ΟΙ 50-50 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Reaction score
15.543
δειχνει ωραιο το συστημα αλλα κατι του λειπει....!!!!

μια οθονουλα γκρι 110"-120" ειναι οτι πρεπει εκει στο βαθος .....και απεναντι ενας sim2 η runco :)
πρεπει ο ιδιοκτητης του ωραιου συστηματος να το κοιταξει σοβαρα αυτο

Reaction score
8.905
Αντώνη στην υγειά σου και σε ευχαριστούμε για την άνευ λόγου φιλοξενία σου.... :drinks:

Και εύχομαι σε εσένα και στην οικογένεια σου υγεία ευτυχία.... :thumbsup:

Και να χαίρεσαι την κορυφαία εν Ελλάδι συστηματάρα σου! :hi:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Ωραια.....ακουσατε μια συστηματαρα,τα περασατε γαματα,τα ηπιατε,φαγατε ζορικα ,καλαμπορισταε,το γλεντησατε,μουκοθηκατε ,πειραχτηκατε.......ε και?
εμεις δηλαδη πρεπει να ζουλεψουμε ?:headbang::cry::cry:

μετρησα το ρακ μου εχθες και ειδα οτι μου χωραει τελεια το CH dac.....:laugh::laugh::laugh::laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.192
Ωραια.....ακουσατε μια συστηματαρα,τα περασατε γαματα,τα ηπιατε,φαγατε ζορικα ,καλαμπορισταε,το γλεντησατε,μουκοθηκατε ,πειραχτηκατε.......ε και?
Αυτό το "καλαμπορισταε" πώς το κάνατε? :p:D

Reaction score
677
εμεις δηλαδη πρεπει να ζουλεψουμε ?:headbang::cry::cry:

μετρησα το ρακ μου εχθες και ειδα οτι μου χωραει τελεια το CH dac.....:laugh::laugh::laugh::laugh:
Οχτώ ή Metric κι οχτώ το CH...
Τι θα τους κάνεις 16 dac βρε;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734
Πολυ ωραιος χωρος, αρτιος αισθητικα, προδιαθετει για ακροαση, απο τεχνικής πλευρας η αρτιοτητα πιστοποιείται απο το ποσο καλα παιζει κατα γενικη ομολογια των φιλων μου που ειχαν τη χαρα να το διαπιστωσουν ιδιοις ωσι. Να εισαι καλα φιλτατε Αντωνη, να το χαιρεσαι.:drinks:

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος