Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.841
Τα Vivi nova που έχω εγώ είναι από Aspire & Nobacco και παίρνουν αντιστάσεις 1,8 Ω
Θα πάρουμε Russian 91%...είναι σαν τον ναυτίλο σε λειτουργία,air flow control κ απ'όλα απλά όταν αλλάζεις αντίσταση αντί να βιδώνεις την αντίσταση=1 "βίδα" βιδώνεις 2(εύκολο σαν κλέμα).Ηλία βρες τι θα πάρουμε, εσύ θα φτιάξεις εκατοντάδες αντιστάσεις και εγώ θα τις ατμίζω.
κ εμένα παίρνει 1,8 αλλά όταν πήγα να πάρω έλαβα την εξής απάντησηΤα Vivi nova που έχω εγώ είναι από Aspire & Nobacco και παίρνουν αντιστάσεις 1,8 Ω
Ωχ, ναι, δεν το είχα δει!Μάλλον δεν είδες το spoiler
...πως γίνεται να μην δουλεύει ένα κομμάτι σύρμα,με mod κ όχι e-go δεν ξέρω...
χαχαχα αμεεέ,κ όταν έρθει η ώρα στα σιάχνω.πρώτα την βάση όμωςΝα φυλάω τα χαλασμένα;
έχει να κάνει με την επιφάνεια των αντιστάσεων (bdc vs single coil)...κ με άλλα περί αντιστάσεων κ συρμάτων but ok...Μικρές εντυπώσεις μέχρι στιγμής:
Ο Ναυτίλος είναι εξαιρετικός με τα καπνικά υγρά αλλά με ξενίζει με τα αρωματικά.Λόγω του ότι είναι ''ατμομηχανή'',τουλάχιστον σε σχέση με τον Vivi Nova,με τα αρωματικά μου παραέρχονται γεύσεις και μετά από λίγο με αναγουλιάζει.Εν αντιθέση με τον Vivi που λόγω μικρότερη τζούρας θεωρώ ότι είναι ηπιότερος στα αρωματικά.
Mια εβδομάδα και συνεχίζω!το συμπάθησες το άτμισμα ??
Τα Ναυτιλους δεν παίζουν καλά... να πάρεις τα Ντάιαμοντ..........Δηλαδή μπορείς να φτιάξεις diy αντιστάσεις για τον Ναυτίλο;