- Reaction score
- 15.548
αυτοματη ιριδα
TEST JVC DLA-X700
......
TEST JVC DLA-X700
......
Στα 9.99 ΕΥΡΩ στα MEDIA MARKT
Δεν σε βλέπω να διαμαρτύρεσαι που δεν μετρήθηκαν ansi και on/off contrast.natural natural....
με λιγο σκαλισμα παιζεις αλλου...
μπραβο στην jvc![]()
"Σημαντικό πλεονέκτημα της συσκευής είναι η πληρέστατη διαχείριση των χρωμάτων (Color Management System) που διαθέτει, ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί η χρωματική απόδοσή της, για να είναι σύμφωνη με τα επίσημα χρωματικά πρότυπα SMPTE-C και Rec. 709."natural natural....
με λιγο σκαλισμα παιζεις αλλου...
μπραβο στην jvc![]()
αφου ειναι προχειρο reviewΔεν σε βλέπω να διαμαρτύρεσαι που δεν μετρήθηκαν ansi και on/off contrast.![]()
Μικρό το κακό κι αν αφαιρέθηκανΤα ρυθμιστικά gamma όμως που πήγαν; Υπάρχουν ή αφαιρέθηκαν; Θαρρώ η jvc έχει βαλθεί να κάνει πλούσια τη lumagen.
εγώ θα πάρω του χρόνου τον "7000", που θα θυμίζει και benq!Μικρό το κακό κι αν αφαιρέθηκανέτσι κι αλλοιώς ο μοναδικός κάτοχος του '700' διαθέτει lumagen, όπως επίσης και ο εν δυνάμει αγοραστής του-δηλαδή εσύ
![]()
Έχασε το password του...κατσε να μας πει ο Μ.Κ. οταν μπει..![]()
Ας του βγαλει αλλο καποιος διαχειριστης!Έχασε το password του...
Εισαι ψυχη!Σε πειραζω αλλα δεν ..Προφανώς Στάθη μου...![]()
Καλέ Γιώργο αφού έχει, Μόνο που τώρα την επιλογή την βρίσκεις πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο στο remote (κάτω αριστερά)."Σημαντικό πλεονέκτημα της συσκευής είναι η πληρέστατη διαχείριση των χρωμάτων (Color Management System) που διαθέτει, ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί η χρωματική απόδοσή της, για να είναι σύμφωνη με τα επίσημα χρωματικά πρότυπα SMPTE-C και Rec. 709."
Τα ρυθμιστικά gamma όμως που πήγαν; Υπάρχουν ή αφαιρέθηκαν; Θαρρώ η jvc έχει βαλθεί να κάνει πλούσια τη lumagen.
Γιάννη τα μέτρησα αλλά όχι στις 84 ίντσες δοκιμής μου αλλά σε 110 ίντσες.Δεν σε βλέπω να διαμαρτύρεσαι που δεν μετρήθηκαν ansi και on/off contrast.![]()