λόγοι:

Κάνεις πατέντες αλλάζοντας τα Ω(Ohm)

Δοκιμάζεις άλλα φυτίλια σε ποιότητα πάχος κ.λ.π.

Το ίδιο και σε σύρμα.

Είναι πολύ πιο οικονομικά απ' τα 2,5€. Ίσως να φτιάχνω καμιά 15αριά με 2,5€.

Εγώ αλλάζω-επισκευάζω κάθε τρεις μέρες περίπου κι όχι κάθε 10-15 που συνιστούν.

Reaction score
5.826
Μπαααα...δεν καθομαι να ασχοληθώ με επισκευες και πειραματα. Αλλαζω την αντισταση και καθαρισα.
Ουτε να καθομαι να φτιαχνω υγρο αναπληρωσης μονος μου. Παιρνω 100 ml ατμιστικη βαση και τελος.
Μολις τελειωσει η βαση που εχω θα παρω μια νεα ετοιμη με γευση μεντα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.335
Members
38.170
Νεότερο μέλος
Jargy@