Μια φορά κι ένα καιρό (συνέχεια...)

Reaction score
59
Τελικά πρέπει να το παραδεχτούμε ότι χάρη στο Σκαλούμπακα προχωρά και η ευρηματικότητα στη χρήση των τόρνων, ο δε Μελίδης αποκτά νέα επίπεδα δεξιοτεχνίας. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Παρακαλώ τον Κωσταυτιά να βρισκεται αυτες τις μερες σε ακτινα μεγαλύτερη των 5 χιλιομέτρων απο το μηχανουργειο του Μιχάλη και το νημα να κλειδωθεί..... για να πετυχει το δαχτυλίδι..... :o :D

Reaction score
1.173
Οι δυνατότητες που μπορεί να έχει ένα εργαλείο είναι συγκεκριμένες(ειδικά ο τόρνος).
Πολύ απλά ο Κος Μελίδης λόγο της εμπειρίας του(και του εσωτερικού του δαιμόνιου:devilish: του) ξεπερνάει τις δυνατότητες του τόρνου.
Θα έπρεπε να το είχατε προσέξει στο βίντεο και στα λεγόμενα του "μάστορα".
Sorry για το :offtopic:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.647
Βρε Χρήστο, γιατί δεν αγοράζεις ένα MP3 player να ησυχάσεις! :tongue:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.562
Οι δυνατότητες που μπορεί να έχει ένα εργαλείο είναι συγκεκριμένες(ειδικά ο τόρνος).
Πολύ απλά ο Κος Μελίδης λόγο της εμπειρίας του(και του εσωτερικού του δαιμόνιου:devilish: του) ξεπερνάει τις δυνατότητες του τόρνου.
Θα έπρεπε να το είχατε προσέξει στο βίντεο και στα λεγόμενα του "μάστορα".
Sorry για το :offtopic:
Δεν πειράζει, δεν είναι οφτοπικ.
Είναι γεγονός ότι αν έπρεπε να είναι άλλα 2 χιλιοστά στην διάμετρο πιο παχύ το δαχτυλίδι, δηλαδή 1 χιλιοστά στην πλευρά, δεν θα το χωρούσε.
Είναι στο μεταίχμιο, να βρει να μην βρει.

Reaction score
59
Παρακαλώ τον Κωσταυτιά να βρισκεται αυτες τις μερες σε ακτινα μεγαλύτερη των 5 χιλιομέτρων απο το μηχανουργειο του Μιχάλη και το νημα να κλειδωθεί..... για να πετυχει το δαχτυλίδι..... :o :D
Έκανα το ευχέλαιο. Μην ανησυχείς. Λ.Σ.

Reaction score
44
Μιας και δουλευω κι εγω τορνο και μαλιστα cnc εφιαξα ενα clamp για τους δισκους! Ψαχνοντας στο διαδικτυο βρηκα κατι σχεδια για κατασκευη clamp με συσφιξη (με κολλετ). Ειναι πιο δυσκολη κατασκευη αλλα πιο ενδιαφερουσα!!!! Μολις το τελειωσω θα ανεβασω φωτο.

Attachments

Reaction score
8.905
Χθες ονειρευτηκα οτι ειχα βαλει στο rack μου το CH Precision!!!!!!!!!!!!!!! :o:bigboss:
Και το έφερες σε αντιπαράθεση με το πικάπ σου....? :cautious: :laugh:

ΥΓ. Καλέ βοηθήστε και τον Σκάλ... να του ανεβάσουμε την δημοτικότητα....:p

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εμενα το 'παμε, δεν εχει προδιαγραφες! Μονο το δαχτυλιδι του Μελιδη θα ειναι.......... προδιαγραφών, ετσι δεν ειναι Μαικ?..... ;)

Εξ' αλλου το CH ειναι top, ετσι δεν ειναι Βλασουκο μου?.... :)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εντέλει σε στεναχώρησε αυτό που είπα με τις προδιαγραφές....:cautious: ναι αλλά εσύ έχεις Goldfinger....:laugh:
Δεν με ξερεις καλά! Για τετοια ατομικου ενδιαφεροντος θεματα δεν στενοχωρηθηκα ποτε.
Παντα το διασκεδαζω, το συστημα δεν το εφτιαξα για να ειναι προεκταση του εαυτου μου.... κανω το κεφι μου και τη πλακα μου.
Καποτε μου έλεγαν και για το A.C.A. οτι το εφτιαξα (μαζι με 2-3 άλλους...) λογω εγωισμου, αλλα και παλι εκανα το κεφι μου και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαιρομαι που παει καλά.....

Εκεινο που με πειραζει πολυ ειναι οταν δινεις κατι απο τον εαυτο σου (εστω και με λαθη) και δεν υπαρχει ενα ευχαριστω....

Κατα τα άλλα, μπορει να τσακωθω για θεωρητικα θεματα (πολιτικα η χαιεντικα) αλλα για το προσωπικο μου συστημα ποτέ! Ολοι μας θεωρουμε οτι ειμαστε οι καλυτεροι του χωριου, στην ουσια ομως ειμαστε μεγαλα παιδια......

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon