Featured ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Reaction score
4.240
Μετά από αρκετές μέρες και πολλά ακούσματα, εντύπωση μου κάνει ότι αν ξεχάσω κάποια φορά να ανάψω το 2ο σάμπ την διαφορά την καταλαβαίνω σε δευτερόλεπτα και όχι στην ένταση αλλά σε μπουμαρισμα κτλ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.282
Πέρασα κι άκουσα το συνολάκι.

Προσοχή όποιος πάει, θα φάει άσχημη μπάτσα αν δεν έχει περιποιημένο ηχητικά χώρο στο δικό του σεταπ. 😎

Παίζουν ασύλληπτα καλύτερα από οτιδήποτε σε αφρόντιστο χώρο, ανεξαρτήτως τιμής.

Ως προβλέπεται. 😎

Για το κόστος του σεταπ, είναι ακανδαλώδες.

ΥΓ. 1. Το αμέσως επόμενο βήμα, πριν κάνει οτιδήποτε άλλο, είναι να ολοκληρώσει την ηχητική περιποίηση στους υπόλοιπους τοίχους (έδωσα οδηγίες παύλα κατευθύνσεις), και μετά, σε δεύτερο χρόνο, να προμηθευτεί μια ντουζίνα ηχεία ακόμα.

ΥΓ. 2. Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτός ο τόσο μικρός χώρος, γιατί ακούσαμε από πολλούς πως σε τόσο μικρό χώρο δεν μπορεί να στηθεί φουλ ιμερσιβ, και γω (ως γνωστόν) διαφωνώ.
Είναι ένα μικρό στοίχημα και για μένα, να βρω μια λογική επιλογή του πιο χαμηλού κοστολογίου που είναι εφικτό, ώστε να στηθεί φουλ ιμερσιβ με όλες τις "διατυπώσεις" αν είναι εφικτό, και να δω που φτάνει η βαλίτσα σε τόσο μικρό χώρο.

Προς ώρας, σε απλό δικαναλο, ειλικρινά σκοτώνει, και για τα λεφτά του είναι πραγματικά σκάνδαλο. Επισκεφτείτε το, έχει ενδιαφέρον. Case study. 😁

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.681
[...]

Προς ώρας, σε απλό δικαναλο, ειλικρινά σκοτώνει, και για τα λεφτά του είναι πραγματικά σκάνδαλο. Επισκεφτείτε το, έχει ενδιαφέρον. Case study. 😁
@T. Kyriakopoulos Welcome to the club of "Μικροί χώροι που "σκοτώνουν""!:D

Reaction score
122
μπορουσες μια πολυθρονα δερμάτινη με μασαζ στη μέση και συστημα με super ακουστικά απλως βαφοντας τα πάντα με 150 ευρώ και μια μοκετα. 😂 😂 😂 😂 😂 😅 😅 😅 βεβαια κοστιζουν κι αυτά.

Reaction score
10
1. Πάτωμα με λαμινειτ

Μετά από πολλές σκέψεις (λόγω κόστους που ήταν αρκετό για μένα) έγινε το πάτωμα λάμινειτ με υπόστρωμα φελλό 20mm

καλη χρονια, κατ' αρχην....,

Να Ρωτησω..., αν και ολιγον ασχετως του ηχου, μονο για την κατασκευη του πατωματος, με φελλο υποστρωμα και σανιδες λαμινειτ απο πανω... ποσο περιπου κοστος ειχε....??

και τι συνολικο υψος σηκωθηκε το πατωμα....??

Reaction score
4.240
καλη χρονια, κατ' αρχην....,

Να Ρωτησω..., αν και ολιγον ασχετως του ηχου, μονο για την κατασκευη του πατωματος, με φελλο υποστρωμα και σανιδες λαμινειτ απο πανω... ποσο περιπου κοστος ειχε....??

και τι συνολικο υψος σηκωθηκε το πατωμα....??
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Τα υλικά για 12τμ ήταν περίπου 200ευρω με τον φελλό που βρήκα βέβαια σε καλή τιμή.
Άλλα 100 έδωσα στον μάστορα να τα περάσει. Σηκώθηκε 3 πόντους μέγιστο αφού έβαλα 20mm φελλό.
Το κόστος μπορεί να διαφέρει ανάλογα την ποιότητα του λαμινειτ και το κόστος του φελλού.

Reaction score
1.777
Αν έβαζες λεπτότερο υπόστρωμα στο laminate πόση απόδοση θα έχανες;
Σκέφτομαι να βάλω και εγώ για άλλους λόγους βέβαια αλλά με παίρνει να σηκώσω το πατωμα 2 πόντους. Παραπάνω έχω θέμα με την πόρτα ασφαλείας, θα χρειαστεί μοντά και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία

Reaction score
4.236
Σκέφτομαι να βάλω και εγώ για άλλους λόγους βέβαια αλλά με παίρνει να σηκώσω το πατωμα 2 πόντους. Παραπάνω έχω θέμα με την πόρτα ασφαλείας, θα χρειαστεί μοντά και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία
Υποστρωμα στο laminate δεν ειναι απαραιτητο να ειναι φελλος. Υπαρχουν κι αλλα ειδη που ειναι πιο λεπτα. Καποιοι μαλιστα δεν χρησιμοποιουν υποστρωμα αν το πατωμα βοηθαει.

Reaction score
4.240
Δεν νομίζω να έχανα κάτι που θα το μετανιωνα μετά. Ίσως και τίποτα. Απλώς υπήρχε διαθέσιμο και το χρησιμοποίησα.

Reaction score
2.022
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί Copopren 10mm η Copomix 5mm η άλλο παρόμοιο υλικο
Την βασική δουλειά την κάνει το ίδιο το λαμινειτ που λειτουργεί σαν μεμβράνη.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.139
Υποστρωμα στο laminate δεν ειναι απαραιτητο να ειναι φελλος. Υπαρχουν κι αλλα ειδη που ειναι πιο λεπτα.
+1 . Leroy Merlin . Διαθέτει υποστρώματα γι' αυτήν ακριβώς τη δουλειά, μερικά πάρα πολύ λεπτά

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.971
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1