- Reaction score
- 4.240
Μετά από αρκετές μέρες και πολλά ακούσματα, εντύπωση μου κάνει ότι αν ξεχάσω κάποια φορά να ανάψω το 2ο σάμπ την διαφορά την καταλαβαίνω σε δευτερόλεπτα και όχι στην ένταση αλλά σε μπουμαρισμα κτλ.
@T. Kyriakopoulos Welcome to the club of "Μικροί χώροι που "σκοτώνουν""![...]
Προς ώρας, σε απλό δικαναλο, ειλικρινά σκοτώνει, και για τα λεφτά του είναι πραγματικά σκάνδαλο. Επισκεφτείτε το, έχει ενδιαφέρον. Case study.
1. Πάτωμα με λαμινειτ
Μετά από πολλές σκέψεις (λόγω κόστους που ήταν αρκετό για μένα) έγινε το πάτωμα λάμινειτ με υπόστρωμα φελλό 20mm
Καλησπέρα και καλή χρονιά.καλη χρονια, κατ' αρχην....,
Να Ρωτησω..., αν και ολιγον ασχετως του ηχου, μονο για την κατασκευη του πατωματος, με φελλο υποστρωμα και σανιδες λαμινειτ απο πανω... ποσο περιπου κοστος ειχε....??
και τι συνολικο υψος σηκωθηκε το πατωμα....??
Υποστρωμα στο laminate δεν ειναι απαραιτητο να ειναι φελλος. Υπαρχουν κι αλλα ειδη που ειναι πιο λεπτα. Καποιοι μαλιστα δεν χρησιμοποιουν υποστρωμα αν το πατωμα βοηθαει.Αν έβαζες λεπτότερο υπόστρωμα στο laminate πόση απόδοση θα έχανες;
Σκέφτομαι να βάλω και εγώ για άλλους λόγους βέβαια αλλά με παίρνει να σηκώσω το πατωμα 2 πόντους. Παραπάνω έχω θέμα με την πόρτα ασφαλείας, θα χρειαστεί μοντά και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία
Δεν νομίζω να έχανα κάτι που θα το μετανιωνα μετά. Ίσως και τίποτα. Απλώς υπήρχε διαθέσιμο και το χρησιμοποίησα.Αν έβαζες λεπτότερο υπόστρωμα στο laminate πόση απόδοση θα έχανες;
Σκέφτομαι να βάλω και εγώ για άλλους λόγους βέβαια αλλά με παίρνει να σηκώσω το πατωμα 2 πόντους. Παραπάνω έχω θέμα με την πόρτα ασφαλείας, θα χρειαστεί μοντά και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία
+1 . Leroy Merlin . Διαθέτει υποστρώματα γι' αυτήν ακριβώς τη δουλειά, μερικά πάρα πολύ λεπτάΥποστρωμα στο laminate δεν ειναι απαραιτητο να ειναι φελλος. Υπαρχουν κι αλλα ειδη που ειναι πιο λεπτα.