Ας μιλήσουν οι άλλοι για το εργαλείο μου....Μήπως ζηλεύεις το εργαλείο του;
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ας μιλήσουν οι άλλοι για το εργαλείο μου....Μήπως ζηλεύεις το εργαλείο του;
....Αφού έχει την προστασία της (νέας) διοίκησης....Κότα.
Ναι και καλή ακρόαση να έχεις....... αλλά με τι στροφές όμως.....καλε ποιος παιδευεται? εγω τωρα μονο ακουω.....
Τις στροφες τις παιρνω .... με τις πάντες......Ναι και καλή ακρόαση να έχεις....... αλλά με τι στροφές όμως.....
Μαλλον εδω εχει γινει ενα μπερδεμα στα καλουπια των δακτυλιδιων και χρησιμοποιηθηκε καλουπι απο δακτυλιδι στ(υ)σης ...Το σηκωμαροτριχόμετρο στα ύψη.
Πολύ τρέχεις.... να προσέχεις το πατινάρισμα....Τις στροφες τις παιρνω .... με τις πάντες......
Οι αλλες εχουν μουγκαθει και δεν μπορουν να μιλησουν ...Άλλοι;
Όχι άλλες;
Εχουν...... ξεσαγωνιαστεί?.........Οι αλλες εχουν μουγκαθει και δεν μπορουν να μιλησουν ...
Θα ήθελα να ρωτήσω (δίχως πλάκα), το εξής: το πλατώ ξεκινάει/σταματάει μόνο του ή το υποστηρίζετε με το χέρι;
Skal μια ερώτηξη..Το υποστηρίζω με το χέρι (απλά για να μειωνω το χρόνο) μεχρι τις 33,3 RPM... αλλά... άντε μετά να το σταματήσεις... και εκεί είναι η ουσία... και οι δυναμικές...
Συνολικός χρόνος (με βοηθεια) μεχρι να φτασει από στατική κατάσταση στις 33,3 RPM ειναι 45 δευτερόλεπτα... ενω απο τις 33 στις 45 (παλι με βοηθεια) ειναι 30 δευτερόλεπτα...
Μα δεν επιβραδυνεται ουτε στο ελαχιστο, οταν καθαριζω τον δισκο επανω στο πλατω που περιστρεφεται.... Ειδικα αυτη η δουλεια ειναι η πιο βολικη στο δικο μου πικάπ.... thanks for asking....Skal μια ερώτηξη..
Όταν θες να καθαρίσεις το δίσκο με το βουρτσάκι, τι κάνεις?
Με το ένα χέρι κρατάς τη βρούτσα και με το άλλο ...ζμπρώχνεις κυκλικά να μη σταματήσει?
Πάει..το χάσαμε το πρώτο τραγούδι του δίσκου...Μετρησα και τον χρονο απο ακινησια στις 33 στροφές και χωρις βοηθεια ειναι γυρω στα 3,5 λεπτά...
Το πιο κακόγουστο ρακ evah...Εχει κανεις κανενα τετοιο να δοκιμασω στο σπίτι?
Αναρωτιεμαι, γιατι δεν προχωρησε στην αγορά....
Και για να το συναρμολογήσεις , σου βγάζει τη ψυχή...Το πιο κακόγουστο ρακ evah...