JVC dla-x500, dla-x700, dla-x900

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Ναι κι εγώ αυτά έλεγα στα παιδιά. Θα παίζει ωραία...όταν παίζει! Δυστυχώς υπάρχει θέμα με την hdmi θύρα. Απορώ πως ξεφεύγουν τέτοια πράγματα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
natural natural....:)

με λιγο σκαλισμα παιζεις αλλου...

μπραβο στην jvc :hi:
"Σημαντικό πλεονέκτημα της συσκευής είναι η πληρέστατη διαχείριση των χρωμάτων (Color Management System) που διαθέτει, ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί η χρωματική απόδοσή της, για να είναι σύμφωνη με τα επίσημα χρωματικά πρότυπα SMPTE-C και Rec. 709."

Τα ρυθμιστικά gamma όμως που πήγαν; Υπάρχουν ή αφαιρέθηκαν; Θαρρώ η jvc έχει βαλθεί να κάνει πλούσια τη lumagen.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Τα ρυθμιστικά gamma όμως που πήγαν; Υπάρχουν ή αφαιρέθηκαν; Θαρρώ η jvc έχει βαλθεί να κάνει πλούσια τη lumagen.
Μικρό το κακό κι αν αφαιρέθηκαν:pέτσι κι αλλοιώς ο μοναδικός κάτοχος του '700' διαθέτει lumagen, όπως επίσης και ο εν δυνάμει αγοραστής του-δηλαδή εσύ

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Μικρό το κακό κι αν αφαιρέθηκαν:pέτσι κι αλλοιώς ο μοναδικός κάτοχος του '700' διαθέτει lumagen, όπως επίσης και ο εν δυνάμει αγοραστής του-δηλαδή εσύ
εγώ θα πάρω του χρόνου τον "7000", που θα θυμίζει και benq!:fuckyou:

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
"Σημαντικό πλεονέκτημα της συσκευής είναι η πληρέστατη διαχείριση των χρωμάτων (Color Management System) που διαθέτει, ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί η χρωματική απόδοσή της, για να είναι σύμφωνη με τα επίσημα χρωματικά πρότυπα SMPTE-C και Rec. 709."

Καλέ Γιώργο αφού έχει, Μόνο που τώρα την επιλογή την βρίσκεις πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο στο remote (κάτω αριστερά).

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Δεν σε βλέπω να διαμαρτύρεσαι που δεν μετρήθηκαν ansi και on/off contrast. :whistling:
Γιάννη τα μέτρησα αλλά όχι στις 84 ίντσες δοκιμής μου αλλά σε 110 ίντσες.
Θεωρησα σωστο να μην τα ανακοινώσω για ευνόητους λόγους ενώ όταν θα τον έχω για άλλη μια "εξέταση" θα τα ανεβασω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis