Τριαλαλι - τριαλαλο

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.830
Σε αντίθεση με τους περισσότερους δεν προσπάθησα ποτέ να πετύχω κάτι εξαιρετικό (όλα σε ενα και τεχνικά άρτιο - βάση μπατζετ), αντίθετα αρέσκομαι πολύ να στήνω όσο καλύτερα μπορω και να δοκιμάζω πράματα μέσα από τον άναρχο τρόπο σκέψης μου όπως έχει φανεί με διαφορα μικρά συστηματακια σε χώρους και να κάνω παιχνίδι με μικρές η μεγαλύτερες αλλαγές, , (Πολύ με αγαπάει η γυναίκα γατάκια…:drinks::p)
Μεσα από αυτό το φλου σκεπτικό που παραπέμπει. σε παιχνίδι παρά σε κάτι πιο συγκροτημένο και καθώς είμαι έτοιμος ψυχικά, σωματικά,, μελετάω προσεκτικά τις επόμενες ατυχείς και απαράδεκτες ενέργειες μου για ψώνια..
Σκεφτόμουν να πάρω για πρώτη μου φορά μεγάλα ηχεία συγκεκριμένα τα a700 της Buchardt αλλά η αγάπη μου για ´´μικρά´´ μόνιτορ και ευελιξία μου βάζουν δύσκολα… :thumbsdown:
Δε έχω σκεφτεί αν θα. ψωνίσω ένα, περισσότερα, ‘η όλα αυτά μαζί :unsure::rolleyes: όποτε θέλω να είστε χαλαροί και.να μην γίνονται απαραίτητα συγκρίσεις μεταξύ των επιλογών..
Απλά δείτε κάποιες απο τις επιλογές που έχουν προκύψει πείτε τη γνώμη σας και το προχωράμε..

Atc scm7, το είχα,το ματαθελω, μ´ αρεσ´ (οργιάζουν οι σκέψεις για το 11 αλλά φοβάμαι μην προκύψει πως τελικά έχω κόλλημα με το μικρό και την πατήσω. :fuckyou:)

Revival audio Atalante 3
Για όλα αυτά που λένε πως είναι αλλά και για το look.. :smoke:

Buchardt e50

Νά ´´τολμησώ´´για τό στεμμα´? 8-):o:p

Ε, βάλτε στο παιχνίδι και κάποια βερσιον του ls3/5a πιθανόν κάποια οικονομική… ;) (λοξες ειν τούτες)
Αν και μ´ έχει βάλει σε ´´τρυπακί´ το νέο μικρό της Epos es7n.

Πάμε…:party:

Reaction score
3.486
Σε αντίθεση με τους περισσότερους δεν προσπάθησα ποτέ να πετύχω κάτι εξαιρετικό (όλα σε ενα και τεχνικά άρτιο - βάση μπατζετ), αντίθετα αρέσκομαι πολύ να στήνω όσο καλύτερα μπορω και να δοκιμάζω πράματα μέσα από τον άναρχο τρόπο σκέψης μου όπως έχει φανεί με διαφορα μικρά συστηματακια σε χώρους και να κάνω παιχνίδι με μικρές η μεγαλύτερες αλλαγές, , (Πολύ με αγαπάει η γυναίκα γατάκια…:drinks::p)
Μεσα από αυτό το φλου σκεπτικό που παραπέμπει. σε παιχνίδι παρά σε κάτι πιο συγκροτημένο και καθώς είμαι έτοιμος ψυχικά, σωματικά,, μελετάω προσεκτικά τις επόμενες ατυχείς και απαράδεκτες ενέργειες μου για ψώνια..
Σκεφτόμουν να πάρω για πρώτη μου φορά μεγάλα ηχεία συγκεκριμένα τα a700 της Buchardt αλλά η αγάπη μου για ´´μικρά´´ μόνιτορ και ευελιξία μου βάζουν δύσκολα… :thumbsdown:
Δε έχω σκεφτεί αν θα. ψωνίσω ένα, περισσότερα, ‘η όλα αυτά μαζί :unsure::rolleyes: όποτε θέλω να είστε χαλαροί και.να μην γίνονται απαραίτητα συγκρίσεις μεταξύ των επιλογών..
Απλά δείτε κάποιες απο τις επιλογές που έχουν προκύψει πείτε τη γνώμη σας και το προχωράμε..

Atc scm7, το είχα,το ματαθελω, μ´ αρεσ´ (οργιάζουν οι σκέψεις για το 11 αλλά φοβάμαι μην προκύψει πως τελικά έχω κόλλημα με το μικρό και την πατήσω. :fuckyou:)

Revival audio Atalante 3
Για όλα αυτά που λένε πως είναι αλλά και για το look.. :smoke:

Buchardt e50

Νά ´´τολμησώ´´για τό στεμμα´? 8-):o:p

Ε, βάλτε στο παιχνίδι και κάποια βερσιον του ls3/5a πιθανόν κάποια οικονομική… ;) (λοξες ειν τούτες)
Αν και μ´ έχει βάλει σε ´´τρυπακί´ το νέο μικρό της Epos es7n.

Πάμε…:party:
Αν πρόκειται για ηχεία βάσης,ξεχνάς όλα τα προαναφερθέντα και παίρνεις τα ATC scm 19v2

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.830
Αν πρόκειται για ηχεία βάσης,ξεχνάς όλα τα προαναφερθέντα και παίρνεις τα ATC scm 19v2
Αμ δεν μου ´χει περάσει από το μυαλό το 19αρι βρε ΠΑΗ νομίζεις? Και η ενεργή βερσιον του το δαπέδου…:whistling:
Ήθελα μια φορά ένα ´μεγαλό¨´ ηχείο γαμωτ´ για αυτό ξεκίνησα με μεγάλο για τα δεδομένα μου μπατζετ και μετά ως συνήθως με ξεμυάλισαν τα μικρά… :fuckyou:

Last edited:

Reaction score
3.486
Αμ δεν μου ´χει περάσει από το μυαλό το 19αρι βρε ΠΑΗ νομίζεις? Και η ενεργή βερσιον του το δαπέδου…:whistling:
Δεν σου πέρασε όμως στο πληκτρολογιο!
Τα παθητικά 19v2 υπάρχουν και μεταχειρισμένα στην αντιπροσωπεία.
Τα παθητικά scm 40v2 είναι καλύτερα και φθηνοτερα από τα ενεργά scm 19.

Reaction score
1.327
Τα 7ρια και τα LS3/5A είναι πολύ μικρά για κύρια ηχεία συστήματος χωρίς sub(s). Εκτός και ακούς αποκλειστικά φλάουτα σε χαμηλές εντάσεις, τότε είσαι ΟΚ...

Εννοείται ότι αν η τσέπη σου αντέχει την extreme κοστολόγηση της ATC πας σε τρίδρομο και ιδανικά ενεργό.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.830
Έχω subs και ´´παιζώ´´ αυτό δεν είπαμε πως κάμω? Μην σκέφτεστε για ´´κυριά´ συστήματα υψηλά db κλπ..
ΠΑΗ αν αρχίσει να περνάει από το πληκτρολόγιο ότι έχει περάσει από το μυαλό… δε δε χευυυ..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.643
Members
38.351
Νεότερο μέλος
stash