profi
Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
- Reaction score
- 1.438
Μπράβο!!!!!!Mια εβδομάδα και συνεχίζω!
Υ.Γ.Δηλαδή μπορείς να φτιάξεις diy αντιστάσεις για τον Ναυτίλο;
Υ.Γ : ναι.έβαλα κ φωτογραφία πιο πάνω.δεν είναι δύσκολο IMO αλλά οκ υπάρχει η θεώρηση οτι πιάνουν τα χέρια μου,δεν ξέρω πως μπορεί να φαίνεται σε κάποιον άλλο.
η διαφορά πάντως είναι αισθητή κ ας την έκανα single coil είναι για εμένα καλύτερη.
κ στον vivi μεγάλη διαφορά.
οι αρχικές είναι ό,τι να'ναι,δεν είμαι γκουρμές ή "ψαγμένος" ή κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση,οι περισσότερες που έβγαλα ήταν σαν χοντρή σπασμένη χορδή μπάσου,ένα ταλαιπωρημένο σύρμα με ένα μάτσο καμένες τρίχες μέσα.το καμένες είναι δικό μου λάθος αλλά τι να κάνω,δεν μου έκαναν τα λιγότερα volt.
ειδικά οι πρώτες που είχε βγάλει η Aspire είχαν ενα 30%-40% αποτυχίας right out of the box.
κάποιος που θέλει κάτι περισσότερο από τους κλασσικούς clearomisers μπορεί να πάρει
#1 dripper ή αλλιώς RDA (όχι με κεραμικό όμως λερώνει πολύ η αλλαγή αντίστασης, με "μπόρνες βιδωτές",binding posts δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ)
πολύ εύκολο στη χρήση,αλλάζεις k άρωμα k αντίσταση ΠΑΝεύκολα κ καθαρά.το αρνητικό είναι οτι στάζεις 5-6 σταγόνες κάθε 10-15 τζούρες κ πρέπει να μένει όρθιο όταν είναι "γεμάτο" σε τσέπες κτλ.
#2 RTA Rebuildable Tank Atomiser ... τύπου Kayfun - Russian 91%.πάλι με binding posts,δεν έχει τα παραπάνω αρνητικά είναι σαν τον Nautilus σε όλα. για να αλλάξεις άρωμα δεν πλένεις αντίσταση ή δεν περιμένεις να αλλάξει γεύση η αντίσταση αν δεν την πλύνεις k για να αλλάξει αντί να βιδώσεις την αντίσταση απλά βιδώνεις 2 βίδες.απλά πρέπει να φτιάξεις τις αντιστάσεις ... εγώ το βρίσκω πάρα μα πάρα πολύ απλό για RDA-RTA...το "δύσκολο" είναι η επισκευή των έτοιμων αντιστάσεων.
Κάποιος που είναι ικανοποιημένος από τον clearomiser που έχει, σκέφτεται "τι λέει ο καθυστερημένος" κ έχει απόλυτο δίκιο.
βρήκα καινούργιο παιχνίδι όμως
κ το να προσομοιώσω τον καπνό που έκανα το έχω ξεχάσει.το ίδιο γινόταν κ όταν κάπνιζα...όταν το ενδιαφέρoν μου ήταν αλλού ξέχναγα να καπνίσω για ώρες.
μεγάλο βγήκε για υστερόγραφο