Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.841
Δημητρη στην 1η μετρηση τα ηχεια ειναι 1.90 m απο τον πισω τοιχο ( η εσωτερικη πλευρα) 2.20 m η εξωτερικη και αρκετα κοντα μεταξυ τους.Χωροταξικά, που ειναι οι νέες θέσεις στο χώρο;
Ναι αυτός είναι ο στόχος, η θέση ακρόασης, αλλά καλό είναι να κάνεις και ψευδο-ανηχοϊκές μετρήσεις για να ξέρεις πως συμπεριφέρεται το ηχείο χωρίς τον χώρο.Μια ερωτηση ακομα, υπαρχει στανταρ μεθοδολογια τοποθετησης των ηχειων στον χωρο?
Δηλαδη παιρνοντας μετρησεις στην θεση ακροασης, εξασφαλιζουμε την βελτιστη θεση των ηχειων?
Νομίζω οτι ο Γιάννης θελει να τονίσει οτι στο δωμάτιο υπάρχει συγκεκριμένο θέμα το οποιο η αλλαγή στην θέση των ηχειων δεν έλυσε. Τα γειτονικά modes παραμένουν, απλώς βγάλατε το ¨αποτέλεσμα τους¨ εκτός της θέσης ακρόασης.Αν θες μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής, τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει, σου κάνει εντύπωση στις μετρήσεις να το συζητήσουμε.
]
ΝαιΛέγοντας "δεξί" εννοείς αυτό ,με πίσω την πόρτα ;
Δοκιμάσατε με ανοιχτή την πόρτα;
Δοκιμάσατε με ανοιχτή την πόρτα;
'Αν θυμάμαι καλά το δωμάτιο του Κώστα είναι επενδεδυμένο με ειδικό σοβά.Την ψιλιάζομαι την δουλειά...σε λίγο θα μιλάμε για το πόσο ευεργετικό είναι το σκρίνιο στην τρίτη ανάκλαση από δεξιά, και αν η γενιάδα του Αι -Βασίλη είναι ικανή να απορροφήσει κάτω απ' τα 50 Hz....
...ψάχνω να βρω και τι έχουν κάνει οι παλιές καραβάνες στο forum...και πέφτω πάνω σε μπύρες....πολλές μπύρες......
????? Τι επίδραση μπορεί να έχει αυτό στο RT60, στις χαμηλές συχνότητες?'Αν θυμάμαι καλά το δωμάτιο του Κώστα είναι επενδεδυμένο με ειδικό σοβά.
Φτιάχνει την διάθεση????? Τι επίδραση μπορεί να έχει αυτό στο RT60, στις χαμηλές συχνότητες?
Δεν γνωρίζω κάτι άλλο Ιάννης....καλή χρονιά!!????? Τι επίδραση μπορεί να έχει αυτό στο RT60, στις χαμηλές συχνότητες?
Νίκο, προσπαθώ να καταλάβω, πως αυτές οι μετρήσεις είναι ικανές να χαρακτηρίσουν τον χώρο. Η ερώτηση δεν βάλει τα παιδιά που έκαναν τις μετρήσεις. Έχω πραγματικό ενδιαφέρον για το πως αξιολογείς τον χώρο, ή το αποτέλεσμα της δουλειάς σου.Νομίζω οτι ο Γιάννης θελει να τονίσει οτι στο δωμάτιο υπάρχει συγκεκριμένο θέμα το οποιο η αλλαγή στην θέση των ηχειων δεν έλυσε. Τα γειτονικά modes παραμένουν, απλώς βγάλατε το ¨αποτέλεσμα τους¨ εκτός της θέσης ακρόασης.
Να ο αντιστρεψω και γω μηπως και συνεννοηθουμε,Να το αντιστρέψω.
Κανείς δεν μίλησε γαι τις προθέσεις των παιδιών. Ούτε για τις γνώσεις τους.Να ο αντιστρεψω και γω μηπως και συνεννοηθουμε,
Θα αναφερθω στις μετρησεις που εγιναν στο χωρο μου απο τον Δημητρη (Dapost) και τον Χαρη.
Προκαταβολικα δηλωνω ασχετος στον χειρισμο μετρητικων προγραμματων και μεχρι προσφατα εντελως απειρος.
Προσφερθηκαν λοιπον τα ανω μελη του φορουμ αφιλοκερδως να μετρησουν στο χωρο μου και τα αποτελεσματα αναρτηθηκαν στο παρων thread.
Θεωρεις αναξιοπιστο το προγραμμα που χρησιμοποιηθηκε ή το μικροφωνο:
Θεωρεις λανθασμενη την επεξεργασια και την ερμηνεια των αποτελεσματων:
Θεωρεις οτι σε μη φροντισμενους χωρους δεν εχουν νοημα οι μετρησεις;
Πιστευεις σε κατι αλλο;
Στην πιθανη απαντηση σου λαβε υποψην οτι τα αποτελεσματα των μετρησεων στο χωρο μου δεν θεωρω οτι ειναι αποδεκτα αλλα ειναι μια αφετηρια για βελτιωση.
Επισης προτιμω, πλεον ,να γνωριζω το προβλημα και να το δημοσιοποιω παρα να το κουκουλωνω.