Τα εκτός θέματος απ τη γωνιά του antkots.

Reaction score
1.685
Μια Φιλική συμβουλή, αν θέλεις να βελτιώσεις τον ήχο σου, θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις την θέση των ηχείων σου.Δεν θα στο έλεγα αυτό αν ο χώρος σου ήταν 20 τμ, αλλά επειδή βλέπω πως ο χώρος σου είναι πολύ μεγάλος, είμαι βέβαιος πως θα υπάρχουν και εναλλακτικές θέσεις.
Αφου δεν εχεις ιδεα πως παιζει το συστημα και ο χωρος, νομιζω οτι ειναι δυσκολο να εχεις αυτη την αποψη.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Αφου δεν εχεις ιδεα πως παιζει το συστημα και ο χωρος, νομιζω οτι ειναι δυσκολο να εχεις αυτη την αποψη.
Όντως το σύστημα δεν το έχω ακούσει και από την στιγμή που δεν το έχω ακούσει ασπάζομαι τις δικές σας εντυπώσεις που λένε ότι είναι ένα πολύ καλό σύστημα.

Η δική μου υπόδειξη έχει να κάνει όχι με το πως παίζει τώρα το σύστημα, αλλά με το ότι μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα αν γίνει μια πιο συμμετρική τοποθέτηση των ηχείων.

Reaction score
1.685
Η δική μου υπόδειξη έχει να κάνει όχι με το πως παίζει τώρα το σύστημα, αλλά με το ότι μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα αν γίνει μια πιο συμμετρική τοποθέτηση των ηχείων.
Εξακολουθω να βλεπω το "ατοπο".

Βασει ποιας παραμετρου πιστευεις οτι μπορει να παιξει καλυτερα το συστημα με μια διαφορετικη τοποθετηση και πως εισαι βεβαιος οτι δεν εχουν γινει ολες εκεινες οι δοκιμες που κατεληξαν σε αυτην την τοποθετηση ?

Τυχαινει να μιλω εγω, διοτι θεωρωντας τον εαυτο μου τυχερο, ειχα την τιμη και την χαρα να συμβαλω (εστω και λιγο) απο την πρωτη στιγμη στην καταληξη (οχι μονο του στησιματος) του σημερα...

Δεν θα επεκταθω περισσοτερο !!!

Last edited:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Βασει ποιας παραμετρου πιστευεις οτι μπορει να παιξει καλυτερα το συστημα με μια διαφορετικη τοποθετηση και πως εισαι βεβαιος οτι δεν εχουν γινει ολες εκεινες οι δοκιμες που κατεληξαν σε αυτην την τοποθετηση ?

Τυχαινει να μιλω εγω, διοτι θεωρωντας τον εαυτο μου τυχερο, ειχα την τιμη και την χαρα να συμβαλω (εστω και λιγο) απο την πρωτη στιγμη στην καταληξη (οχι μονο του στησιματος) του σημερα...

Δεν θα επεκταθω περισσοτερο !!!

Ναι καλά.
Τα ηχεία τοποθετήθηκαν έτσι, γιατί είναι χώρος που ζεί οικογένεια και υπάρχουν περιορισμοί.

Reaction score
8.905
Τώρα εάν παρεξηγήθηκε και αυτό που έγραψα.... :headbang: τι να πω τώρα :cautious:...δεν το συνεχίζω για να μην χαλάσουμε το θέμα του Αντώνη (που δεν φταίει σε τίποτα)!

Reaction score
1.815
Αν η σύγκριση δυο συστημάτων από διαφορετικά μέλη και forum και μάλιστα σε thread παρουσίασης ιδιόκτητου συστήματος, με προδιαγραφές άσχετες με αυτές που περιγράφεις δεν είναι :offtopic:, τότε να προχωρήσουμε και στην παρακάτω....

VS

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008

Εσύ δηλαδή συμφωνείς με την τοποθέτηση των ηχείων?

Reaction score
8.905
Σταμάτη σταμάτα γιατί εκτίθεσαι συνέχεια το τελευταίο διάστημα, σε πήρανε χαμπάρι...
δεν μίλησε κανείς για σύγκριση, εσύ έχεις μπερδέψει τις βούρτσες με τις...
.....

Είπα το σταματάω για χάρη του Αντώνη! ;)

ΥΓ. φεύγω τώρα... εάν γραφτεί κάτι.... θα απαντήσω το βράδυ! :D

Reaction score
2.566
Βασει ποιας παραμετρου πιστευεις οτι μπορει να παιξει καλυτερα το συστημα με μια διαφορετικη τοποθετηση ?.
Βάση κοινής λογικής και ακουστικής...χαλάρωσε, δεν λέμε κάτι κακό για το σύστημα (το οποίο είναι αξιοζήλευτο), ο Χάρης είπε απλά ότι μπορεί να παίξει κ ακόμα καλύτερα και συμφωνώ μαζί του και χωρίς να το έχω ακούσει, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!! Το αν ο συμπαθέστατος ιδιοκτήτης το έχει δοκιμάσει ή θέλει να το δοκιμάσει ή δεν τον ενδιαφέρει ή δεν γίνεται λόγω οικογένειας ή οτιδήποτε είναι δικό του θέμα και είναι απολυτως σεβαστό. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαγερεύεται κάποιος να αναφέρει κι αυτήν την παράμετρο, ούτε μειώνει στο ελάχιστο την αξία αυτού του συστήματος..έλεος...

Last edited:

Reaction score
1.815
Σταμάτη σταμάτα γιατί εκτίθεσαι συνέχεια το τελευταίο διάστημα, σε πήρανε χαμπάρι...
δεν μίλησε κανείς για σύγκριση, εσύ έχεις μπερδέψει τις βούρτσες με τις...

Είπα το σταματάω για χάρη του Αντώνη! ;)
Όποιος έχει αντίρρηση με τις απόψεις μου, ας το γράψει εδώ μέσα.
Μέχρι στιγμής, τα συμπεράσματα είναι καθαρά δικά σου και ως φαίνεται κατανοείς κι εσύ ότι είσαι :offtopic:

Πάλι καλά που σέβεσαι τον Αντώνη...

Reaction score
1.685
Βάση κοινής λογικής και ακουστικής...χαλάρωσε, δεν λέμε κάτι κακό για το σύστημα (το οποίο είναι αξιοζήλευτο), ο Χάρης είπε απλά ότι μπορεί να παίξει κ ακόμα καλύτερα και συμφωνώ μαζί του και χωρίς να το έχω ακούσει, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!! Το αν ο συμπαθέστατος ιδιοκτήτης το έχει δοκιμάσει ή θέλει να το δοκιμάσει ή δεν τον ενδιαφέρει ή δεν γίνεται λόγω οικογένειας ή οτιδήποτε είναι δικό του θέμα και είναι απολυτως σεβαστό. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαγερεύεται κάποιος να αναφέρει κι αυτήν την παράμετρο, ούτε μειώνει στο ελάχιστο την αξία αυτού του συστήματος..έλεος...
Μια Φιλική συμβουλή, αν θέλεις να βελτιώσεις τον ήχο σου, θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις την θέση των ηχείων σου.
Η παραμετρος 'αποψη' θα παρεμενε ως αποψη εαν δεν περιλαμβανε την λεξη "οπωσδηποτε".

Επι του θεματος και κατα την γνωμη μου, μονον ο ιδιοκτητης και οι αναγκες του εχουν τον λογο, ολα τα αλλα δεν εχουν νοημα για κανεναν μας...

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Η παραμετρος 'αποψη' θα παρεμενε ως αποψη εαν δεν περιλαμβανε την λεξη "οπωσδηποτε".

Επι του θεματος και κατα την γνωμη μου, μονον ο ιδιοκτητης και οι αναγκες του εχουν τον λογο, ολα τα αλλα δεν εχουν νοημα για κανεναν μας...
Δεν απαντάς όμως στην ερώτησή μου?

Reaction score
15.543
Συγχαρητήρια και από εμένα για τον Πολύ Όμορφο χώρο και το Πολύ Ωραίο σύστημα βέβαια.

Μια Φιλική συμβουλή, αν θέλεις να βελτιώσεις τον ήχο σου, θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις την θέση των ηχείων σου.

Δεν θα στο έλεγα αυτό αν ο χώρος σου ήταν 20 τμ, αλλά επειδή βλέπω πως ο χώρος σου είναι πολύ μεγάλος, είμαι βέβαιος πως θα υπάρχουν και εναλλακτικές θέσεις.
εγω συμφωνω με τον Zakman.....και το εχω ακουσει και δεν εχω σχεση με το χαιεντ :D

φαντασου να ειχα σχεση με το χαιεντ ......

με αλλη τοποθετιση των ηχειων θα παιξει καλυτερα .....ειναι εμφανες απο τα πρωτα δευτερολεπτα ακροασης.....

Reaction score
15.543
παντα......:p

εξαλλου τα εχω πει και στον αντουαν οταν βρεθηκαμε σπιτι του.

ομορφα ακουσματα και με εντασεις αλλα........

Reaction score
2.566
O Χάρης δεν είπε την άποψή του, έιπε τί ΙΣΧΥΕΙ και αυτό ισχύει είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει, γιατί έτσι λέει η επιστήμη τί να κάνουμε...δεν το λέει ο Χάρης... η συμμετρία στις ανακλάσεις L και R και η γενικότερη συμμετρία τοποθέτησης δεν χρειάζεται προσπάθεια για να καταλάβει κάποιος ότι είναι προτιμότερη ακουστικά από την μη συμμετρία... αυτό είπε εν πολλοίς...τώρα αν αυτό εσένα σου φαίνεται άποψη....

Τώρα, το γεγονός ότι δεν έχει συμμετρία δεν είναι κακό και δεν υποδηλώνει κάτι ούτε για τον άνθρωπο, ούτε για το σύστημα...μάλλον υποδηλώνει ότι ορθώς βάζει άλλα πράγματα προτεραιότητα στη ζωή του...όπως οι περισσότεροι από μας...γιατί εμείς που τα λέμε νομιζεις ήμαστε πλήρως "συμμετρικοί"?? :D Αλλά άλλο αυτό κι άλλο να διαφωνείς με το ότι συμμετρικά θα έπαιζε ακόμα καλύτερα!!!!!

Last edited:

Reaction score
1.815
O Χάρης δεν είπε την άποψή του, έιπε τί ΙΣΧΥΕΙ και αυτό ισχύει είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει, γιατί έτσι λέει η επιστήμη τί να κάνουμε...δεν το λέει ο Χάρης... η συμμετρία στις ανακλάσεις L και R και η γενικότερη συμμετρία τοποθέτησης δεν χρειάζεται προσπάθεια για να καταλάβει κάποιος ότι είναι προτιμότερη ακουστικά από την μη συμμετρία... αυτό είπε εν πολλοίς...τώρα αν αυτό εσένα σου φαίνεται άποψη....

Τώρα, το γεγονός ότι δεν έχει συμμετρία δεν είναι κακό και δεν υποδηλώνει κάτι ούτε για τον άνθρωπο, ούτε για το σύστημα...μάλλον υποδηλώνει ότι ορθώς βάζει άλλα πράγματα προτεραιότητα στη ζωή του...όπως οι περισσότεροι από μας...γιατί εμείς που τα λέμε νομιζεις ήμαστε πλήρως "συμμετρικοί"?? :D Αλλά άλλο αυτό κι άλλο να διαφωνείς με το ότι συμμετρικά θα έπαιζε ακόμα καλύτερα!!!!!
Δε βλέπω να διαφώνησε κανείς για την ασυμμετρία, ούτε βλέπω κάποια ερώτηση να σου έκανε ο Κώστας περί του θέματος που αναφέρεσαι...
Ο zakman εξέφρασε στο πρώτο του ποστ μια άποψη, ότι θα μπορούσε το σύστημα να παίξει καλύτερα.

Καλύτερα με καλύτερα συνοδά, με καλύτερη τοποθέτηση, με καλύτερο χώρο, με καλύτερη ηχητική φροντίδα, με, με, με....

Τελικά έχουμε προχωρήσει κι ένα βήμα παραπάνω:
Εκτός ότι κρίνουμε χωρίς να ακούμε, δίνουμε και κατευθύνσεις χωρίς μετρήσεις... (και χωρίς να έχετε ερωτηθεί από τον ιδιοκτήτη του)
Τι ζόρι είναι αυτό ρε παιδιά?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao