Τα εκτός θέματος απ τη γωνιά του antkots.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Εκτός ότι κρίνουμε χωρίς να ακούμε, δίνουμε και κατευθύνσεις χωρίς μετρήσεις... (και χωρίς να έχετε ερωτηθεί από τον ιδιοκτήτη του)
Τι ζόρι είναι αυτό ρε παιδιά?
Eγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το δικό σου ζόρι Σταμ.
Απαγορεύεται να γράψει κάποιος στις παρουσιάσεις συστημάτων?

Reaction score
1.815
Δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι "Απαγορευτικό" να γράψει κάποιος.
Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω τις εμμονές διαφόρων θέσεων....

Και πίστεψέ με δεν έχω καμιά πρεμούρα ...άλλοι ζορίζοντε!:D

Last edited:

Y

Yiannis_B

Guest
Nα εισαι καλα Σταματη για τα καλα σου λογια !!
Το συστημα απλα στρωνει και αναδεικνυει τον χαρισματικο του (παντα για εμενα) χαρακτηρα του,δεν εχω πειραξει η βελτιωσει τιποτα.
Ευχαριστω πολυ ολους τους φιλους που αποδεχτηκαν την εκτακτη προσκληση και μου προσφεραν μια ωραια βραδυα.
Ο "Γιωργος" που αναφερει ο Σταματης ειναι ο καλος φιλος Γιωργος Αθανασατος.
Θα το ξανακανουμε παιδια.......σας ευχαριστω πολυ και παλι !!
Υ.Γ......πλεον το κοντρολ δεν θα το εχω εγω σε καμια περιπτωση........τις ακουστικες εντασεις τις διαχειριστηκε ο Βασιλης Τσαντουλης.......
Χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους που εκτιμώ, έστω και φωτογραφικά. Ο Γιώργος είναι από τους λίγους ανθρώπους του χώρου, που πρώτα του αρέσει η καλή μουσική και η παρέα, και πολύ μετά τα μηχανήματα...:rolleyes: .

Reaction score
460
Kαλησπερα στην παρεα,ας πω και εγω τα δικα μου......

Το θεμα χωρου και τοποθετησης ηχειων εχει ηδη εξαντληθει σε προηγουμενα ποστ και δεν νομιζω οτι ειναι αξιον προσοχης να το συζηταμε πλεον.

Οσο αφορα τις τωρινες αποψεις του καθενος φιλου για το εν λογο θεμα εχουν ηδη απαντηθει.

Βρε Κωστα (Κεφαλα) πεταγεσαι βρε φιλε και λες την αποψη σου η οποια κατ'εμε ειναι απο βασης λαθος.

Κατ'αρχην στην κατ'ιδιαν συναντηση ειπες οτι το συστημα μ@μ@ει και μετα στην εγγραφη τοποθετηση σου στο σαιτ (906) ειπες οτι η εικονα "τραβαει" δεξια κλπ.

Ειχα φερει δυο γαιδουρια εκεινη την ημερα,ειχα ζεψει την εικονα και αυτα τραβαγαν δεξια.......μα τι μου λες βρε φιλε τωρα....
Απο την μια λες οτι δεν εχεις αποψη για το χαι εντ και εν συνεχεία τοποθετείσαι.......βγαλε ακρη τωρα.

Θα μπορουσες να πεις αλλα τα οποια να ειχαν υποσταση,μη κοιτας που δεν απαντω στις μπηχτες σου που αμολας γενικως αλλα ελεος βρε φιλε ελεος.......στα προβολακια μιλα και πες οτι θες αλλα στο χαι εντ ,που οπως εσυ αναφερεις εισαι ασχετος.

Ηρθαν δυο φιλοι σπιτι να ακουσουμε μουσικη και βγηκαν παλι τα μαχαιρια,δεν βαρεθηκατε βρε πια,γεμισαμε ειδικους ρε γ@μωτο.........τα μεγαλυτερα λαθη στο στησιμο του συγκεκριμενου συστηματος εχουν γινει απο ειδικους......οταν το εστησα μονος μου ειδα "φως".....παντα κατα την αποψη μου,αυτο ομως δεν ειναι το ιδανικο??
Να σου αρεσει το συστημα σου οπως εσυ γουσταρεις να το ακους,αυτο ειναι το ιδανικο που μπορει να κανει ευτυχισμενο το ιδιοκτητη του.

Γνωριζω καλυτερα απο τον καθε ενα τα προβληματα του χωρου μου,αυτο ομως δεν αλλαζει και ουτε θελω να το αλλαξω για λογους που ηδη εχω απαντησει,ο Νικ Αρβανιτακης απαντησε πριν λιγο τον λογο..............κατι θυμαται ο φιλος μου.....

Γεμισαμε απο ειδικους και επιστημονες του ηχου....εεε λοιπον τον χειροτερο ηχο τον εχω ακουσει στα σπιτια των "ειδικων"......η σε σπιτια που οι ειδικοι εχουν καλιμπραρει....και πιστεψτε με εχω ακουσει παμπολα συστηματα.
Για να καλιμπραρεις χωρο και να κανεις σωστες παρεμβασεις με αποτελεσμα απο την μια θελεις γερο "πακετο" και απο την αλλη θες ειδικο με ειδικες επιστημονικες γνωσεις και μην ξεχναμε οτι το σπιτι θα γινει .............@#$%^&* ,αλλα οταν λεμε ειδικο εννοω ειδικο οχι "ειδικο"!!!
Το κακο στην Ελλαδα ειναι οτι γεμισαμε "ειδικους"!!Στον ελευθερο χρονο τους βεβαια.........ειδικοι....
Ευχαριστω και δεν εχω τιποτα αλλο να πω.

Last edited:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896
Η παραμετρος 'αποψη' θα παρεμενε ως αποψη εαν δεν περιλαμβανε την λεξη "οπωσδηποτε".

Επι του θεματος και κατα την γνωμη μου, μονον ο ιδιοκτητης και οι αναγκες του εχουν τον λογο, ολα τα αλλα δεν εχουν νοημα για κανεναν μας...
Επομένως, να διαγράψω το θέμα εντελώς, να τελειώνουμε;

Reaction score
460
Δεν με παρακολουθεις η εισαι....... ,αληθεια τι εισαι?

Πραγματικα δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λες φιλε μου,μαλλον το μυαλο σου τραβαει δεξια.......επιπλεον ποτε δεν εχω προσβαλλει κανεναν (και προκαλω) θαβοντας η κακολογωντας το συστημα του, που ολοι μας με κοπο εχουν φτιαξει,ποτε δεν εχω πει οτι το συστημα μου παιζει καλυτερα απο ολα,ποτε!!!

Αυτα ειναι δικες σου κακοηθιες για να διασκεδαζεις τα προβληματα σου που δημιουργουνται οταν ακους ενα καλο συστημα....

Το λαθος σου ειναι οτι αλλα λες και αλλα γραφεις.

Εισαι ατυχος σε αυτη την περιπτωση γιατι σε οτι ειπες ηταν μπροστα ο Αργυρης (Αrgi).

Θα πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος οταν τοποθετεισαι δημοσια λοιπον.

Δεν εχω τιποτα μαζι σου,εσυ παρενεβεις στην συζητηση ακομψα και με καυστικο τροπο,η οπως αλλιως νιωθεις..........

Εαν εχεις δει εχω βαλει like σε ολα τα θεματα που εχουν ανοιξει για τα JBL! και με φατσουλες γελαστες (αρα σε αυτο που ανεφερεσαι το κανεις κακοπροαιρετα,οταν αναφερομαι σε αλλα ηχεια και τα κριτικαρω παντα και εκει βαζω φατσουλες χαμογελαστες,μαλλον εχεις ελλειψη χιουμορ,αυτο ειναι χαρακτηριστικο .......ανθρωπων),σε οτι αφορα το 9800 θα επρεπε να γνωριζεις οτι ειναι το Νο.2 στην ιεραρχια της JBL! οποτε δικαιολογημενα λεω οτι ειναι στην κορυφη της εταιρειας αυτης εφοσων εκει το θετει η εταιρεια,και εν συνεχεία ειναι το ηχειο που επελεξα για να περασω πολλα χρονια μαζι του,εαν εχεις δει ομως καθε φορα που υπερθεματιζω τα 9800 παντα βαζω διπλα σε παρενθεση "παντα κατα την αποψη μου",οποιος λοιπον καταλαβαινει τον τροπο που εκφραζομαι καταλαβαινει,ειναι βεβαια κατι που δεν εχω απαιτηση απο ολους.

Δεν εχω κατι αλλο να πω μαζι σου.

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Για στακα βρε λεβεντες......ολοι μας θα θελαμε μην γελιομαστε να ειχαμε τον ιδανικο dedicated χωρο με τα καταλληλα ηχητικα ας πουμε αξεσουαρ μετα απο σωστες μετρησεις και φυσικα εναν ιδανικο κατασταλαγμο στο πως θα πρεπει να στησουμε τα αγαπημενα μας μηχανακια.....ομως οπως πολλοι αλλοι ετσι και το σπιτικο του Αντωνη ειναι -σπιτικο -και οχι studio οποτε αναποφευκτα δεν γινεται να εισπραχθει το -ιδανικο-ας πουμε απο θεμα ηχου μιας και υπαρχουν τα συνηθισμενα χωροταξικα προβληματα.
Παρολα αυτα ο Αντωνης εχει μεγαλο συστημα με πολυ μεγαλο ηχο παρολο το -σπιτικο-που ανεφερα πριν !

Δεν ειμαι σε θεση να μιλαω για ηχητικη αρτιοτητα γιατι δεν γινεται να πεταω εξω το προβλημα του χωρου ειτε στον Αντωνη ειτε στον οποιοδηποτε Βλαση-Χρηστο-Περικλη......πως να το κανουμε δηλαδη.....ομως στην εδω περιπτωση το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο και δεν νομιζω καποιος που το εχει ακουσει να θελει να το αρνηθει!

Σε δευτερευοντες τωρα τομεις παμε στα προσωπικα χωραφακια των προσωπικων μας θελω οπου για αλλους τα συν 7 dbs boost στην μεσαια περιοχη ειναι το ιδανικο η σε αλλους που θελουν να ξηλωνονται τα πλακακια απο τα μπασα και τους υποηχους που βγαινουν απο τα ηχεια........οποτε εδω για τον οποιοδηποτε χαλαει στην λεπτομερια η συνταγη και αναποφευκτα αρχιζουν οι αρνητικες τοποθετησεις!!!!

Θερμη παρακληση απο την μερια μου......να σταματησουν οι μ@λακισμενοι υπαινιγμοι περι επαγγελματιων(βεβαια καποιοι μιλουν για συγκεκριμενο ατομο ...που δυστυχως μπροστα το παιζουν --φιλοι τους---στην κουβεντα μας λοιπον δεν χωρανε αυτες οι ηλιθιες τοποθετησεις ....γιατι και η γραφικοτητα εχει τα ορια της!!!!!

Αν θελετε λοιπον να το παμε ωραια για να γουσταρουμε εχει καλως αν οχι θα εχουμε στεναχωριες .......επισης ο Αντωνης εχει αποψη(χρονια ψαγμενος ) και δεν χρειαζεται δικηγορισκους για να του την εκφερουν!!!!!

Reaction score
677
Σε ότι διαβάζω παραπάνω,εγώ ξεχωρίζω μόνο ένα..
Το ότι το γουστάρει ο κάτοχος.Κι αυτό είναι το ζητούμενο.
Ολα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε...
Και από την στιγμή που δεν είναι αδαής η πρωτάρης,μάλλον ξέρει τι έχει κάνει,τι συμβιβασμούς έχει δεχτεί και τι όχι.
Μπορεί να ακουστεί καλύτερα με άλλη τοποθέτηση;Ίσως.
Ίσως κι ακόμα καλύτερα σε άλλο χώρο,ή σε κάποιο στούντιο,τι λέτε;

Ειλικρινά απορώ,ένα χόμπι το έχουμε για να χαιρόμαστε και να γελάμε και να το ευχαριστιόμαστε.
Ούτε για να χαλάμε τις καρδιές μας,ούτε για να προβάλουμε εαυτούς λες και είναι το μόνο επίτευγμα που έχουμε να επιδείξουμε (αν πρέπει να επιδείξουμε κάτι οπωσδήποτε δηλαδή...).

Φίλε,με υγεία,να χαίρεσαι τις μουσικές σου...

Reaction score
15.543
ειμαι ενα απλο μελος που εγραψε αυτο ακουσε και το οποιο κανει μπαμ και στον πιο ασχετο....

ξερεις πολυ καλα οτι αυτα που λεω ισχυουν.....

.......το οτι δεν θες να το παραδεχτεις το καταλαβαινω...

και πραγματι.....ειμαι ατυχος γιατι ηταν μπροστα ο Αργυρης...

D

deleted user 10898

Guest
Λοιπόν για να προχωράμε…
Τα συστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία είναι λογικό να δέχονται κριτική.
Άλλες φορές καλόπιστη, άλλες κακόπιστη, αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα αυτού που την ασκεί.
Η επαναλαμβανόμενη κακόπιστη αποτελεί "τρολάρισμα" και είναι μεμπτή.
Κάθε άλλη κριτική μόνο προς ώφελος του συστήματος που παρουσιάζεται είναι.
Αλλιώς ας τα ανεβάζουμε σε blog.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Η παραμετρος 'αποψη' θα παρεμενε ως αποψη εαν δεν περιλαμβανε την λεξη "οπωσδηποτε".

Επι του θεματος και κατα την γνωμη μου, μονον ο ιδιοκτητης και οι αναγκες του εχουν τον λογο, ολα τα αλλα δεν εχουν νοημα για κανεναν μας...
Έχεις δίκιο το "οπωσδήποτε" είναι υπερβολικό και απλά ήθελα να τονίσω πως ένα τόσο καλό κατά τα άλλα σύστημα είναι κρίμα να το "κρύβεις" πίσω από ένα καναπέ.

Από εκεί και πέρα εμένα δεν μου πέφτει λόγος, μου αρκεί το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης είναι γνωρίζει τα προβλήματα και έχει κάνει τις επιλογές του και τους συμβιβασμούς του.

Εσύ όμως που διαφωνείς, δεν μας είπες αν θεωρείς ιδανικό το συγκεκριμένο στήσιμο των ηχείων.

Reaction score
460
ειμαι ενα απλο μελος που εγραψε αυτο ακουσε και το οποιο κανει μπαμ και στον πιο ασχετο....

ξερεις πολυ καλα οτι αυτα που λεω ισχυουν.....

.......το οτι δεν θες να το παραδεχτεις το καταλαβαινω...

και πραγματι.....ειμαι ατυχος γιατι ηταν μπροστα ο Αργυρης...
Ξερω και ξερεις πολυ καλα οτι αυτα που λες ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ!!

Τελικα εισαι αδιορθωτος εγωιστης και θες να επιβεβαιωθεις με τον δικο σου τροπο,προβλημα σου κακοπιστε αναλυτη.

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι λες μπουρδες,τα προβληματα του χωρου μου τα γνωριζω καλυτερα απο ολους και δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που αναφερεις.

Εαν δεν ησουν τοσο ξερολας θα ειχες ανατρεξει σε παλαιοτερα μυνηματα μου (για αυτο σου ειπα οτι δεν με παρακολουθεις,παρακολουθεις μονο αυτα που γραφεις) εις τα οποια εχω αναφερθει απο μονος μου στα προβληματα του χωρου μου.
Εσυ σοφε παντογνωστη ηρθες μια φορα σπιτι μου με : αστρωτα μηχανηματα, κρυα (μολις μπηκατε τα αναψα) και χωρις τις αλλαγες - θεσεις ηχειων που προεκυψαν επειτα απο διαφορες μετακινησεις - ακροασεις.

Το συστημα αυτο το εχουν ακουσει δεκαδες ατομα και εισαι μονος, ο οποιος οπως εσυ διατινεσαι εισαι ασχετος με τον δικαναλο (ας μην σε παω σε χαιεντ,θα χαθεις αμοιρε), που λεει αυτα που λεει.

Και να ξεκαθαρισω και κατι αλλο,δεν γνωριζω προσωπικα μεσα απο το φορουμ κανενα ανθρωπο η την δουλεια αυτου που αναφερεται σαν ειδικος χωρου,οτι γραφω ειναι απο προσωπικες εμπειριες και μονο.

Εαν προσβαλλω καποιον ζητω συγνωμη αλλα δεν απευθυνομαι σε επαγγελματιες οι οποιοι ειναι μελη εδω μεσα,απευθυνομαι στους αυτοφωτους "ειδικους".

Και επειδη αναφερεσαι στον ΦΙΛΟ μου τον Αργυρη εχω να σου πω οτι καλυτερα θα ειναι να πλενεις το στομα σου οταν αναφερεσαι στο ονομα του !!!

Ουτε στο ελαχιστο δεν μπορεις να τον φτασεις,δεν ομιλω απο τεχνικης αποψης που δεν γνωριζω τιποτα απο home cinema,ομιλω σαν ανθρωπο με ηθος και καλοσυνη!!!

Θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος οταν ομιλεις για ανθρωπους που δεν συμμετεχουν στην συζητηση.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Αντωνη σε παρακαλω ....δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι για κανεναν.
Οπως ειπε και ο Vet πριν οταν αναρτηθει ενα συστημα σε ενα φορουμ ειναι λογικο οτι θα υπαρχει ειτε καλη ειτε κακη κριτικη απο οποιοδηποτε ειναι μελος στην εκαστοτε ιντερνετικη κοινοτητα !!

Αν καποιος αδυνατει να την δεχτει συμπεριλαμβανομενου και εσενα (λεω και εσενα)ειναι καλλιτερα να μην ασχοληθει με το upload του συστηματος του σε μια open community!
Σε ολον τον πλανητη αυτο ισχυει.....σε αλλους αρεσει ενα συστημα ενω για καποιον αλλον μπορει να του φανει αδιαφορο.......

Ε ΚΑΙ??

Last edited:

Reaction score
15.543
εχεις θεμα .....και πρεπει να το κοιταξεις.

ισχυουν και παρα ισχυουν(χωρις κεφαλαια)......ας βγει καποιος και να πει οτι δεν χανει η εικονα και οτι δεν υπαρχει συμπιεση μετα απο καποιες σταθμες.

εγω εγραψα την αποψη μου οσον αφορα τον ηχο που ακουσα....
....αν θες να σου λενε ομορφα λογια και να στα χωνουν απο πισω δεν ειμαι απο αυτους....

τον Αργυρη εσυ τον ανακατεψες και οχι εγω.....μην προσπαθεις να πας αλλου την συζητηση...

D

deleted user 10898

Guest
Ok Κώστα , καταγράφηκε η άποψή σου......
Ο Αντώνης όπως έγραψε εχει αλλάξει στήσιμο, οπότε δεν εχει ιδιαίτερη σημασία πλέον.
Τωρα για συμπίεση αυτά τα ηχεία με τα ενισχυτικά λίγο δύσκολο μου ακούγεται.

Reaction score
460
Εξακολουθεις και μπουρδολογεις και επιπλεον εκτιθεσαι.
Τον Αργυρη τον εβαλα στην συζητηση σαν μαρτυρα, εσυ τον απαξιωσες λεγοντας οτι "εισαι ατυχος που ηταν μπροστα ο Αργυρης".
Οσοι διαβαζουν μπορουν και κρινουν.
Η συμπιεση υπαρχει μονο στο μυαλο σου (με μια αξονικη θα φανει η ζημια που εχει γινει) για αυτο τον λογο προκυπτει και αυτη η συμπεριφορα απο μερους σου.
Λοιπον θα σε παρακαλουσα να μη λερωνεις (εαν θες) το θεμα μου το οποιο εχει κοντα 87.000 επισκεψεις γιατι δεν τιμα ουτε εμενα η παρουσια σου ουτε κανεναν αλλο,μπορεις να αποχωρησεις και να σε βλεπουμε αραια και που.
Σε οποιο θεμα μπεις το κακοποιεις,αφοδευεις και μετα φευγεις,μη κανεις το ιδιο και εδω.

Last edited:

Reaction score
460
Ok Κώστα , καταγράφηκε η άποψή σου......
Ο Αντώνης όπως έγραψε εχει αλλάξει στήσιμο, οπότε δεν εχει ιδιαίτερη σημασία πλέον.
Τωρα για συμπίεση αυτά τα ηχεία με τα ενισχυτικά λίγο δύσκολο μου ακούγεται.
Νικο,καλησπερα.
Το μοναδικο το οποιο δεν μπορεις να προσαψεις σε αυτο το συστημα ειναι συμπιεση.
Ολες οι τοποθετησεις αποψεων που εχουν γινει δεν αναφερουν πουθενα συμπιεση.
Εξαλλου με τα "συμπιεστικα",:rofl:,εχω θεμα,εαν ειχα τετοιο προβλημα θα ειχα αντικαταστησει εν μια νυκτι ολα τα συμπιεζομενα εξαρτηματα της αλυσιδας...:smile:

D

deleted user 10898

Guest
Εξακολουθεις και μπουρδολογεις και επιπλεον εκτιθεσαι.
Τον Αργυρη τον εβαλα στην συζητηση σαν μαρτυρα, εσυ τον απαξιωσες λεγοντας οτι "εισαι ατυχος που ηταν μπροστα ο Αργυρης".
Οσοι διαβαζουν μπορουν και κρινουν.
Η συμπιεση υπαρχει μονο στο μυαλο σου (με μια αξονικη θα φανει η ζημια που εχει γινει) για αυτο τον λογο προκυπτει και αυτη η συμπεριφορα απο μερους σου.
Λοιπον θα σε παρακαλουσα να μη λερωνεις (εαν θες) το θεμα μου το οποιο εχει κοντα 87.000 επισκεψεις γιατι δεν τιμα ουτε εμενα η παρουσια σου ουτε κανεναν αλλο,μπορεις να αποχωρησεις και να σε βλεπουμε αραια και που.
Σε οποιο θεμα μπεις το κακοποιεις,αφοδευεις και μετα φευγεις,μη κανεις το ιδιο και εδω.
Αντώνη όλα καλά αλλά οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι.
Επίσης το αν θα γράφει όποιος γράφει αστο στην διαχείρηση…

Reaction score
460
Αντωνη σε παρακαλω ....δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι για κανεναν.
Οπως ειπε και ο Vet πριν οταν αναρτηθει ενα συστημα σε ενα φορουμ ειναι λογικο οτι θα υπαρχει ειτε καλη ειτε κακη κριτικη απο οποιονδηποτε ειναι μελος στην εκαστοτε ιντερνετικη κοινοτητα !!

Αν καποιος αδυνατει να την δεχτει συμπεριλαμβανομενου και εσενα (λεω και εσενα)ειναι καλλιτερα να μην ασχοληθει με το upload του συστηματος του σε μια open comunity!
Σε ολον τον πλανητη αυτο ισχυει.....σε αλλους αρεσει ενα συστημα ενω για καποιον αλλον μπορει να του φανει αδιαφορο.......

Ε ΚΑΙ??
Καλησπερα Βλαση,συμφωνω απολυτα στην τοποθετηση του Νικου και την δικη σου,βλεπεις ομως εδω οτι πεταχτηκε ο αυτοπροσδιοριζομενος ασχετος με το χαι εντ και κανει κριτικη, σιγουρα κακοπροαιρετη!!!
Δεν θα απαντησω στην κακοπροαιρετη κριτικη ενος ασχετου,που εχει μαθει μονο να τον κοπανανε 10 ηχεια περιμετρικα και μπαινει μεσα για να δωσει μονο το παρων σε ενα θεμα με την μεγαλυτερη αναγνωσιμοτητα?
Εσυ τι λες,θα τον αφησω να λεει μπουρδες και γενικοτητες βρε φιλε?
Ελεος βρε παιδια,προστατεψτε μας απο αυτους του τυπους.
Απο την στιγμη που δεν μας προστατευεται απο αυτους τους............ εσεις τοτε αφηστε να προστατευθουμε μονοι μας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao