Ηλεκτρονικό τσιγάρο

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
Mια εβδομάδα και συνεχίζω!

Υ.Γ.Δηλαδή μπορείς να φτιάξεις diy αντιστάσεις για τον Ναυτίλο;
Μπράβο!!!!!!

Υ.Γ : ναι.έβαλα κ φωτογραφία πιο πάνω.δεν είναι δύσκολο IMO αλλά οκ υπάρχει η θεώρηση οτι πιάνουν τα χέρια μου,δεν ξέρω πως μπορεί να φαίνεται σε κάποιον άλλο.
η διαφορά πάντως είναι αισθητή κ ας την έκανα single coil είναι για εμένα καλύτερη.
κ στον vivi μεγάλη διαφορά.
οι αρχικές είναι ό,τι να'ναι,δεν είμαι γκουρμές ή "ψαγμένος" ή κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση,οι περισσότερες που έβγαλα ήταν σαν χοντρή σπασμένη χορδή μπάσου,ένα ταλαιπωρημένο σύρμα με ένα μάτσο καμένες τρίχες μέσα.το καμένες είναι δικό μου λάθος αλλά τι να κάνω,δεν μου έκαναν τα λιγότερα volt.
ειδικά οι πρώτες που είχε βγάλει η Aspire είχαν ενα 30%-40% αποτυχίας right out of the box.

κάποιος που θέλει κάτι περισσότερο από τους κλασσικούς clearomisers μπορεί να πάρει

#1 dripper ή αλλιώς RDA (όχι με κεραμικό όμως λερώνει πολύ η αλλαγή αντίστασης, με "μπόρνες βιδωτές",binding posts δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ)
πολύ εύκολο στη χρήση,αλλάζεις k άρωμα k αντίσταση ΠΑΝεύκολα κ καθαρά.το αρνητικό είναι οτι στάζεις 5-6 σταγόνες κάθε 10-15 τζούρες κ πρέπει να μένει όρθιο όταν είναι "γεμάτο" σε τσέπες κτλ.
#2 RTA Rebuildable Tank Atomiser ... τύπου Kayfun - Russian 91%.πάλι με binding posts,δεν έχει τα παραπάνω αρνητικά είναι σαν τον Nautilus σε όλα. για να αλλάξεις άρωμα δεν πλένεις αντίσταση ή δεν περιμένεις να αλλάξει γεύση η αντίσταση αν δεν την πλύνεις k για να αλλάξει αντί να βιδώσεις την αντίσταση απλά βιδώνεις 2 βίδες.απλά πρέπει να φτιάξεις τις αντιστάσεις ... εγώ το βρίσκω πάρα μα πάρα πολύ απλό για RDA-RTA...το "δύσκολο" είναι η επισκευή των έτοιμων αντιστάσεων.

Κάποιος που είναι ικανοποιημένος από τον clearomiser που έχει, σκέφτεται "τι λέει ο καθυστερημένος" κ έχει απόλυτο δίκιο.
βρήκα καινούργιο παιχνίδι όμως :)
κ το να προσομοιώσω τον καπνό που έκανα το έχω ξεχάσει.το ίδιο γινόταν κ όταν κάπνιζα...όταν το ενδιαφέρoν μου ήταν αλλού ξέχναγα να καπνίσω για ώρες.

μεγάλο βγήκε για υστερόγραφο :D...τέσπα,επειδή καταλαβαίνω πως είναι η αλλαγή από Old holborn i can hook you up για ο,τι θέλεις...PM με για να μην πλατειάζουμε εδώ κ τρομάζει ο κόσμος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.315
Profi και λοιποί κανονίστε να συναντηθούμε για να δοκιμάσετε τα υγρά που βρήκα.
Ειδικά όσοι έκαναν καπνό μάλλον θα πάθουν σοκ με το Tuscan.

Y.Γ.Άσε τα pm και γράφεεεεεεεεεεεεεεεε!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.152
... εγώ το βρίσκω πάρα μα πάρα πολύ απλό...
...το "δύσκολο" είναι η επισκευή των έτοιμων αντιστάσεων....
Πιστεύω ότι σχεδόν για όλους, όλα είναι εύκολα.

Δύσκολα είναι για κάποιους που δεν ''πιάνουν'' καθόλου τα χέρια τους,

ή δεν ξέρουν καθόλου τη βασική φυσική(βολτ, ωμ, αμπέρ, κ.λ.π.).

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.152
Ηλία σταμάτα να παιδεύεσαι με τις επισκευές του Ναυτίλου και ασχολήσου με τον επισκευάσιμο RSST. :wink:

Ένα θα σου πω: Στο δικό μου με πλέγμα mesh 325 και σύρμα Kanthal 0.20 mm μ@μ@ει!

Με αντίσταση 2.1, ανέβαζα watt στο vamo για να δω μέχρι που πάει, και το τερμάτισα το vamo στα 15 watt! :whistling:

profi

Reaction score
1.438
αν είναι σε ευάερο μέρος έρχομαι...δεν μπορώ τα αρώματα γενικά.
μόλις γύρισα από ένα κατάστημα,πήγα να πάρω σκέτο άρωμα κ μου λέει μύρισε το έχω κ ανοιχτό...ήταν σαν να προσπαθώ να μυρίσω κρασί στην ελευσίνα,το πήρα έξω.
πρέπει να το προσέξουν λίγο αυτό τα μαγαζιά αν θέλουν αυτούς που δεν ξέρουν για το Η.Τ...5 λεπτά έκατσα κ ξενέρωσα,μυρίζει πολύ έντονα κ άσχημα εκεί μέσα.

Πιστεύω ότι σχεδόν για όλους, όλα είναι εύκολα.

Δύσκολα είναι για κάποιους που δεν ''πιάνουν'' καθόλου τα χέρια τους,

ή δεν ξέρουν καθόλου τη βασική φυσική(βολτ, ωμ, αμπέρ, κ.λ.π.).
όλα είναι πιο δύσκολα από το ανοίγω το πακέτο κ παίρνω ένα τσιγάρο που με ικανοποιεί.
όσοι έχουν αρχίσει τέλος...μπήκαν στο αυλάκι.γι'αυτούς έχεις δίκιο...κ ό,τι θελήσουν να κάνουν σε δική τους αντίσταση θα το καταφέρουν φυσικά.
εγώ αναφέρω τις πιο εύκολες λύσεις που παίρνουν παραμετροποίηση για κάποιον που το σκέφτεται ακόμα ή είναι στις πρώτες μέρες κ κάτι του φταίει ή δοκίμασε κ δεν του έκανε.
ένας RDA από το μηδέν είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολος από πχ κολλάω 2 banana plugs σε ένα καλώδιο κ το βιδώνω στις μπόρνες πίσω από το ηχείο...κ δεν θέλει κ calibration μετά για να είναι τέλειος :p:p
το βλέπω περισσότερο ώς νήμα για κίνητρο κ πληροφόρηση.
τα υπόλοιπα νομίζω αποθαρρύνουν κ λίγο αν κάποιος δεν έχει σκοπό να κρατήσει τα βασικά στο μυαλό του μόνο.

Last edited:

profi

Reaction score
1.438
Ηλία σταμάτα να παιδεύεσαι με τις επισκευές του Ναυτίλου και ασχολήσου με τον επισκευάσιμο RSST. :wink:
Ένα θα σου πω: Στο δικό μου με πλέγμα mesh 325 και σύρμα Kanthal 0.20 mm μ@μ@ει!
ΔΕΝ παιδεύτηκα :)(twisted 34g...kanthal A1 ή nichrome...δεν ήξεραν να μου πουν >:().

θέλω οπωσδήποτε air flow control

δεν θέλω mesh(παίρνουν κ οι RDA-RTA) γιατί αν μου πέσει παει η οξείδωση ( έτσι νομίζω δηλαδή δεν ξέρω).

Με αντίσταση 2.1, ανέβαζα watt στο vamo για να δω μέχρι που πάει, και το τερμάτισα το vamo στα 15 watt! :whistling:
κ το Provari στα 15W,τερματίζει κ με τον ναυτίλο κ με τον vivi χωρίς μυρωδιές αλλά δεν πρέπει να κάνεις συνεχόμενες τζούρες.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Παρακολουθώντας την συζήτηση μου δημιουργήθηκε έντονα η επιθυμία για τσιγάρο.......:rolleyes:

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.152
...αν μου πέσει πάει η οξείδωση ( έτσι νομίζω δηλαδή δεν ξέρω).
Κι εγώ δεν ξέρω αλλά είναι πολύ πιθανό.

...δεν πρέπει να κάνεις συνεχόμενες τζούρες.
Εννοείται, αν και για δοκιμή το ανέβασα τόσο πολύ.

Συνήθως ατμίζω με 8 watt.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.315
#1 dripper ή αλλιώς RDA (όχι με κεραμικό όμως λερώνει πολύ η αλλαγή αντίστασης, με "μπόρνες βιδωτές",binding posts δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ)
πολύ εύκολο στη χρήση,αλλάζεις k άρωμα k αντίσταση ΠΑΝεύκολα κ καθαρά.το αρνητικό είναι οτι στάζεις 5-6 σταγόνες κάθε 10-15 τζούρες κ πρέπει να μένει όρθιο όταν είναι "γεμάτο" σε τσέπες κτλ..
Eίμαι αρκούντως τεμπέλης για να μπλέξω με dripper,άσε που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου την Άρτα και τα Γιάννενα.Θα τον σκεφτόμουν μόνο ως 2ο στο σπίτι αποκλειστικά.
#2 RTA Rebuildable Tank Atomiser ... τύπου Kayfun - Russian 91%.πάλι με binding posts,δεν έχει τα παραπάνω αρνητικά είναι σαν τον Nautilus σε όλα. για να αλλάξεις άρωμα δεν πλένεις αντίσταση ή δεν περιμένεις να αλλάξει γεύση η αντίσταση αν δεν την πλύνεις k για να αλλάξει αντί να βιδώσεις την αντίσταση απλά βιδώνεις 2 βίδες.απλά πρέπει να φτιάξεις τις αντιστάσεις ... εγώ το βρίσκω πάρα μα πάρα πολύ απλό για RDA-RTA...το "δύσκολο" είναι η επισκευή των έτοιμων αντιστάσεων.
Το σκεφτόμουν για kaufun ή russian αλλά ο μεν πρώτος δεν έχει ρυθμιστή αέρος,κάτι που με βολεύει αφάνταστα,ενώ για τον δεύτερο είναι λαχείο από που θα ψωνίσεις να για να έρθει σωστό κομμάτι(τουλάχιστον από όσα διαβάζω).Έχω και ένα φόβο για το πλαστικό tank του ρώσσου(αν και υπάρχει και το πλήρως μεταλλικό)..

profi

Reaction score
1.438
Eίμαι αρκούντως τεμπέλης για να μπλέξω με dripper,άσε που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου την Άρτα και τα Γιάννενα.Θα τον σκεφτόμουν μόνο ως 2ο στο σπίτι αποκλειστικά.
όπως?υγρό ένα κομματάκι βαμβάκι just in case...τι άλλο?που να μην χρειάζεσαι με τον vivi ?
(συμφωνώ πως είναι περισσότερο για σπίτι πάντως.αν κ ευκολία αλλαγής αντίστασης vivi vs rda = 0 -1 )

Το σκεφτόμουν για kaufun ή russian αλλά ο μεν πρώτος δεν έχει ρυθμιστή αέρος,κάτι που με βολεύει αφάνταστα,ενώ για τον δεύτερο είναι λαχείο από που θα ψωνίσεις να για να έρθει σωστό κομμάτι(τουλάχιστον από όσα διαβάζω).Έχω και ένα φόβο για το πλαστικό tank του ρώσσου(αν και υπάρχει και το πλήρως μεταλλικό)..
κ για τους 2 λαχείο είναι αν δεν πάρεις τον αυθεντικό.περιμένει αυτή την εβδομάδα ένα μαγαζί...αν είναι κλώνος(που θα είναι) ... θα δώ ;)
για το τανκ...there are a million more from where that came from :)...dirty cheap.

profi

Reaction score
1.438
κ extension...με'γειές. (δεν πατάει τελείως ο ναυτίλος με το δαχτυλίδι?)

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.152
Αυτές οι πιπίλες, γυναικείες δεν είναι; :p

Σου ήρθε βλέπω και το 2° vamo!

Πόσες μέρες έκανε;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
15 γεμάτες .
Με έχουν βολέψει αφάνταστα γιατί ψιλοδαγκώνω το επιστόμιο
αλλά μετά το φτύνω :rolleyes:

Reaction score
5.832
Στον hondo πουλανε σταντ για κραγιον,και η αδερφη μου εφερε ένα να το δοκιμασω. Δυστηχως τα μπουκαλακια δεν χωρανε να μπουν για λιγο.:(

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.387
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa