- Reaction score
- 3.332
Εχει γίνει ήδη ΑΒ αρκετές φορές ...
Είναι ξεκάθαρα πιο καλά
Παρόλο που αγοράστηκαν στα τυφλά
Είναι ξεκάθαρα πιο καλά
Παρόλο που αγοράστηκαν στα τυφλά
Σε αυτήν την περίπτωση, το Impulso καθίσταται υποψήφιο (αν και, εξ όσων είδα, δεν έχει οπτική είσοδο).Καλημερα
Οι τιμες ειναι λαθος στο site, δεν το εχουν ενημερωσει. Το impulso ειναι στα 1250 περιπου, το supremo 2400 ευρω.
Σε αυτα τα χρηματα το impulso παιζει μονο του.
OK, Antilope και Benchmark. Care to elaborate?Αντιλοπη και Μπεντσμαρκ.
Καλύπτει τις προϋποθέσεις και είναι και λίγο οικονομικότερο από το Musical Fidelity M6DAC. Μπορείς να τα συγκρίνεις;Λίιιιιγο πάνω του προυπολογισμού αλλά νομίζω καλύπτει το 100%
Και το Mytek δουλεύει σαν προενισχυτής.Παντως το Μπεντσμαρκ 2 εχει και αναλογικο προενισχυτη πολυ αξιολογο και εχει και καλες μετρησεις.
Η λειτουργία "προενισχυτής" - προς το παρόν - δεν με απασχολεί, αλλά σίγουρα είναι καλό extra εάν υπάρχει. Το πρόβλημά μου με το εισαγωγικό μοντέλο της Antilope είναι η τιμή του, όχι η απουσία προενίσχυσης!Παντως το Μπεντσμαρκ 2 εχει και αναλογικο προενισχυτη πολυ αξιολογο και εχει και καλες μετρησεις.
Αν ψαχνεις για ολοκληρωμενο ντακ, στα χρηματα του ειναι σουπερ.
Η Αντιλοπη ειναι καταπληκτικη αλλα στο εισαγωγικο μοντελο δεν εχει προενισχυση.
Τα ΜΦ προσωπικα δεν μου αρεσουν, εχουν εναν χαρακτηριστικο ηχο με εμφαση στην μεσαια.
Καλη περιπτωση φαινεται και το καινουργιο Μ2tech young με τιμη περιπου στα 1.000 ...
Από πότε συγκρίνουμε DACs με βάση τα αυτιά μας;Και το Mytek δουλεύει σαν προενισχυτής.
Επίσης γουστάρω που έχει Firewire.
Επειδή δεν έχω ακούσει το Μ6, δεν μπορώ να σε βοηθήκω με συγκριτικό.
Από τότε που δεν σκαμπάζω από PDFια.Από πότε συγκρίνουμε DACs με βάση τα αυτιά μας;
Αχαχαχα, καλό! ΟΚ man, ευχαριστώ.Από τότε που δεν σκαμπάζω από PDFια.