Τα εκτός θέματος απ τη γωνιά του antkots.

Reaction score
1.815
τελικα ειναι γεγονος οτι και στο Μεγαρο να μας πανε , ολοι μας , μα ολοι μας κατι θα βρουμε να πουμε! Τελικα εισαστε εμεις, αλλα ειμαστε και εσεις!!!:roflmao:
Me who me??
You who you ρε!!:fuckyou:

[translation]
Εγώ ποιός είμαι?
Εσύ ποιός είσαι ρε!!
[/translation]

Reaction score
677
τελικα ειναι γεγονος οτι και στο Μεγαρο να μας πανε , ολοι μας , μα ολοι μας κατι θα βρουμε να πουμε! Τελικα εισαστε εμεις, αλλα ειμαστε και εσεις!!!:roflmao:
Μπα,στο από κάτω νήμα (Miles) δεν έχω δει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο:roflmao:

Reaction score
2.566
Eγώ αυτό που βλέπω είναι ότι δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα επειδή αρχικά κάποιος "τόλμησε" να πει απλά ότι... "ξέρεις φίλε, μπράβο για το σύστημα κι αν δεν το έχεις δοκιμάσει, και φυσικά αν θέλεις, δοκίμασε να τα στήσεις διαφορετικά γιατί μάλλον θα παίξουν ακόμα καλύτερα" ...και πέσαν πάνω του αυτόκλητοι σωτήρες γιατί τόλμησε να κάνει αυτό το φοβερό λάθος!!!
Και το γεγονός αυτό μου προκαλεί λύπη, όπως λύπη μου προκαλεί και που βλέπω μεγάλους ανθρώπους, με τη διπλάσια ηλικία από μένα να φέρονται και να μιλούν σαν παιδάκια που τους κρίνουν το παιχνίδι τους, λες και είναι αυτό πια το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο και να ξεκατινιάζονται βάλοντας αδίκως προς γνωστούς και αγνώστους...ενώ θα όφειλαν να πουν -πρώτα στον εαυτό τους- ένα "χέστηκα" και να είναι χαλαροί, όπως αρμόζει σε ανθρώπους με ωριμότητα και αυτοπεποίθηση για τις επιλογές τους, που τους αρκεί το ότι οι ίδιοι είναι ικανοποιημένοι....αλλά μάλλον ζητάω πολλά για το -σε μεγάλο βαθμό- ψυχαναγκαστικό αυτό χόμπυ....

Last edited:

Reaction score
460
Eγώ αυτό που βλέπω είναι ότι δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα επειδή αρχικά κάποιος "τόλμησε" να πει απλά ότι... "ξέρεις φίλε, μπράβο για το σύστημα κι αν δεν το έχεις δοκιμάσει, και φυσικά αν θέλεις, δοκίμασε να τα στήσεις διαφορετικά γιατί μάλλον θα παίξουν ακόμα καλύτερα" ...και πέσαν πάνω του αυτόκλητοι σωτήρες γιατί τόλμησε να κάνει αυτό το φοβερό λάθος!!!
Και το γεγονός αυτό μου προκαλεί λύπη, όπως λύπη μου προκαλεί και που βλέπω μεγάλους ανθρώπους, με τη διπλάσια ηλικία από μένα να φέρονται και να μιλούν σαν παιδάκια που τους κρίνουν το παιχνίδι τους, λες και είναι αυτό πια το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο και να ξεκατινιάζονται βάλοντας αδίκως προς γνωστούς και αγνώστους...ενώ θα όφειλαν να πουν -πρώτα στον εαυτό τους- ένα "χέστηκα" και να είναι χαλαροί, όπως αρμόζει σε ανθρώπους με ωριμότητα και αυτοπεποίθηση για τις επιλογές τους, που τους αρκεί το ότι οι ίδιοι είναι ικανοποιημένοι....αλλά μάλλον ζητάω πολλά για το -σε μεγάλο βαθμό- ψυχαναγκαστικό αυτό χόμπυ....
Καλημερα φιλε μου και καλη εβδομαδα,αυτο που λες οτι ειπωθηκε θα ηταν το ιδανικο,δεν ειπωθηκε ετσι ομως,εγω δεν στεκομαι εκει γιατι το χαρακτηριζω μεν υπερφιαλη επισημανση αλλα οχι κακοπροαιρετη.
Ειναι απλα μια αποψη ενος φιλου ο οποιος δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει ορισμενα πραγματα που ηδη εχουν γραφτει εδω μεσα.
Για το θεμα αυτο εχουν γραφτει και απαντηθει ηδη δεκαδες αποψεις...........εχει εξαντληθει απο καιρο,και παλι ομως λεω οτι δεν ηταν κακοπροαιρετη.
Κακοπροαιρετη και ανοητη ηταν η αλλη παρεμβαση η οποια απαντηθηκε πληρως σε ολα της τα σημεια.
Επειδη εχεις τα μισα χρονια απο εμας,οπως λες, θα ηθελα να σου πω οτι τοσα χρονια δεν μιλουσαμε γι'αυτο φτασαμε σαν χωρα σε αυτη την καταντια,ειμαστε ολοι βολεμενοι.
Σαν συμβουλη θελω να σου πω λοιπον οτι θα πρεπει να μιλας παντα οταν ακους βλακειες και ασχημιες,δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα αναπαντητο το οποιο διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα και συμβαλλει στην διαμορφωση λανθασμενων αποψεων.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29