Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Reaction score
89
και το τερμινατορ πανω αριστερα σταθερη αξια!!! ειναι για να μη το φτανει γυναικειο χερι χαχαχαχχααααα

melina

Cargo 200
Reaction score
43.308
να κάνω μια ερώτηση χαζή; όπως το βλέπω αν κάτσεις λίγο ξάπλα στον καναπέ το κεντρικό δεν μπαίνει στο οπτικό πεδίο μέσα στην εικόνα;

Reaction score
8.905
να κάνω μια ερώτηση χαζή; όπως το βλέπω αν κάτσεις λίγο ξάπλα στον καναπέ το κεντρικό δεν μπαίνει στο οπτικό πεδίο μέσα στην εικόνα;
Τι θέλεις τώρα Μελίνα μας... να τον βάλεις σε περιπέτειες με αυτά που λες....:rolleyes: :laugh:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.308
Ξαπλώνουν ωρε οι άντρες;
τι στο όρθιο ακόμα; σαν τα πιθήκια; :laugh:

πλάκα-πλάκα, εγώ πάντως έχω καταλήξει ότι το επόμενο μεγάλο προτζεκτ (μετά τον προβολέα) θα είναι ο καναπές, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση είμαι στα πρόθυρα αυχενικού.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.869
Εμείς πάντως βλέπουμε τελείως ξάπλα, με τα κεφαλάκια δίπλα-δίπλα.
Της κατεβάζω λίγο το δικό της βέβαια γιατι μου κόβει το ένα surround. :roflmao:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Και δεν μπορείς να κοιμηθείς με κομμένο το ένα surround?

melina

Cargo 200
Reaction score
43.308
:laugh::laugh::laugh:

όπως φωνάζαμε στο σινεμά παλιά, χασάαααπη!!! κόφτο να ησυχάσεις :roflmao::roflmao::roflmao:

και για τελείως ξάπλα θέλει άλλο πράγμα από αυτό που έχω (καναπές + υποπόδιο) με πιάνουν τα πλευρά μου, πρέπει να βρω κάτι να αγκαλιάζει/στηρίζει όλο το σώμα...κάτι σαν αυτά στα gold cinema rooms του village.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Σε ξεγελαει η φωτο,δεν μπαινει,οπως ξεγελαστηκε και ο VasilisM και νομιζε οτι εχω χώρο μεγαλυτερο.:p
Σημερα μπορω να πω οτι ηπια νερο!:smoke:
@Κefalas θ'ανεβασω και κατι διαγραμματα σουπερ,ετσι για να μαθαινεις!:angel::roflmao:

Reaction score
8.905
Τους είπες του Μανώλη να κάνει καλά την δουλειά του... γιατί θα περάσω (μετά) για έλεγχο...:whistling: :gotcha:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Νομιζα οτι μετα απο τοσο καιρο που εχω το pb-13 oτι το εχω ακουσει ..χμμ ..εδειξε τα δοντια του με τον γιαμαχα ,μεταμορφωθηκε και το χαμηλο,εκτος των αλλων!
Ολες οι ταινιες..ξανα παλι!:hi:

Reaction score
15.543
@Κefalas θ'ανεβασω και κατι διαγραμματα σουπερ,ετσι για να μαθαινεις!:angel::roflmao:
Νομιζα οτι μετα απο τοσο καιρο που εχω το pb-13 oτι το εχω ακουσει ..χμμ ..εδειξε τα δοντια του με τον γιαμαχα ,μεταμορφωθηκε και το χαμηλο,εκτος των αλλων!
Ολες οι ταινιες..ξανα παλι!:hi:
εμαθε να ρυθμιζει ο cal A η αλλαξες θεση στο sub ; :roflmao:

εγγυηση ο Μ.Κ. ;)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.209
Members
38.306
Νεότερο μέλος
lntalis75