Μια φορά κι ένα καιρό (συνέχεια...)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.562
Εμενα το 'παμε, δεν εχει προδιαγραφες! Μονο το δαχτυλιδι του Μελιδη θα ειναι.......... προδιαγραφών, ετσι δεν ειναι Μαικ?..... ;)
Όντως θα είναι προδιαγραφών.
Θα σου στείλω κι ένα έντυπο πιστοποίησης ISO 9001 μαζί με ένα πιστοποιητικό ότι πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ένα πιστοποιητικό που πιστοποιεί τις πιστοποιημένες πιστοποιήσεις.
Και μια βεβαίωση από τον παπά της ενορίας ότι είναι διαβασμένο και σαραντισμένο και δεν υπάρχει κίνδυνος όπως με το δαχτυλίδι του Σάρουμαν.

Reaction score
8.864
Δεν με ξερεις καλά! Για τετοια ατομικου ενδιαφεροντος θεματα δεν στενοχωρηθηκα ποτε.
Παντα το διασκεδαζω, το συστημα δεν το εφτιαξα για να ειναι προεκταση του εαυτου μου.... κανω το κεφι μου και τη πλακα μου.
το ιδιο και γω κυριε σκαλουμπακα. τους αρεσει δεν τους αρεσει το συστημα δεν με πειραζει. πολλοι νομιζουν οτι φοβερο συστημα = φοβερος ανθρωπος. ελα ομως που δεν....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Όντως θα είναι προδιαγραφών.
Θα σου στείλω κι ένα έντυπο πιστοποίησης ISO 9001 μαζί με ένα πιστοποιητικό ότι πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ένα πιστοποιητικό που πιστοποιεί τις πιστοποιημένες πιστοποιήσεις.
Και μια βεβαίωση από τον παπά της ενορίας ότι είναι διαβασμένο και σαραντισμένο και δεν υπάρχει κίνδυνος όπως με το δαχτυλίδι του Σάρουμαν.
Αχχχχχχχχχ!!!!!! Μιχαλη μου, την ευχη μου να 'χεις!!!!!!! Θα τους ξεσκισω ολους λέμεεεεεεε!!!!!!!! :gotcha:

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος