Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Reaction score
15.543
λογικα θα παιζει σουπερ και φλατ......αν βαλει το μικροφωνο να κανει ρυθμιση και μετα βαλει φλατ ολες τις συχνοτητες που εχει πειραξει θα του ερθει καλα μεχρι να κανει πιο ακριβης ρυθμισεις..

η αναλυση στην μεσαια και υψηλη περιοχη ειναι κορυφαια...βγαζει περιεχομενο που οι αλλοι δεν μπορουν.....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Στάθη πες μας εντυπώσεις.... :party:
Επαιξα λιγο χθες με το μενου του yamaha η πρωτη γνωριμια ,και αφου ειχα τσεκαρει τα xlr στη σωστη τους θεση ως προς τα ηχεια στον sherbourn,το βρηκα πολυ ευχρηστο και βολικο (και το κοντρολ επισης)το συμπαθησα και μου αρεσει .
Με τις φλατ ρυθμισεις στο χειροκινητο για αρχη (απο βδομαδα ερχεται ο Μανωλης για καλιμπραρισμα) εβαλα το Salvation μερικες σκηνες..αυτο που πηρα.. ξαναλεω με φλατ ρυθμισεις και αποστασεις ηχειων ..οτι'ναι δηλ.. Απιστευτη διαφανεια και λεπτομερεια,καθαροτητα σε οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα!
Αυτο που λεει ο Νακας στο site του δηλ
την κορυφαία αναπαραγωγή σε τρισδιάστατο περιβάλλον προσφέρει παράλληλα λεπτομερή και ακριβή ήχο - See more at: http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=135470#sthash.jy1TaHpj.dpuf
το επαυξανω με ΧΙΛΙΑ! Και αναρωτιομουν,μεσα στο μπλε δισκακι ηταν κρυμμενο ,το τι μπορει να δωσει αυτο, και ηθελε τον καταλληλο επεξεργαστη για να ακουστει -βλεπε εδω τα Dacs ..Στον CX-A5000 όλα τα κανάλια ενσωματώνουν υπερυψηλής απόδοσης ESS ES9016 DACs με 192kHz / 32 bit
Νομιζω οτι μεχρι και οι αλλοι να φορεσουν αυτο .. μιλαμε για την μερα με την νυχτα!
:drinks:

Reaction score
8.905
έβαλες το μικρόφωνο να σου φτιάξει την ισοστάθμιση - αποστάσεις - κλπ....?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
έβαλες το μικρόφωνο να σου φτιάξει την ισοστάθμιση - αποστάσεις - κλπ....?
Oχι δεν εβαλα,το ειπα πιο πανω,δεν εχει νοημα να φτιαξω αυτοματη ρυθμιση τωρα,θα την κανει ο Μανωληs.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.369
Επαιξα λιγο χθες με το μενου του yamaha η πρωτη γνωριμια ,και αφου ειχα τσεκαρει τα xlr στη σωστη τους θεση ως προς τα ηχεια στον sherbourn,το βρηκα πολυ ευχρηστο και βολικο (και το κοντρολ επισης)το συμπαθησα και μου αρεσει .
Με τις φλατ ρυθμισεις στο χειροκινητο για αρχη (απο βδομαδα ερχεται ο Μανωλης για καλιμπραρισμα) εβαλα το Salvation μερικες σκηνες..αυτο που πηρα.. ξαναλεω με φλατ ρυθμισεις και αποστασεις ηχειων ..οτι'ναι δηλ.. Απιστευτη διαφανεια και λεπτομερεια,καθαροτητα σε οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα!
Αυτο που λεει ο Νακας στο site του δηλ το επαυξανω με ΧΙΛΙΑ! Και αναρωτιομουν,μεσα στο μπλε δισκακι ηταν κρυμμενο ,το τι μπορει να δωσει αυτο, και ηθελε τον καταλληλο επεξεργαστη για να ακουστει -βλεπε εδω τα Dacs ..Στον CX-A5000 όλα τα κανάλια ενσωματώνουν υπερυψηλής απόδοσης ESS ES9016 DACs με 192kHz / 32 bit
Νομιζω οτι μεχρι και οι αλλοι να φορεσουν αυτο .. μιλαμε για την μερα με την νυχτα!
:drinks:
Αυτό το σεντόνι θα το κορνιζάρω! :p:drinks:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.368
Θυμάσαι Στάθη τι είχα γράψει για του Zizik και παραξενεύτηκες; :whistling:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Eβαλα ενα μπλε δισκακι απο oppo του Argi ,ειχα ξεχασει οτι ηταν 3D,Μπηκα στο μενου του oppo και απο auto-3D το απενεργοποιησα αμεσως!:laugh:

Reaction score
8.905
Oχι δεν εβαλα,το ειπα πιο πανω,δεν εχει νοημα να φτιαξω αυτοματη ρυθμιση τωρα,θα την κανει ο Μανωληs.
Τότε δεν ακούς φλατ... γιατί ο χώρος δεν είναι φλάτ... γιαυτό χρειάζεται η ισοστάθμιση του Γιαμάχα! Τώρα εάν δεν έχεις την περιέργεια και έχεις την υπομονή για τον CAL A, το καταλαβαίνω. Και πάλι καλορίζικος φιλαράκι... είναι σούπερ! :drinks:

Reaction score
15.543
βρε συ....πως ακουσες χωρις να εχεις τουλαχιστον σωστες σταθμες και αποστασεις..?

μη φοβασαι :D

βαλε να κανει μια αυτοματη ισοσταθμιση (μεχρι ναρθει ο Μ.Κ.)και μετα βαλε 0 ολα τα db σε ολα τα καναλια στις συχνοτητες που εχει κανει διορθωση ο Yamaha...

ετσι θα ακουσεις φλατ τον av και θαχεις καλυτερη αποψη...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μα δεν ειπα πως ηταν σωστες οι σταθμες και οι αποστασεις,το αντιθετο ειπα!:laugh:
Υπομονη,οταν θα γινει η δουλεια ,θα σου πω..ή θα μου πεις!:D
Σ'αφηνω τωρα,εχω δουλεια!:roflmao:

Reaction score
89
Σταθουγλλλληηηηηηηηηηη τι ναι αυτα που βλεπω και διαβαζω ρε και ειμαι κ στη ξενιτια ανυμπορος να κανω κατι????? Βρεεεεε κρυφοχαιεντα περιμενα και γω να δω τιποτα βιβλιοθηκες ατελειωτες με steelbοοκια και θελω τωρα ενεσεις γιατι σκαλωσαν οι σιελογονοι αδενες αναθεμα σε χαχαχααααα :lol:

Για βγαλε και καμμια φωτογραφια τωρα που πηρες μπρος και τη βιβλιοθηκη να δω τι "εργαλεια" εχεις πανω αν ειναι να σου στειλω τιποτα απο δω χαχαχαχααα!!!! :lolsign:

Με γειες αγορινα μου να σαι καλα να τα χαιρεσαι και κανονησε μεσα Ιουλη μη μου πας διακοπες πουθενα θα μαι κατω το καλο που σε θελω!!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Xαχαχαχα...Μακη που εισαι βρε..γ@μω τη μπίστη μου.. Χαχαχ,φωτο ε ,στα bluray εμ τι θα ελεγεs το ξερω,χαχα ..δεν εχω πολλα καμια 300αρια γιατι θα εμεναν πισω οι αναβαθμισειs! Aντε σε περιμενω ρε..

@ VasilisM..απο αυριο..

Reaction score
89
Xαχαχαχα...Μακη που εισαι βρε..γ@μω τη μπίστη μου.. Χαχαχ,φωτο ε ,στα bluray εμ τι θα ελεγεs το ξερω,χαχα ..δεν εχω πολλα καμια 300αρια γιατι θα εμεναν πισω οι αναβαθμισειs! Aντε σε περιμενω ρε..
.

βρε αθεοφοβε ερωτιαρη ανδρα περιμενες να φυγω για αμερικη για να βγαλεις τα εσωψυχα σου χαχαχαχαχαα αναθεμα σε!!!!! :headbang:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300