Τα εκτός θέματος απ τη γωνιά του antkots.

Reaction score
1.815
.....ας βγει καποιος και να πει οτι δεν χανει η εικονα και οτι δεν υπαρχει συμπιεση μετα απο καποιες σταθμες.
Κώστα δεν ξέρω πότε άκουσες τελευταία φορά το σύστημα.
Αν ήσουν στην παρέα την Παρασκευή, θα διαπίστωνες και μόνος σου ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα συμπίεσης.
Κόσμος που άκουσε το σύστημα τα έχει πει πολλάκις, ιδιαίτερα όταν παίζει υψηλές στάθμες είναι από άλλο πλανήτη!
Η στερεοφωνία του συστήματος είναι μοναδική και χωροταξικά τα όργανα τοποθετούνται εκεί που πρέπει.

Μήπως εννοείς ότι "χανει η εικονα και οτι υπαρχει συμπιεση", στην ...τηλεόρασή του?:lolsign:

Reaction score
15.543
Η συμπιεση υπαρχει μονο στο μυαλο σου (με μια αξονικη θα φανει η ζημια που εχει γινει) για αυτο τον λογο προκυπτει και αυτη η συμπεριφορα απο μερους σου.
οταν καποιος φτανει να εκφραζεται σε τετοιο επιπεδο καταλαβαινεις και τι ειναι...

.θα προτιμουσα την μαγνητικη παντως ......μην γινουν χειροτερα τα πραγματα. :p

μαρεσει που σε πειραζει παντως η τοποθετηση μου...

Reaction score
460
Ζητω συγνωμη για τους χαρακτηρισμους,δεν θα ξαναγινει.
Το συγνωμη αφορα την διαχειριστικη ομαδα και τα μελη-αναγνωστες του φορουμ δεν αφορα τον δεκτη αυτων των χαρακτηρισμων.
Και παλι συγνωμη.

Reaction score
15.543
Κώστα δεν ξέρω πότε άκουσες τελευταία φορά το σύστημα.
Αν ήσουν στην παρέα την Παρασκευή, θα διαπίστωνες και μόνος σου ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα συμπίεσης.
Κόσμος που άκουσε το σύστημα τα έχει πει πολλάκις, ιδιαίτερα όταν παίζει υψηλές στάθμες είναι από άλλο πλανήτη!
Η στερεοφωνία του συστήματος είναι μοναδική και χωροταξικά τα όργανα τοποθετούνται εκεί που πρέπει.

Μήπως εννοείς ότι "χανει η εικονα και οτι υπαρχει συμπιεση", στην ...τηλεόρασή του?:lolsign:
αν εχει LG σιγουρα εχει θεμα......:laugh:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Aντωνη φιλαρακι νομιζω οτι υπερβαλλεις ....ειπαμε οτι η κριτικη ειναι ελευθερη να γραφτει απο τον καθεναν μας σε ενα ανοιχτο forum ...οποια και να ειναι αυτη,ομως το να πρεπει να προστατευτουμε οπως λες και απο τα γραπτα η μαλλον απο τις τοποθετησεις του καθενος ε αυτο ειναι κομματακι υπερβολικο ρε συ...
Σιγα τα αυγα αν καποιος μου πει οτι δεν εχεις μεγαλη μεσαια ......και γω?πρεπει να χαλαστω δηλαδη?
Εμενα μου κανει αυτο που μπορω να εχω στο σπιτικο μου?
Τα υπολλοιπα απο τους υπολλοιπους ΠΡΕΠΕΙ να με αφηνουν αδιαφορο !!!!!

Reaction score
460
οταν καποιος φτανει να εκφραζεται σε τετοιο επιπεδο καταλαβαινεις και τι ειναι...

.θα προτιμουσα την μαγνητικη παντως ......μην γινουν χειροτερα τα πραγματα. :p

μαρεσει που σε πειραζει παντως η τοποθετηση μου...
Σιγα μη σε φοβηθω,οι φιλοι μου ξερουν πολυ καλα ποιος ειμαι.
Και σιγα μην σε αφησω να λες κουταμαρες και ανυποστατες ηλιθιοτητες για το συστημα μου,εχω μαθει να υποστηριζω την θεση μου και δεν εχω κανενα προβλημα να ζητω συγνωμη οταν πω η κανω καποια ατασθαλια.
Εσυ τι ξερεις απο ολα αυτα ?
Λοιπον αρκετη "τροφη" σου εδωσα,σταματαω την συζητηση μαζι σου φιλε μου,προσεχε μην δαγκωθεις και καταπιεις το δηλητηριο που παραγεις.............πιες το μονος σου.

Reaction score
620
Εγω αν και μικροτερος απο πολλους εδω μεσα να ρωτησω κατι..; πως μπορειτε ρε παιδια οταν καποιος σας βαζει στο σπιτικο του..που δεν υπαρχει πιο ιερο πραγμα κατ'εμε ..να ανταλαζετε μετα τετοιες κουβεντες και ειδικα για τετοιους λογους..

Reaction score
460
Aντωνη φιλαρακι νομιζω οτι υπερβαλλεις ....ειπαμε οτι η κριτικη ειναι ελευθερη να γραφτει απο τον καθεναν μας σε ενα ανοιχτο forum ...οποια και να ειναι αυτη,ομως το να πρεπει να προστατευτουμε οπως λες και απο τα γραπτα η μαλλον απο τις τοποθετησεις του καθενος ε αυτο ειναι κομματακι υπερβολικο ρε συ...
Σιγα τα αυγα αν καποιος μου πει οτι δεν εχεις μεγαλη μεσαια ......και γω?πρεπει να χαλαστω δηλαδη?
Εμενα μου κανει αυτο που μπορω να εχω στο σπιτικο μου?
Τα υπολλοιπα απο τους υπολλοιπους ΠΡΕΠΕΙ να με αφηνουν αδιαφορο !!!!!
Βλαση μου δεχομαι οποια καλοπροαιρετη κριτικη επι σωστης βασης,μπουρδολογιες δεν μπορω βρε φιλε να δεχτω.
Εσυ γιατι δεν τοποθετεισαι και να πεις εαν ακουσες συμπιεση?
Ετσι κουβεντα να γινεται........το συστημα θα μου το ακουσες και εχεις τοποθετηθει επ'αυτου,γιατι δεν γραφεις στο εξαιρετο Κεφαλα (ονομα και πραμα ειναι παναθεμα τον :roflmao:)να ανατρεξει στις εντυπωσεις σου .........γιατι το μπαλακι σας το εριξε ο ανθρωπος "ρωτηστε,(λεει),οποιον το εχει ακουσει εαν εχει συμπιεση η οχι"

Reaction score
15.543
δηλητηριο ; :laugh:

τολμαει κανεις να γραψει κατι το οποιο δεν του αρεσει στο συστημα σου .

καλα τα λεει ο vlasis......αλλα ποιος τον ακουει...

εσυ αν ηταν δυνατον θα ελεγες :imtheking:

:roflmao::roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Βλαση μου δεχομαι οποια καλοπροαιρετη κριτικη επι σωστης βασης,μπουρδολογιες δεν μπορω βρε φιλε να δεχτω.
Εσυ γιατι δεν τοποθετεισαι και να πεις εαν ακουσες συμπιεση?
Ετσι κουβεντα να γινεται........το συστημα θα μου το ακουσες και εχεις τοποθετηθει επ'αυτου,γιατι δεν γραφεις στο εξαιρετο Κεφαλα (ονομα και πραμα ειναι παναθεμα τον :roflmao:)να ανατρεξει στις εντυπωσεις σου .........γιατι το μπαλακι σας το εριξε ο ανθρωπος "ρωτηστε,(λεει),οποιον το εχει ακουσει εαν εχει συμπιεση η οχι"
Aντωνη ειμαι ενας απλος Βλασης,ενας απλος non golden EAR ακροατης οπου οτι ακουσα εγω δεν νομιζω οτι θα εχει την οποιαδηποτε σημασια για καποιον!!!

Reaction score
460
Aντωνη ειμαι ενας απλος Βλασης,ενας απλος non golden EAR ακροατης οπου οτι ακουσα εγω δεν νομιζω οτι θα εχει την οποιαδηποτε σημασια για καποιον!!!
Εισαι μεγαλη σουπια εσυ.........:)....η αποψη σου εχει βαρυτητα και το γνωριζεις φιλε!!
Αλλα δεν υπαρχει προβλημα ξερεις και ξερω......;)
Καλη εβδομαδα να εχουμε παιδια,...... μη χαιρεσαι εσυ (δεν εννοω εσενα Βλαση,ξερει αυτος) δεν ισχυει για εσενα αυτο.......:D

Reaction score
1.720
Τελικα να πεθανει η κατσικα του γειτονα;;;;;;;;

Αντωνη , φιλαρακι μη χαλιεσαι!! Εχεις ενα σουπερ συστημα που πανω απο ολα παιζει σε ενα σουπερ σαλονι !!! Γιατι πανω απ ολα ειναι ΣΠΙΤΙ!!!!!!!Και οχι studio!!!!! To ζητουμενο αυτο ειναι. Να απολαμβανεις σπιτι σου τη μουσικουλα σου και να ευχαριστιεται ο κατοχος του. Σαφως και θα ηταν πολυ ανωτερο αν εκανε τον χωρο του ο Αντωνης studio αλλα δεν θα ηταν σαλονι!! Φιλε να εισαι καλα και να το απολαμβανεις.

Reaction score
1.685
Αλλά άλλο αυτό κι άλλο να διαφωνείς με το ότι συμμετρικά θα έπαιζε ακόμα καλύτερα!!!!!
Δεν απαντάς όμως στην ερώτησή μου?
Εσύ όμως που διαφωνείς, δεν μας είπες αν θεωρείς ιδανικό το συγκεκριμένο στήσιμο των ηχείων.
Παιδια δεν εχω διαφωνισει με κανεναν απο τους δυο σας.
Αρχικως μια ερωτηση εκανα:

Βασει ποιας παραμετρου πιστευεις οτι μπορει να παιξει καλυτερα το συστημα με μια διαφορετικη τοποθετηση και πως εισαι βεβαιος οτι δεν εχουν γινει ολες εκεινες οι δοκιμες που κατεληξαν σε αυτην την τοποθετηση ?
Απαντηθηκε απο εσας ορθα οτι οι παραμετροι ειναι θεματα φυσικης, αλλα δεν λαβατε υπ'οψιν σας οτι:

Επι του θεματος και κατα την γνωμη μου, μονον ο ιδιοκτητης και οι αναγκες του εχουν τον λογο, ολα τα αλλα δεν εχουν νοημα για κανεναν μας...
Εγιναν ολες οι ζητουμενες δοκιμες στησιματος των ηχειων, συμφωνα με τις πιο πανω αναγκες, λαμβανοντας υπ΄οψιν οτι εχουμε να κανουμε με ενα σαλονι τεραστιου σπιτιου που δεν εξυπηρετει μονο την φιλοξενια ενος κορυφαιου συστηματος ηχου.

Επισης, δεν μιλησα πουθενα για ιδανικο στησιμο, η για συμμετρικο, αλλα μιλησα για την καταληξη στην βελτιστη αποδεκτη τοποθετηση κατοπιν οπως ηδη εχω αναφερει εξαντλητικων δοκιμων.

Αρα, μαλλον δεν τιθεται θεμα του εαν προσωπικα συμφωνω με εσας η με την τοποθετηση των ηχειων, αλλα με το αν αυτη η τοποθετηση εξυπηρετει το ζητουμενο.

Το αν παιζει καλα, ρωτηστε τον ιδιοκτητη που το απολαμβανει.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29