Τα εκτός θέματος απ τη γωνιά του antkots.

Reaction score
8.875
ελα Αντωνη, εγω κανω οτι μπορω.... φτανουμε στις 90.000 views.... εισαι κι ο πρωτος.....
μπορειτε ανετα να εκτοξευσετε τα views αρκει να επικεντρωθειτε στο αναλογικο κομματι του ιδιοκτητη το οποιο με μια πρωτη ματια δεν μου γεμιζει το ματι.

παντως ειναι αρκετα διασκεδαστικο να βλεπεις μεσηλικες να υπερασπιζονται με τοσο παθος τα ηχοσυστηματα τους τα οποια και λογικα θεωρουν προεκταση του εαυτου τους.

Reaction score
2.566
Εάν υπονοούνται τα ηχεία,ο υποφαινόμενος θα προσφερόταν εθελοντικά να τα κατασχέσει (αν μη τι άλλο γιά να ...΄εξιλεωθείς΄)
Χαχαχαχα...ε μάλλον τα κακόμοιρα τα ηχειάκια μου είπαν Ιbiza (φτιαγμένο εντάξει...:p)

Για παν ενδεχόμενο τα χω ήδη πακετάρει και περιμένω υπομονετικά την δίκαιη τιμωρία μου από την "τρόικα του ορθολογισμού"...
Επίσης έχω ήδη γράψει τιμωρία 10.000 φορές την πρόταση:
"Απαγορεύεται να εκφέρουμε άποψη σε θέμα που υπάρχουν πιο ακριβά ηχεία από τα δικά μας"

...και καλό θα ήταν να το κάνετε όλοι σας αυτό για να μην γίνονται τέτοια πράγματα επιτέλους...

Last edited:

Reaction score
8.905
μπορειτε ανετα να εκτοξευσετε τα views αρκει να επικεντρωθειτε στο αναλογικο κομματι του ιδιοκτητη το οποιο με μια πρωτη ματια δεν μου γεμιζει το ματι..
Φαντάζομαι ότι εννοείς του Σκάλ (οτι δεν σου γεμίζει το μάτι).... γιατί του Αντώνη το θεωρώ καλύτερο σε χαρακτηριστικά.....;)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.702
Φαντάζομαι ότι εννοείς του Σκάλ (οτι δεν σου γεμίζει το μάτι).... γιατί του Αντώνη το θεωρώ καλύτερο σε χαρακτηριστικά.....;)
Ωχ...πάλι θα σκάσω απ' το πολύ καλαμπόκι!

abcd

Super Moderator
Reaction score
101.702
Η αλήθεια είναι περίμενα τον ίδιο να το πει αυτό! :)

abcd

Super Moderator
Reaction score
101.702
Πφφφφ... 12.000 προβολές.

Αν πάρει το βιντεοπροβολέα του Zizik ίσως ξεπεράσει και του Αντώνη!:D

Reaction score
8.875
πιθανον σε καποια σημεια να υπερεχει οπως βαθος,εικονα κτλπ . καποιος που να τα ακουσε και τα 2 θα μας βοηθουσε:)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
πιθανον σε καποια σημεια να υπερεχει οπως βαθος,εικονα κτλπ . καποιος που να τα ακουσε και τα 2 θα μας βοηθουσε:)
Υπαρχει ακουστικη μνημη?

Reaction score
8.875
Υπαρχει ακουστικη μνημη?
και ακουστικη κρητης υπαρχει και ακουστικη μνημη υπαρχει. οολες οι πληροφοριες αποθηκευονται στον εγκεφαλο ,ειναι θεμα εγκεφαλου μετα να τις επαναφερει οποτε χρειαστει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao