- Reaction score
- 99.923
Πάντως όλοι οι υπόλοιποι παίζουν σε δεύτερη λίγκα. Ο Ζιζίκος σας έκανε σκόνη. Κανείς δεν πρόσεξε ότι έχει τα νέα του αποκτήματα σε ειδική προθήκη?![]()
Πήγα για ψώνια πάλι. Έχω πράμα μέχρι το Πάσχα!![]()
Πάντως όλοι οι υπόλοιποι παίζουν σε δεύτερη λίγκα. Ο Ζιζίκος σας έκανε σκόνη. Κανείς δεν πρόσεξε ότι έχει τα νέα του αποκτήματα σε ειδική προθήκη?![]()
![]()
Σηκωσε το μαγαζι ολοκληρο..Πήγα για ψώνια πάλι. Έχω πράμα μέχρι το Πάσχα!![]()
Εγω βρήκα μια παλιά σκούφια και την χρησιμοποιώ για την μεταφορά των σύνεργωνΠάντως όλοι οι υπόλοιποι παίζουν σε δεύτερη λίγκα. Ο Ζιζίκος σας έκανε σκόνη. Κανείς δεν πρόσεξε ότι έχει τα νέα του αποκτήματα σε ειδική προθήκη?![]()
![]()
Δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου. Αρκεί μια δύσκολη στιγμή ή συγκυρία για να το ξαναρχίσεις. Το λέω από προσωπική πείρα, αφού το είχα κόψει για 8 χρόνια, από το 1995 έως το 2003.Σημερα νοιωθω πολυ πιο σιγουρος για το οτι το εχω αφησει πισω μου οριστικα.
Δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου. Αρκεί μια δύσκολη στιγμή ή συγκυρία για να το ξαναρχίσεις. Το λέω από προσωπική πείρα, αφού το είχα κόψει για 8 χρόνια, από το 1995 έως το 2003.
Θ'αναπνευσει το hcΑπο αύριο αρχίζει κι ο rose ηλεκτρονικό.![]()
Πάντα θα βρίσκουμε μια δικαιολογία να ανάψουμε ένα τσιγάρο να χαλαρώσουμε, να πιούμε άλλο ένα ουίσκυ να πάνε κάτω τα φαρμάκια ή να πάρουμε τηλέφωνο εκείνη τη Κερκυραία από το πολυτεχνείο που έκανε εκείνο το καταπληκτικό μπουρδέτο δίχως να λερώνει το λευκό baby-doll...... Αρκεί μια δύσκολη στιγμή ή συγκυρία για να το ξαναρχίσεις...
Μια χαρα!Πάντα θα βρίσκουμε μια δικαιολογία να ανάψουμε ένα τσιγάρο να χαλαρώσουμε, να πιούμε άλλο ένα ουίσκυ να πάνε κάτω τα φαρμάκια ή να πάρουμε τηλέφωνο εκείνη τη Κερκυραία από το πολυτεχνείο που έκανε εκείνο το καταπληκτικό μπουρδέτο δίχως να λερώνει το λευκό baby-doll...
Απο αύριο αρχίζει κι ο rose ηλεκτρονικό.![]()
Θ'αναπνευσει το hc![]()