ΟΙ 50-50 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Περασα καταπληκτικα !!!
Ευχαριστω τον Κορακα για την φιλοξενεια, την ανεκτικοτητα και την υπομονη, τους υπολοιπους του κλιμακιου για την παρεα και τους καυγαδες, την γυναικα μου που μας εστειλε καμπινατους και με σπεσιαλ τιμη στην Κρητη, την μητερα μου κλπ κλπ κλπ κλπ
Δυστυχως λογω συμπιεσμενου χρονου, δεν καταφεραμε να γνωρισουμε απο κοντα τους φιλους απο το Ηρακλειο.

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.007
αυτος ο αψηλος με τα μαυρα, κολλητα στο ηχειο ποιος ειναι? καποιον μου θυμιζει...κορυφαιο...

:D
:)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Προκειται για ενα πολυ ιδιαιτερο συστημα το οποιο εχει κτιστει πανω σε ενα 100σελιδο pdf, μελετημενο απο επαγγελματια μηχανικο ηχου - ακουστικης.
Οι παρεμβασεις που εχουν γινει στον χωρο δεν εχουν τελειωμο ενω το ολο προτζεκτ βρισκεται συνεχως σε προσθηκες - βελτιωσεις. Το μεγαλυτερο κομματι ειναι κατασκευασμενο απο τον ιδιο τον KORAKAS.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Την πετυχημενη συνταγη ολοκληρωνουν οι επιλογες του ιδιοκτητη σε μηχανες που μπορουν να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες του ''φτιαγμενου χωρου''.
Οπως ομολογησε μετα απο ''ιερα εξεταση'' τις μηχανες τις αγορασε χωρις pdf.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Και βεβαια μια ατελειωτη δισκοθηκη με μουσικες επιλογες για ολα τα γουστα, μεχρι και δισκους που αρεσαν στον Μη εχει !!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.218
Προκειται για ενα πολυ ιδιαιτερο συστημα το οποιο εχει κτιστει πανω σε ενα 100σελιδο pdf, μελετημενο απο επαγγελματια μηχανικο ηχου - ακουστικης.
Οι παρεμβασεις που εχουν γινει στον χωρο δεν εχουν τελειωμο ενω το ολο προτζεκτ βρισκεται συνεχως σε προσθηκες - βελτιωσεις. Το μεγαλυτερο κομματι ειναι κατασκευασμενο απο τον ιδιο τον KORAKAS.
Θα μας πείτε λεπτομέρειες ή μπα?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Σαββατο πρωι στα Λιονταρακια.
Καποιοι συνοδεψαν τις μπουγατσες με καφε και καποιοι με ρακι.
Μετα απο ενα 15λεπτο ραλλυ στα στενα του Ηρακλειου, φτασαμε στην εξοχη!!!!
Η υπογα των ονειρων μας περιμενε και μας χαρισε πολλες ωρες μουσικης απολαυσης.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Να μιλησω και για την ειδικοτητα μου να φυγουν καποιες αποριες.
Κοιμηθηκα στον πηγαιμο 3,30-6,30 στο καραβι. Μετριο το στρωμα του Κρητη ΙΙ.
Σαββατο απογευμα μετα απο διαφορα ''νερα'' κοιμηθηκα 18,30-20,30 στο διπλο του ξενωνα. ΟΛα καλα.
Σαββατο βραδυ κοιμηθηκα παλι στο διπλο του ξενωνα αγκαλια με τον gonis, 21,30-7,30 της Κυριακης.
Κυριακη ενα γρηγορο απογευματινο στον καναπε ακροασεων. Σκληρος και κοντος, περισευαν τα ποδαρακια μου.
Κυριακη βραδυ στην ευρυχωρη καμπινα του Blue Star Horizon. Απο τις 2,30 ως τις 6,30.
Σπιτι στον γνωστο και δοκιμασμενο καναπε, απο τις 8,30 εως τις 9,30.

Περισοτερες λεπτομερειες με πμ.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.568
Έχω δύο κρίσιμες ερωτήσεις:

Α. Γιατί δε μου έχετε στείλει ακόμα τη φωτό του Μιχάλη με το βρακί και το διχτυωτό;

B. Κόρακα, όταν ξεκουμπίστηκαν έκανες έρευνα για γόπες, αντρέ και αλλαντικά στα ports των Rockports και ανάμεσα στους διαχυτές;
Αν ναι, τι βρήκες; Αν όχι, πάνε ψάξε. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.971
Members
38.273
Νεότερο μέλος
kouniados2