stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Αβγδ.με εντυπωσιασεs τωρα σοβαρα,μεχρι στιγμηs σχολιαζεs μονο προβολειs!Μετά τη ρύθμιση του Κεφάλα, βάλαμε μερικές σκηνές.
Έμεινα μ@λ@κ@ς με τη καθαρότητα του ήχου
Αβγδ.με εντυπωσιασεs τωρα σοβαρα,μεχρι στιγμηs σχολιαζεs μονο προβολειs!Μετά τη ρύθμιση του Κεφάλα, βάλαμε μερικές σκηνές.
Έμεινα μ@λ@κ@ς με τη καθαρότητα του ήχου
Μην ψαρώνεις,δεν ξέρουν τι ν ακούσουν και σε ποιο σημείο.Αβγδ.με εντυπωσιασεs τωρα σοβαρα,μεχρι στιγμηs σχολιαζεs μονο προβολειs!
Στο τελικό set up,ο Yamaha παίζει μόνος του δηλαδή;ο Behringer δεν χρειάστηκε;
Στάθη είναι μια σκηνή που την έχουμε δει - ακούσει πολλοί και πολλές φορές.
Όπως την άκουσα σήμερα στου Zizik, δεν την έχω ακούσει ποτέ!.
Μετά τη ρύθμιση του Κεφάλα, βάλαμε μερικές σκηνές.
Έμεινα μ@λ@κ@ς με τη καθαρότητα του ήχου στη παρακάτω σκηνή:
Στάθη είναι μια σκηνή που την έχουμε δει - ακούσει πολλοί και πολλές φορές.
Όπως την άκουσα σήμερα στου Zizik, δεν την έχω ακούσει ποτέ!
Για όσους ενδιαφέρονται να την έχουν σαν σκηνή αναφοράς,είναι το chapter 4 από το 'Master And Commander' φυσικά....το γράφω γιατί αν ανοιχτεί από το you tube αναφέρεται σαν scene 2 και μπορεί κάποιος να μπερδευτεί !!!ετσι ακριβως....την εχουμε ακουσει πολλες φορες και με διαφορα μηχανηματα και ηχεια.....
.ο yamaha κανει καταπληκτικη δουλεια...
κατά κάποιο τρόπο είσαι χειρότεροςΣαν εσένα είμαι ρε ψωνάρα;
Πρέπει τελικά να είναι πολύ καλός ο Yamaha γιατί το παρατεθέν, παίζει να είναι το μεγαλύτερο μήνυμα του Βασίλη τα τελευταία 2 χρόνια...Στους πιο πολλούς "Χόμ-Σινεμάκιδες" για ακρόαση που πάω, βάζουν τις περιβόητες σκηνές από το Master and Commander..., ε λοιπόν σε αυτές τις σκηνές κρύβονται πολλές "παγίδες" που μπορεί να εκθέσει ένα σύστημα. Όπως τα χαμηλά, πχ. από τα ανεπαρκή η κακορυθμισμένα σάμπς, η στις σκηνές που διάφορα αντικείμενα σπάνε μέσα στο σκαρί, από τα υπερβολικά τονισμένα άκρα, έλλειψη καθαρότητας κλπ.
Και φυσικά, εκτός του όποιου ηχητικού εξοπλισμού, συμβάλει στο κακό αποτέλεσμα και τα διάφορα "κακά" μόντ που βγάζει ο χώρος! Άσε που οι εντάσεις που παίζουν οι περισσότεροι από δαύτους , είναι πάνω από 100+ ντεσιμπέλια... κόλαση γινεται..., φανταστείτε ότι σε αυτές τις εντάσεις τα όποια (άνω) προβλήματα "υπάρχουν" μεγεθύνονται, σε κάποιους μάλιστα, σε πιάνει και πονοκέφαλος... !
Στην περίπτωση του Τράκη, δεν ξέρω κατά πόσο συμβάλει ο νέος πρό Γιαμάχας στο τελικό αποτέλεσμα..., αλλά το άκουσμα των συγκεκριμένων σκηνών με εξέπληξε, δεν υπήρχε το παραμικρό αρνητικό να πω, παρόλο που (όπως λένε) δεν έχουν ολοκληρώσει το σετάρισμα με τον Κεφάλα, στα αυτιά μου είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει έως σήμερα! Μπράβο στους (όποιους) υπεύθυνους γιαυτό το αποτέλεσμα!
Δεν πιστεύω να την "ψωνίσεις" μετά από αυτά που έγραψα...
Μπρικια κολλαμε..Βρε σεις... όταν εγώ ασχολιόμουν με το Χόμ Σίνεμα εσείς παίζατε με γκαζάκια....
Ωχχχ... Θα τα δει μαζεμένα κάποιος άλλος... Ελπίζω όχι σήμερα γιατί δεν έχω ποπ-κορνΔεν είναι ο Yamaha, ο Β' είναι.
Αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων χρόνων. Έχει αναρχοκομμούνια το avsite που βάνουν γκαζάκια στα αυτοκίνητα της μπουρζουαζίας κι' εγώ κοιμάμαι με τα τσαρούχια;Βρε σεις... όταν εγώ ασχολιόμουν με το Χόμ Σίνεμα εσείς παίζατε με γκαζάκια....