Zizik's Maxi Home Theater

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μετά τη ρύθμιση του Κεφάλα, βάλαμε μερικές σκηνές.

Έμεινα μ@λ@κ@ς με τη καθαρότητα του ήχου
Αβγδ.με εντυπωσιασεs τωρα σοβαρα,μεχρι στιγμηs σχολιαζεs μονο προβολειs!

• Like
Reactions: PPG

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.102
Στάθη είναι μια σκηνή που την έχουμε δει - ακούσει πολλοί και πολλές φορές.

Όπως την άκουσα σήμερα στου Zizik, δεν την έχω ακούσει ποτέ!

Να φανταστείς σηκώθηκα απ' το καναπέ, του έδωσα συγχαρητήρια και δεν άκουσα τίποτα άλλο!

Έκατσα στον άλλο καναπέ και είπα από μέσα μου:

Carioli Zizik, ωραίο σύστημα έχεις φτιάξει! Carioli Κεφάλα, είσαι μάστορας!

Όσο για τον JVC, τι να πω; Μου έπεσαν τα σαγόνια πριν 2-3 μέρες, αλλά αυτό το περίμενα.

Reaction score
15.543

Όπως την άκουσα σήμερα στου Zizik, δεν την έχω ακούσει ποτέ!.

ετσι ακριβως....την εχουμε ακουσει πολλες φορες και με διαφορα μηχανηματα και ηχεια.....

.ο yamaha κανει καταπληκτικη δουλεια...

συμφωνω με τον αβγδ....καθαρος και λεπτομερης o ηχος του προ

ειναι δυσκολη σκηνη μιας και θελει καλα δυναμικα και καλο περιφερειακο ηχο .......αυτα τα διαθετει η ταινια κατεβαινοντας μαλιστα ως τα 23hz σαν blu ray τρανσφερ. ..

υγ....στον yamaha να δωσεις συγχαρητηρια Γιωργη..:)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Μετά τη ρύθμιση του Κεφάλα, βάλαμε μερικές σκηνές.

Έμεινα μ@λ@κ@ς με τη καθαρότητα του ήχου στη παρακάτω σκηνή:

Όπως την άκουσα σήμερα στου Zizik, δεν την έχω ακούσει ποτέ!
ετσι ακριβως....την εχουμε ακουσει πολλες φορες και με διαφορα μηχανηματα και ηχεια.....

.ο yamaha κανει καταπληκτικη δουλεια...
Για όσους ενδιαφέρονται να την έχουν σαν σκηνή αναφοράς,είναι το chapter 4 από το 'Master And Commander' φυσικά....το γράφω γιατί αν ανοιχτεί από το you tube αναφέρεται σαν scene 2 και μπορεί κάποιος να μπερδευτεί !!!

Last edited:

Reaction score
15.543
δεν ειναι τυχαιο οτι ακουμε περισσοτερη πληροφορια.....συμφωνει και ο μαστορας που εχει ακουσει και τον εξαιρετικο marantz

Compared to the popular Marantz AV8801 ($3599), the CX-A5000 seemed to extract more information from the upper midrange and treble—and set to YPAO-Natural, it did so while maintaining an extremely satisfying spectral balance. The Marantz does offer somewhat better rendition of the low end, no doubt due to the ability of Audyssey MultEQ XT32 to control that region of the audioband all the way down. However, if one complements the Yamaha's excellent treble and mids with additional bass EQ, that problem completely disappears, and choosing between it and the Marantz becomes very difficult. I found the Yamaha CX-A5000's pure and natural treble completely addicting, and something rarely found for $3000.

τα περι Audyssey δεν το σχολιαζουμε.....:D

Reaction score
8.905
Στους πιο πολλούς "Χόμ-Σινεμάκιδες" για ακρόαση που πάω, βάζουν τις περιβόητες σκηνές από το Master and Commander...:D, ε λοιπόν σε αυτές τις σκηνές κρύβονται πολλές "παγίδες" που μπορεί να εκθέσει ένα σύστημα. Όπως τα χαμηλά, πχ. από τα ανεπαρκή η κακορυθμισμένα σάμπς, η στις σκηνές που διάφορα αντικείμενα σπάνε μέσα στο σκαρί, από τα υπερβολικά τονισμένα άκρα, έλλειψη καθαρότητας κλπ.
Και φυσικά, εκτός του όποιου ηχητικού εξοπλισμού, συμβάλει στο κακό αποτέλεσμα και τα διάφορα "κακά" μόντ που βγάζει ο χώρος! Άσε που οι εντάσεις που παίζουν οι περισσότεροι από δαύτους :p, είναι πάνω από 100+ ντεσιμπέλια... κόλαση γινεται...:laugh:, φανταστείτε ότι σε αυτές τις εντάσεις τα όποια (άνω) προβλήματα "υπάρχουν" μεγεθύνονται, σε κάποιους μάλιστα, σε πιάνει και πονοκέφαλος... :p!
Στην περίπτωση του Τράκη, δεν ξέρω κατά πόσο συμβάλει ο νέος πρό Γιαμάχας στο τελικό αποτέλεσμα..., αλλά το άκουσμα των συγκεκριμένων σκηνών με εξέπληξε, δεν υπήρχε το παραμικρό αρνητικό να πω, παρόλο που (όπως λένε) δεν έχουν ολοκληρώσει το σετάρισμα με τον Κεφάλα, στα αυτιά μου είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει έως σήμερα! Μπράβο στους (όποιους) υπεύθυνους γιαυτό το αποτέλεσμα!

Δεν πιστεύω να την "ψωνίσεις" μετά από αυτά που έγραψα... :p :laugh:

Last edited:

Reaction score
8.905
Βρε σεις... όταν εγώ ασχολιόμουν με το Χόμ Σίνεμα εσείς παίζατε με γκαζάκια....:D απλά το έχω ρίξει στο 2κάναλο τον τελευταίο καιρό! :roflmao:

Που είσαι ρε Καφάτο.....:cautious: :laugh:

Reaction score
7.144
Στους πιο πολλούς "Χόμ-Σινεμάκιδες" για ακρόαση που πάω, βάζουν τις περιβόητες σκηνές από το Master and Commander...:D, ε λοιπόν σε αυτές τις σκηνές κρύβονται πολλές "παγίδες" που μπορεί να εκθέσει ένα σύστημα. Όπως τα χαμηλά, πχ. από τα ανεπαρκή η κακορυθμισμένα σάμπς, η στις σκηνές που διάφορα αντικείμενα σπάνε μέσα στο σκαρί, από τα υπερβολικά τονισμένα άκρα, έλλειψη καθαρότητας κλπ.
Και φυσικά, εκτός του όποιου ηχητικού εξοπλισμού, συμβάλει στο κακό αποτέλεσμα και τα διάφορα "κακά" μόντ που βγάζει ο χώρος! Άσε που οι εντάσεις που παίζουν οι περισσότεροι από δαύτους :p, είναι πάνω από 100+ ντεσιμπέλια... κόλαση γινεται...:laugh:, φανταστείτε ότι σε αυτές τις εντάσεις τα όποια (άνω) προβλήματα "υπάρχουν" μεγεθύνονται, σε κάποιους μάλιστα, σε πιάνει και πονοκέφαλος... :p!
Στην περίπτωση του Τράκη, δεν ξέρω κατά πόσο συμβάλει ο νέος πρό Γιαμάχας στο τελικό αποτέλεσμα..., αλλά το άκουσμα των συγκεκριμένων σκηνών με εξέπληξε, δεν υπήρχε το παραμικρό αρνητικό να πω, παρόλο που (όπως λένε) δεν έχουν ολοκληρώσει το σετάρισμα με τον Κεφάλα, στα αυτιά μου είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει έως σήμερα! Μπράβο στους (όποιους) υπεύθυνους γιαυτό το αποτέλεσμα!

Δεν πιστεύω να την "ψωνίσεις" μετά από αυτά που έγραψα... :p :laugh:
Πρέπει τελικά να είναι πολύ καλός ο Yamaha γιατί το παρατεθέν, παίζει να είναι το μεγαλύτερο μήνυμα του Βασίλη τα τελευταία 2 χρόνια...:laugh:

Reaction score
1.842
Βρε σεις... όταν εγώ ασχολιόμουν με το Χόμ Σίνεμα εσείς παίζατε με γκαζάκια....
Αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων χρόνων. Έχει αναρχοκομμούνια το avsite που βάνουν γκαζάκια στα αυτοκίνητα της μπουρζουαζίας κι' εγώ κοιμάμαι με τα τσαρούχια;
:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000