Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.830
Σε αντίθεση με τους περισσότερους δεν προσπάθησα ποτέ να πετύχω κάτι εξαιρετικό (όλα σε ενα και τεχνικά άρτιο - βάση μπατζετ), αντίθετα αρέσκομαι πολύ να στήνω όσο καλύτερα μπορω και να δοκιμάζω πράματα μέσα από τον άναρχο τρόπο σκέψης μου όπως έχει φανεί με διαφορα μικρά συστηματακια σε χώρους και να κάνω παιχνίδι με μικρές η μεγαλύτερες αλλαγές, , (Πολύ με αγαπάει η γυναίκα γατάκια…
)
Μεσα από αυτό το φλου σκεπτικό που παραπέμπει. σε παιχνίδι παρά σε κάτι πιο συγκροτημένο και καθώς είμαι έτοιμος ψυχικά, σωματικά,, μελετάω προσεκτικά τις επόμενες ατυχείς και απαράδεκτες ενέργειες μου για ψώνια..
Σκεφτόμουν να πάρω για πρώτη μου φορά μεγάλα ηχεία συγκεκριμένα τα a700 της Buchardt αλλά η αγάπη μου για ´´μικρά´´ μόνιτορ και ευελιξία μου βάζουν δύσκολα…
Δε έχω σκεφτεί αν θα. ψωνίσω ένα, περισσότερα, ‘η όλα αυτά μαζί
όποτε θέλω να είστε χαλαροί και.να μην γίνονται απαραίτητα συγκρίσεις μεταξύ των επιλογών..
Απλά δείτε κάποιες απο τις επιλογές που έχουν προκύψει πείτε τη γνώμη σας και το προχωράμε..
Atc scm7, το είχα,το ματαθελω, μ´ αρεσ´ (οργιάζουν οι σκέψεις για το 11 αλλά φοβάμαι μην προκύψει πως τελικά έχω κόλλημα με το μικρό και την πατήσω.
)
Revival audio Atalante 3
Για όλα αυτά που λένε πως είναι αλλά και για το look..
Buchardt e50
Νά ´´τολμησώ´´για τό στεμμα´?

Ε, βάλτε στο παιχνίδι και κάποια βερσιον του ls3/5a πιθανόν κάποια οικονομική…
(λοξες ειν τούτες)
Αν και μ´ έχει βάλει σε ´´τρυπακί´ το νέο μικρό της Epos es7n.
Πάμε…

Μεσα από αυτό το φλου σκεπτικό που παραπέμπει. σε παιχνίδι παρά σε κάτι πιο συγκροτημένο και καθώς είμαι έτοιμος ψυχικά, σωματικά,, μελετάω προσεκτικά τις επόμενες ατυχείς και απαράδεκτες ενέργειες μου για ψώνια..
Σκεφτόμουν να πάρω για πρώτη μου φορά μεγάλα ηχεία συγκεκριμένα τα a700 της Buchardt αλλά η αγάπη μου για ´´μικρά´´ μόνιτορ και ευελιξία μου βάζουν δύσκολα…

Δε έχω σκεφτεί αν θα. ψωνίσω ένα, περισσότερα, ‘η όλα αυτά μαζί

Απλά δείτε κάποιες απο τις επιλογές που έχουν προκύψει πείτε τη γνώμη σας και το προχωράμε..
Atc scm7, το είχα,το ματαθελω, μ´ αρεσ´ (οργιάζουν οι σκέψεις για το 11 αλλά φοβάμαι μην προκύψει πως τελικά έχω κόλλημα με το μικρό και την πατήσω.

Revival audio Atalante 3
Για όλα αυτά που λένε πως είναι αλλά και για το look..

Buchardt e50
Νά ´´τολμησώ´´για τό στεμμα´?
Ε, βάλτε στο παιχνίδι και κάποια βερσιον του ls3/5a πιθανόν κάποια οικονομική…
Αν και μ´ έχει βάλει σε ´´τρυπακί´ το νέο μικρό της Epos es7n.
Πάμε…