stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Κανε φιλους σου λεει μετα..Φυσικά είναι γραμματόσημο ιδίως στο 2.35:1!
Για 1.78:1 μπορεί να είναι μεγάλο γραμματόσημο!
Κανε φιλους σου λεει μετα..Φυσικά είναι γραμματόσημο ιδίως στο 2.35:1!
Για 1.78:1 μπορεί να είναι μεγάλο γραμματόσημο!
Είναι ο ίδιος φίλος που είπε να γκρεμίσω και το δοκάρι. Το φωτοσόπιασε κιόλας για να μου δείξει πόσο ωραίο θα φαίνεται.Κανε φιλους σου λεει μετα..
Ζωντανή λέγοντας; Παίζει καραγκιόζη;Ο ΜΗ βρε Γιάννη έχει ζωντανή οθόνη, εσύ έχεις;
Ο τοίχος δεξιά-αριστερά πόσα μέτρα ειναι και συνολικά?
Κι εσύ κοίτα να συνειδητοποιήσεις ότι το καλοκαιράκι θα το περάσεις κλεισμένος σε 4 τοίχους, γιατί θα σε βάλουν να κλείσεις τη μπαλκονόπορτα.να γινει εφαρμογη 2,35 αμεσα!!
Δηλαδή να μην το σκέφτομαι και εγώ αν η οθόνη πρέπει να αρχίζει απο το 1 μέτρο και πάνω;Αν μπει μεγάλη 2,35 οθόνη θα πρέπει να βρεθεί πάνω από το ύψος των JBL (102 cm)
Δηλαδή οι υπότιτλοι περίπου στο 1,20; Πολύ κουραστικό στη θέαση.Δηλαδή να μην το σκέφτομαι και εγώ αν η οθόνη πρέπει να αρχίζει απο το 1 μέτρο και πάνω;
Όχι βέβαια.Δηλαδή να μην το σκέφτομαι και εγώ αν η οθόνη πρέπει να αρχίζει απο το 1 μέτρο και πάνω;
Θα βάλεις τα JBL οριζόντια! Το τοιχίο δεν ενοχλεί.Ρε βαρεμένοι, τι είναι αυτά που λέτε;
Αν μπει μεγάλη 2,35 οθόνη θα πρέπει να βρεθεί πάνω από το ύψος των JBL (102 cm), και να μπει έκκεντρα, αφού υπάρχει χαμηλό τοιχίο δεξιά.
Οριζόντια; Δηλαδή το αριστερό πάνω από το sub και το δεξί πάνω στο τοιχίο; Πιο ψηλά θα φτάνουν, ειδικά το δεξί.Θα βάλεις τα JBL οριζόντια! Το τοιχίο δεν ενοχλεί.
Η δική μου εικόνα ξεκινάει στα 80cm.Οι επιλογές μου είναι:
Πλάτος μεχρι 234 και σε οτι ύψος να 'ναι
Πλάτος 320+ και να ξεκινά από το 1 μέτρο. ...
1. Θα τα βάλουμε ψηλά στις γωνίες, το αριστερό σε βάση που θα μετακινείται με την πόρτα.Οριζόντια; Δηλαδή το αριστερό πάνω από το sub και το δεξί πάνω στο τοιχίο; Πιο ψηλά θα φτάνουν, ειδικά το δεξί.
Aφού έχεις το gif με τη ντομάτα στην υπογραφή σου...Ρίχτη μόνος σου να μη με βάζεις σε κόπο.Η δική μου εικόνα ξεκινάει στα 80cm.
1. Θα τα βάλουμε ψηλά στις γωνίες, το αριστερό σε βάση που θα μετακινείται με την πόρτα.
2. θα μπαίνεις απ' έξω στο γκαράζ.