Ιορδάνης Καρακασίδης

melina

Cargo 200
Reaction score
43.101
ήθελε τουλάχιστον μισό τόνο παρακάτω να το πιάσει ή δεν το ακούω σωστά από το pc?

Reaction score
12
Δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το ότι ανεβάσατε εδώ το βίντεο μου κι έτσι έγινα μέλος πρώτα απ'όλα για να σας ευχαριστήσω αλλά και για να γίνω κι εγώ μέλος της παρέας!!!

Επειδή έχει γίνει μεγάλο θέμα όσον αναφορά τον τόνο του κομματιού(π.χ. δεν είναι τενόρος και κάνει falsetto),ο τόνος ήταν μια χαρά και αυτό που ακούγεται στο βίντεο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ακούγεται στην πραγματικότητα.Απλά τραγούδησα το κομμάτι Falso(όχι Falsetto) που σημαίνει countertenor.

Μπορείτε να δείτε και άλλες ηχογραφήσεις μου στο προσωπικό μου κανάλι sto youtube :
http://www.youtube.com/user/IordanisGreece/videos

Μια από τις αγαπημένες μου είναι αυτή :

Σύντομα θα ανεβάσω το Caruso όπως θα το ήθελα και όπως θα το θέλατε κι εσείς,
σαν τενόρος και όχι κόντρα-τενόρος όπως το τραγούδησα στο The Voice
(*δείτε Lucio Dalla & Pavarotti - Caruso)

Stay tuned...

Ευχαριστώ και πάλι :)

Reaction score
1.659
Δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το ότι ανεβάσατε εδώ το βίντεο μου κι έτσι έγινα μέλος πρώτα απ'όλα για να σας ευχαριστήσω αλλά και για να γίνω κι εγώ μέλος της παρέας!!!

Επειδή έχει γίνει μεγάλο θέμα όσον αναφορά τον τόνο του κομματιού(π.χ. δεν είναι τενόρος και κάνει falsetto),ο τόνος ήταν μια χαρά και αυτό που ακούγεται στο βίντεο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ακούγεται στην πραγματικότητα.Απλά τραγούδησα το κομμάτι Falso(όχι Falsetto) που σημαίνει countertenor.

Μπορείτε να δείτε και άλλες ηχογραφήσεις μου στο προσωπικό μου κανάλι sto youtube :
http://www.youtube.com/user/IordanisGreece/videos

Μια από τις αγαπημένες μου είναι αυτή :

Σύντομα θα ανεβάσω το Caruso όπως θα το ήθελα και όπως θα το θέλατε κι εσείς,
σαν τενόρος και όχι κόντρα-τενόρος όπως το τραγούδησα στο The Voice
(*δείτε Lucio Dalla & Pavarotti - Caruso)

Stay tuned...

Ευχαριστώ και πάλι :)
Μπράβο Ιορδάνη!
Σε παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για την καταπληκτική φωνή σου, αλλά γιατί πλέον είσαι ένας δικός μας άνθρωπος!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.979
Γεια σου Ιορδανη! με την ωραια φωνη ! Καλος μας ηρθες στο AvSite !

( ειμαι φιλος του Πανου του Ψαλτη, η γυναικα του κ η γυναικα μου , ειναι αδερφες..αστα να πανε, την πατησαμε!!)

Reaction score
12
Παιδιά,καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια!!!

Kotsidis John χαχαχαχαχα!!!Την πατήσατε όντως...!!!
Έλα πλάκα κάνω,είστε τυχεροί και οι 2,αν κρίνω από τη Νατάσσα,την αδερφή της!!!

:party:

Reaction score
2.556
Ιορδάνη ωραία νομίζω τραγουδάς, αλλά δεν έχω την γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για να κρίνω σωστά. Θα στείλω το video σε κάποιους που εμπιστεύομαι.

Αλλά έχω μια απορία: Οι κριτές στο show έχουν κάποιες γνώσεις μουσικής ή όχι; Γιατί έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες για αυτούς και αυτές - όχι για σένα...

Κότες μου φαίνονται!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.955
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13