Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Τα Vivi nova που έχω εγώ είναι από Aspire & Nobacco και παίρνουν αντιστάσεις 1,8 Ω

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
Ηλία βρες τι θα πάρουμε, εσύ θα φτιάξεις εκατοντάδες αντιστάσεις και εγώ θα τις ατμίζω. :D
Θα πάρουμε Russian 91%...είναι σαν τον ναυτίλο σε λειτουργία,air flow control κ απ'όλα απλά όταν αλλάζεις αντίσταση αντί να βιδώνεις την αντίσταση=1 "βίδα" βιδώνεις 2(εύκολο σαν κλέμα).
με μια εκατοντάδα,είμαστε οκ κ οι δύο για ένα χρόνο 2 αντιστάσεις την βδομάδα.

Τα Vivi nova που έχω εγώ είναι από Aspire & Nobacco και παίρνουν αντιστάσεις 1,8 Ω
κ εμένα παίρνει 1,8 αλλά όταν πήγα να πάρω έλαβα την εξής απάντηση
"δεν δουλεύανε σωστά οι 1.8 κ αποφασίσαμε να μην ξαναφέρουμε"
πως γίνεται να μην δουλεύει ένα κομμάτι σύρμα,με mod κ όχι e-go δεν ξέρω...οπότε τις τρείς 2.4 που έχω θα τις κάνω ~1.6 να τελειώνω.θα ξαναπάρω 2.4 μόνο για το καβούκι της.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.378
...πως γίνεται να μην δουλεύει ένα κομμάτι σύρμα,με mod κ όχι e-go δεν ξέρω...

Τι άλλες μ@λ@κίες θ' ακούσουμε!

Πες την αλήθεια ρε φίλε,δεν πουλιούνται πολύ οι 1.8 και δεν θα ξαναφέρουμε.

profi

Reaction score
1.438
Αυτό που εννοούσα είναι πως με e-go δεν ξέρω τι γίνεται,αλλά με mod πως γίνεται να μην δουλεύει.
Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο για e-go,mod!

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.378
Με e-go νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα άμα είναι από 1.5 και κάτω.

profi

Reaction score
1.438
ευχαριστώ :)
nautilus στα 4.5V(single coil)...επιτέλους λίγο χτύπημα,μου είχε λείψει...με τις αρχικές του μετά τα 4.1 ερχόταν γεύση καμένου.

profi

Reaction score
1.438
Να φυλάω τα χαλασμένα; :p
χαχαχα αμεεέ,κ όταν έρθει η ώρα στα σιάχνω.πρώτα την βάση όμως :)
σε πόσες μέρες είχες πεί στο μαγαζί οτι θα αρχίσω αυτή την ιστορία?15 νομίζω...ε 11 άντεξα :D

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.378
Παχύρρευστο υπόλειμμα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.265
image.jpg
image.jpg

Greek Power!

Τα πήρα σήμερα και προς το παρόν είμαι κατενθουσιασμένος από γεύση,τουλάχιστον με το Tuscany καθότι το tobacco δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμη.
Καμία σχέση με τα Liqua και από γεύση και στον λαιμό,μέχρι στιγμής.Με τα Liqua άρχισα να έχω μια μικρή ενόχληση(βασικά το American Blend με τσάκισε) αν και το espressο που έχει είναι αρκούντως γευστικό και όχι τόσο ενοχλητικό.

Και μαλιστα σε γυάλινο μπουκαλάκι με drip.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.265
Μικρές εντυπώσεις μέχρι στιγμής:
Ο Ναυτίλος είναι εξαιρετικός με τα καπνικά υγρά αλλά με ξενίζει με τα αρωματικά.Λόγω του ότι είναι ''ατμομηχανή'',τουλάχιστον σε σχέση με τον Vivi Nova,με τα αρωματικά μου παραέρχονται γεύσεις και μετά από λίγο με αναγουλιάζει.Εν αντιθέση με τον Vivi που λόγω μικρότερη τζούρας θεωρώ ότι είναι ηπιότερος στα αρωματικά.

Μειονέκτημα του Ναυτίλου είναι το ότι δύσκολα βρίσκεις επιστόμιο που να έχει τρύπα με την ίδια εσωτερική διάμετρο!
Δυστυχώς μου έφυγε το λαστιχάκι από το επιστόμιο και δεν μπορώ να βρω κάποιο με την ίδια εσωτερική τρύπα.'Ο,τι έχω βρει είναι στενότερο με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η τζούρα.

Υ.Γ.Μάλλον θα παίξει meeting δοκιμής αύριο:bigboss:

profi

Reaction score
1.438
Μικρές εντυπώσεις μέχρι στιγμής:
Ο Ναυτίλος είναι εξαιρετικός με τα καπνικά υγρά αλλά με ξενίζει με τα αρωματικά.Λόγω του ότι είναι ''ατμομηχανή'',τουλάχιστον σε σχέση με τον Vivi Nova,με τα αρωματικά μου παραέρχονται γεύσεις και μετά από λίγο με αναγουλιάζει.Εν αντιθέση με τον Vivi που λόγω μικρότερη τζούρας θεωρώ ότι είναι ηπιότερος στα αρωματικά.
έχει να κάνει με την επιφάνεια των αντιστάσεων (bdc vs single coil)...κ με άλλα περί αντιστάσεων κ συρμάτων but ok...
κ εμένα το american blend δεν μου άρεσε...μετά την χθεσινή αλλαγή άλλαξε πάρα πολύ(ακόμα δεν μου αρέσει).
δεν ξέρω αν έγινε καλύτερο ή χειρότερο ή πιο έτσι ή πιο γιουβέτσι με κανέλα ... απλά άλλαξε πολύ.

το συμπάθησες το άτμισμα ??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.323
Members
38.170
Νεότερο μέλος
Jargy@