- Reaction score
- 98.134
Πάντως όλοι οι υπόλοιποι παίζουν σε δεύτερη λίγκα. Ο Ζιζίκος σας έκανε σκόνη. Κανείς δεν πρόσεξε ότι έχει τα νέα του αποκτήματα σε ειδική προθήκη?
Πήγα για ψώνια πάλι. Έχω πράμα μέχρι το Πάσχα!
Πάντως όλοι οι υπόλοιποι παίζουν σε δεύτερη λίγκα. Ο Ζιζίκος σας έκανε σκόνη. Κανείς δεν πρόσεξε ότι έχει τα νέα του αποκτήματα σε ειδική προθήκη?
Σηκωσε το μαγαζι ολοκληρο..Πήγα για ψώνια πάλι. Έχω πράμα μέχρι το Πάσχα!
Εγω βρήκα μια παλιά σκούφια και την χρησιμοποιώ για την μεταφορά των σύνεργωνΠάντως όλοι οι υπόλοιποι παίζουν σε δεύτερη λίγκα. Ο Ζιζίκος σας έκανε σκόνη. Κανείς δεν πρόσεξε ότι έχει τα νέα του αποκτήματα σε ειδική προθήκη?
Δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου. Αρκεί μια δύσκολη στιγμή ή συγκυρία για να το ξαναρχίσεις. Το λέω από προσωπική πείρα, αφού το είχα κόψει για 8 χρόνια, από το 1995 έως το 2003.Σημερα νοιωθω πολυ πιο σιγουρος για το οτι το εχω αφησει πισω μου οριστικα.
Δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου. Αρκεί μια δύσκολη στιγμή ή συγκυρία για να το ξαναρχίσεις. Το λέω από προσωπική πείρα, αφού το είχα κόψει για 8 χρόνια, από το 1995 έως το 2003.
Θ'αναπνευσει το hcΑπο αύριο αρχίζει κι ο rose ηλεκτρονικό.
Πάντα θα βρίσκουμε μια δικαιολογία να ανάψουμε ένα τσιγάρο να χαλαρώσουμε, να πιούμε άλλο ένα ουίσκυ να πάνε κάτω τα φαρμάκια ή να πάρουμε τηλέφωνο εκείνη τη Κερκυραία από το πολυτεχνείο που έκανε εκείνο το καταπληκτικό μπουρδέτο δίχως να λερώνει το λευκό baby-doll...... Αρκεί μια δύσκολη στιγμή ή συγκυρία για να το ξαναρχίσεις...
Μια χαρα!Πάντα θα βρίσκουμε μια δικαιολογία να ανάψουμε ένα τσιγάρο να χαλαρώσουμε, να πιούμε άλλο ένα ουίσκυ να πάνε κάτω τα φαρμάκια ή να πάρουμε τηλέφωνο εκείνη τη Κερκυραία από το πολυτεχνείο που έκανε εκείνο το καταπληκτικό μπουρδέτο δίχως να λερώνει το λευκό baby-doll...
Απο αύριο αρχίζει κι ο rose ηλεκτρονικό.
Θ'αναπνευσει το hc