Τα εκτός θέματος απ τη γωνιά του antkots.

Reaction score
1.751
Καλημερουδια σε ολους.

Αλεξανδρε λιγο πολυ ολοι συμφωνουμε οτι αν ο Αντωνης ειχε στησει το συστημα αλλιως ειτε απο μονος , ειτε απο καποιον ειδικο , το συστημα θα ηταν ακομα καλυτερο.
Καλως εκανε και Ζ και ειπε την αποψη του . Ο ανθρωπος μιλησε απο την εμπειρια που εχει. Οπως και ο Αντωνης φανταζομαι ,που ειναι χρονια στο [αθλημα] μεσα στον χωρο του εχει κανει τις αναλογες δοκιμες σε ποιο σημειο πρεπει να εχει το συστημα του, που πρωτιστως αυτος ο χωρος εχει τον ρολο σαλονιου , και γινεται χρηση απο ολη την οικογενεια . Ειναι αυτονοητο οτι μια ferrari δειχνει τα δοντια της ακομα και στην Πατησιων!! Σε μια πιστα ομως δινει τα ρεστα!!!!Επισης να συμπληρωσω οτι ο Αντωνης εχει την δυνατοτητα να εχει και ξεχωριστο χωρο και [φροντισμενο]. Ειναι επιλογη του το συγκεκριμενο σημειο γιατι πανω απο ολα κανει χρηση του συστηματος του ως μουσικοφιλος και οχι ως επαγγελματιας.

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.157
Aντε βρε παληκαρια, καλημερα!

Τι κανετε βρε πως ειστε κι απο δω?

αντε , κοιταχτε να δειτε, ας συζηταμε γι αυτα που μας ενωνουν, που μας αρεσουν, που γουσταρουμε , που ταιριαζουμε, κι οχι το ενα - δυο - τρια που δεν μας αρεσουν!

γιατι να κανουμε θεμα δηλαδη?

αντε κι οταν κατεβω Αθηνα με την πρωτη ευκαιρια, να τ ακουσω κ γω στον Αντωνη, μετα να δειτε τι εχω να του συρω....!

:D:D:)

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Καλημερα φιλε μου και καλη εβδομαδα,αυτο που λες οτι ειπωθηκε θα ηταν το ιδανικο,δεν ειπωθηκε ετσι ομως,εγω δεν στεκομαι εκει γιατι το χαρακτηριζω μεν υπερφιαλη επισημανση αλλα οχι κακοπροαιρετη.
Ειναι απλα μια αποψη ενος φιλου ο οποιος δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει ορισμενα πραγματα που ηδη εχουν γραφτει εδω μεσα.
Για το θεμα αυτο εχουν γραφτει και απαντηθει ηδη δεκαδες αποψεις...........εχει εξαντληθει απο καιρο,και παλι ομως λεω οτι δεν ηταν κακοπροαιρετη.
Κακοπροαιρετη και ανοητη ηταν η αλλη παρεμβαση η οποια απαντηθηκε πληρως σε ολα της τα σημεια.
Επειδη εχεις τα μισα χρονια απο εμας,οπως λες, θα ηθελα να σου πω οτι τοσα χρονια δεν μιλουσαμε γι'αυτο φτασαμε σαν χωρα σε αυτη την καταντια,ειμαστε ολοι βολεμενοι.

Σαν συμβουλη θελω να σου πω λοιπον οτι θα πρεπει να μιλας παντα οταν ακους βλακειες και ασχημιες,δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα αναπαντητο το οποιο διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα και συμβαλλει στην διαμορφωση λανθασμενων αποψεων.
Δύο άνθρωποι ακολουθώντας την συμβουλή σου (τελευταία παράγραφο) και λέγοντας σου ακριβώς το ίδιο πράγμα (ο καθένας με τον τρόπο του), χαρακτηρίστηκαν ο ένας Κακοπροαίρετος και ο άλλος Υπερφίαλος, για ένα θέμα (την τοποθέτηση των ηχείων) που κατά τα λεγόμενά σου το γνωρίζεις!!!!!

Στην πραγματικότητα ξέρεις, καρφί δεν μου καίγεται για το πώς θα στήσεις τα ηχεία σου, ή τι θα κάνεις με το σύστημά σου. Το αν έχει συζητηθεί, αναλυθεί, εξαντληθεί κτλ δεν με αφορά, και ούτε είμαι υποχρεωμένος να διαβάσω όλο το νήμα σου.

Όσο για τους λοιπούς «ειδήμονες» που ανέλαβαν να σε υπερασπιστούν χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, αφενός μεν εκτίθενται, αφετέρου δε, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σε δεύτερο χρόνο σου προτείνουν ακριβώς το ίδιο που σου πρότεινα και εγώ.

Reaction score
460
Δύο άνθρωποι ακολουθώντας την συμβουλή σου (τελευταία παράγραφο) και λέγοντας σου ακριβώς το ίδιο πράγμα (ο καθένας με τον τρόπο του), χαρακτηρίστηκαν ο ένας Κακοπροαίρετος και ο άλλος Υπερφίαλος, για ένα θέμα (την τοποθέτηση των ηχείων) που κατά τα λεγόμενά σου το γνωρίζεις!!!!!

Στην πραγματικότητα ξέρεις, καρφί δεν μου καίγεται για το πώς θα στήσεις τα ηχεία σου, ή τι θα κάνεις με το σύστημά σου. Το αν έχει συζητηθεί, αναλυθεί, εξαντληθεί κτλ δεν με αφορά, και ούτε είμαι υποχρεωμένος να διαβάσω όλο το νήμα σου.

Όσο για τους λοιπούς «ειδήμονες» που ανέλαβαν να σε υπερασπιστούν χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, αφενός μεν εκτίθενται, αφετέρου δε, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σε δεύτερο χρόνο σου προτείνουν ακριβώς το ίδιο που σου πρότεινα και εγώ.
Και εμενα φιλε μου καρφι δεν μου καιγεται για το ποιος εισαι και τι κανεις........
Οσο για τους υπερασπιστες μου ,που εσυ διατεινεσαι οτι εχω μπορεις να τους στειλεις πμ και να τα βρειτε......

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Στο τέλος πάντα καταλήγουμε να τις μετράμε...
Μποις γουιλ ολγουεις μπι μποις... :p

Reaction score
8.899
Προσέξτε τι θα πείτε, γιατί είμαστε στην σελίδα 69....:oops:
πως θα γινει να συμμετασχουμε και μεις σε καμια τετοια συναντηση?:biggrin: ολα τα λεφτα, θα φυγουν τραπεζια:biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
Οχι!
Hanger Games απολαμβάνουμε!
Γλώττα Λανθάνουσα...

...Με ποιά παράμετρο....
Πλευρική Ενέργεια,Διασταυρούμενο Διωτικό Αλληλοσυσχετισμό,...
Η ανάγκη συνάφειας ανάμεσα στις πρώιμες ανακλάσεις είναι δεδομένη.
Σε αντίθετη περίπτωση,ερμηνεύουμε Ακουστικές επιταγές κατά το δοκούν...
Μπα,στο από κάτω νήμα (Miles) δεν έχω δει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο:roflmao:
Ευθύνεται ίσως το ότι δεν προλαβαίνει να κρατήσει κάποιο γι αρκετό καιρό,ώστε ν'αναπτυσσόταν πεδίο αντήχησης...αλλοτρίων παραπόνων.:sneaky:
Καλημερα φιλε μου και καλη εβδομαδα,αυτο που λες οτι ειπωθηκε θα ηταν το ιδανικο,δεν ειπωθηκε ετσι ομως,εγω δεν στεκομαι εκει γιατι το χαρακτηριζω μεν υπερφιαλη επισημανση αλλα οχι κακοπροαιρετη.
Ειναι απλα μια αποψη ενος φιλου ο οποιος δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει ορισμενα πραγματα που ηδη εχουν γραφτει εδω μεσα.
Για το θεμα αυτο εχουν γραφτει και απαντηθει ηδη δεκαδες αποψεις...........εχει εξαντληθει απο καιρο,και παλι ομως λεω οτι δεν ηταν κακοπροαιρετη.
Κακοπροαιρετη και ανοητη ηταν η αλλη παρεμβαση η οποια απαντηθηκε πληρως σε ολα της τα σημεια.
Επειδη εχεις τα μισα χρονια απο εμας,οπως λες, θα ηθελα να σου πω οτι τοσα χρονια δεν μιλουσαμε γι'αυτο φτασαμε σαν χωρα σε αυτη την καταντια,ειμαστε ολοι βολεμενοι.
Σαν συμβουλη θελω να σου πω λοιπον οτι θα πρεπει να μιλας παντα οταν ακους βλακειες και ασχημιες,δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα αναπαντητο το οποιο διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα και συμβαλλει στην διαμορφωση λανθασμενων αποψεων.
Με το συμπάθειο,υπάρχει κάποιος εξειδικευμένος στο καλιμπράρισμα ενός υποτιθέμενου ΄βλακομέτρου΄, ούτως ώστε να μετρήσουμε σε ποίαν ακριβώς βαθμίδα βρίσκονται τα λεγόμενα όλων μας;;;
Γιά να μη μένει τίποτα αναπάντητο,θα έπρεπε να υπάρχουν και οι κατάλληλες λύσεις σε όλα.Άρα η βέλτιστη επιλογή είναι να μετριάζουμε τα νεύρα μας προς χάριν ηρεμίας κι εποικοδομητικού διαλόγου,αναλόγου του υποτιθέμενου -κι εκείνου- επιπέδου μας.
Με τόσες θεάσεις,δεν χωράει απορία γιατί το νήμα εξελίσσεται υπό όρους...γηπεδικής αντιπαλότητας.
Εν κατακλείδι,συστήματα όπως λ.χ. των antkots & gonis (σπουδαία ηχεία-καθένα με τις δικές του χάρες- αλλά ασύμμετρη διαρρύθμιση ως προς τα όρια του χώρου) στην ακραία περίπτωση όπου θα εμφάνιζαν μετατοπίσεις εικονικής σκηνής,ο ξένοιαστος ακροατής δεν θα είχε παρά ν'απολαύσει αναπαραγόμενη μουσική πέρα από το sweet spot...;)
(Εξόν και αν νομίζει ότι στις ζωντανές συναυλίες θ'αντιλαμβανόταν-κλείνοντας τα μάτια- άψογα εστιασμένους καθέναν από τους ερμηνευτές σε οποιαδήποτε τυχαία θέση και να στεκόταν εκείνος)

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members