ΟΙ 50-50 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Λιγα λογια για το συστημα.
Ηχεια Rockport Altair.
Τελικοι ενισχυτες Gryphon Mephisto Solo.
Προενισχυτης EMT JPA66 με 4 εισοδους για φονο και καποιες ακομα.
Ψηφιακη πηγη DAC TRANSPORT, CH PRECISION D1 - C1.
EQUITECH Wall cabinet system 5 KVA.
Καλωδια Musical Wire κλπ
Υπηρχαν 3 πλατω, Kronos, Sme, HORNING, ας τα πουν ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι αναλογικαριοι.
Αυτα τα ολιγα για τωρα ....

Y

Yiannis_B

Guest
Θα τα πουμε ολα, απλα ειμαστε σε φαση αποτοξινωσης και το παμε σιγα σιγα.
Να συνελθει και ο δασκαλος ......
:rolleyes:

...αν είναι να τα πείτε όλα στις περιόδους νηφαλιότητας - κάθε 180 μοίρες που περνάτε για λίγο από το 0 -, θα πάει μακριά η βαλίτσα...:fuckyou:

Reaction score
15.469
για ποιον λες.......τον Διζενατσι τον Λευτερη το φιλαρακι μου????:D:D:D
δε τονε κατεχω τον Διγενακη (κανω αμεσως και τη μεταφραση ε?) :thumbsup: και επι της ευκαιριας > ο δικος μου ηλειπε (ηπαιζε ρακετες :tongue: ) αλλιως ηθελα να τονε πεψω να κερασει τσι αθρωπους ενα μαρουβα...

gonis

Luger
Reaction score
12.145
4D
είναι το’’ μοτο’’ του ιδιοκτητη για το στοχο του στην δημιουργια και εξελιξη του συνδυασμου χωρος-συσκευες και η απαντηση του στην ευλογη απορια μας για το τι ακριβως εννοει η απαντηση του ηταν συντομη: 3D ακροαση μουσικης +συναισθημα !!!
Φτανοντας λοιπον στο μεγαλο νησι μας υποδεχθηκε ο Αντωνης στο φυσικο μας περιβαλλον την πλατεια των ‘’Λιονταριων’’.Καφες-μπουγατσοειδη-ρακι και αναχωρηση για το σπιτι.
Με συνοπτικες διαδικασιες βρεθηκαμε στον χωρο ακροασης και το ‘’ρεβεγιον’’ ξεκινησε.
Από τις πρωτες νοτες καταλαβα ότι εδώ κατι διαφορετικο συμβαινει.Πραγματικο 3D με βαθος που εγω δεν εχω ξανα ακουσει και χωροταξικη τοποθετηση που απλα δεν υπαρχει ομοια της!
Ηχεια,αν και ογκωδη, εξαφανισμενα στις περισσοτερες ηχογραφησεις με το πρωτο highlight να ερχεται σε τραγουδι του Σαββοπουλου οπου ο τραγουδοποιος στην αρχη τραγουδαει πισω και λιγο δεξια, στη συνεχεια μπροστα δεξια και ξαφνικα ακουγεται η φωνη του δεξια και playback αριστερα .
Δεν ξερω αν σας μπερδεψα αλλα μπερδευτηκα και ο ιδιος.
Η ακροαση συνεχιστηκε με εναλλαγη θεσεων γιατι το συστημα –χωρος είναι στημενα για near field ακροασεις και σε λιγο διαφορετικη θεση χανεις πληροφορια και εικονα.
Καποια στιγμη ο Αντωνης μου εβαλε Louis Armstrong σε βινυλιο που προσφατα ειχαμε ακουσει μαζι σε άλλο’’μεγαλο’’ συστημα . Το τραγουδι αυτό στο τελος εχει ένα’’ σβησιμο’’ που εδώ κρατησε αρκετα δευτερολεπτα περισσοτερο ενδεικτικο της αναλυσης και της επιπλεον πληροφοριας που μπορει να βγαλει το συγκεκριμενο setup.
Η ακροαση συνεχιστηκε μεχρι αργα σε πολυ υψηλες σταθμες που δεν το καταλαβαινες γιατι απλα ο ηχος εβγαινε απαραμορφωτος και ασυμπιεστος.
Είναι ομολογουμενως εμπειρια η ακροαση του συγκεκριμενου συστηματος το οποιο είναι ‘’προκλητικα ακριβο’’ αλλα πιστευω οτι ο κοπος, ο χρονος ,το ψαξιμο, η ''λαντζα'' που εχει ριξει ο Αντωνης στο χωρο του κοστιζουν πολυ περισσοτερο απο την εμπορικη αξια των υλικων-συσκευων.

Υ.Γ Είναι τοσες πολλες οι λεπτομερειες του συγεκριμενου συστηματος και τοσο μεγαλη,και χρονικα,η προσπαθεια του ιδιοκτητη που δεν νομιζω ότι μπορει καποιος , εκτος του ιδιου ,να τις περιγραψει εστω και συνοπτικα εδω ή καπου αλλου.:hi:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak