zakman35
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 4.008
Τραλαλά......
Me who me??τελικα ειναι γεγονος οτι και στο Μεγαρο να μας πανε , ολοι μας , μα ολοι μας κατι θα βρουμε να πουμε! Τελικα εισαστε εμεις, αλλα ειμαστε και εσεις!!!
Ντε βρε ντε!!!Ακου δελαμοστρέ !!
Μα όνομα είναι αυτούνο ρε μάστορη? ε? ε?
Μπα,στο από κάτω νήμα (Miles) δεν έχω δει ούτε ένα αρνητικό σχόλιοτελικα ειναι γεγονος οτι και στο Μεγαρο να μας πανε , ολοι μας , μα ολοι μας κατι θα βρουμε να πουμε! Τελικα εισαστε εμεις, αλλα ειμαστε και εσεις!!!
Στακα να βαλει τα γυαλια του !ξαναδιαβασετο πολλες φορες και θα το καταλαβεις!!!
Γιατί... το άκουσε κανείς μέχρι σήμερα??Μπα,στο από κάτω νήμα (Miles) δεν έχω δει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο
Ευτυχως που παρουσιαζει την αυτοβιογραφια του..............Αλλιως θα εβλεπες και εκει τον κακο χαμο!!!!Μπα,στο από κάτω νήμα (Miles) δεν έχω δει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο
Κανει κρυο εκει πανω .....
Ωραίο καιρό έχετε Γιαννουλίνι μου....6 κελσίου έχει τώρα με βοριαδάκι.
Ευτυχως που παρουσιαζει την αυτοβιογραφια του..............Αλλιως θα εβλεπες και εκει τον κακο χαμο!!!!
Ωραίο καιρό έχετε Γιαννουλίνι μου....
Καλημερα φιλε μου και καλη εβδομαδα,αυτο που λες οτι ειπωθηκε θα ηταν το ιδανικο,δεν ειπωθηκε ετσι ομως,εγω δεν στεκομαι εκει γιατι το χαρακτηριζω μεν υπερφιαλη επισημανση αλλα οχι κακοπροαιρετη.Eγώ αυτό που βλέπω είναι ότι δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα επειδή αρχικά κάποιος "τόλμησε" να πει απλά ότι... "ξέρεις φίλε, μπράβο για το σύστημα κι αν δεν το έχεις δοκιμάσει, και φυσικά αν θέλεις, δοκίμασε να τα στήσεις διαφορετικά γιατί μάλλον θα παίξουν ακόμα καλύτερα" ...και πέσαν πάνω του αυτόκλητοι σωτήρες γιατί τόλμησε να κάνει αυτό το φοβερό λάθος!!!
Και το γεγονός αυτό μου προκαλεί λύπη, όπως λύπη μου προκαλεί και που βλέπω μεγάλους ανθρώπους, με τη διπλάσια ηλικία από μένα να φέρονται και να μιλούν σαν παιδάκια που τους κρίνουν το παιχνίδι τους, λες και είναι αυτό πια το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο και να ξεκατινιάζονται βάλοντας αδίκως προς γνωστούς και αγνώστους...ενώ θα όφειλαν να πουν -πρώτα στον εαυτό τους- ένα "χέστηκα" και να είναι χαλαροί, όπως αρμόζει σε ανθρώπους με ωριμότητα και αυτοπεποίθηση για τις επιλογές τους, που τους αρκεί το ότι οι ίδιοι είναι ικανοποιημένοι....αλλά μάλλον ζητάω πολλά για το -σε μεγάλο βαθμό- ψυχαναγκαστικό αυτό χόμπυ....