Οι αδερφοί -όχι Γκριμ- της Grimm Audio και για την πιστότητα,o L o S και ο 1. Όλο μαζί?

Reaction score
3.910
Blue sky έχεις κάτω από τη μέτρικ;

Θα παρακολουθώ στενά επόμενες κινήσεις σου που σχετίζονται με χαμηλές συχνότητες. Ελπίζω να μην σε ξελογιάσουν υποβαθύφωνα με μεγάλα ουμπ@λ@ και χαλάσεις το impulse response.

Κατά τα άλλα, μεγειές!!!!!!
Όη, δέναι μπλέ ουρανός είναι Pioneer Universal player(λέμε τώρα), συνδεδεμένο στη Μετρικ ψηφιακά και απεκεί στα Grimm.
¨΄Ετσι οπότενες επιθυμώ ακούω τα δισκάκια μου και γοστάρω!

Δημήτρη (και λοιπά φιλαράκια που ρωτήσατε) στα σαμπ θα παίξω "mainstreαm", έχω φάει... απαγορευτικό για οτιδήποτε άλλο και είμαι υπάκουο πιντί ως γνωρίζεις!!:cool:

Reaction score
3.910
Αν δεν είχατε βγάλει Μπέο :p θα ρχόμουν μια βόλτα να τα ξαναχαρώ...
Nα ρθείς από Ιούλιο, υπάρχει λόγος....και να μη λές τέτοια πράγματα διότι στενοχωρείς τον Αχιλλεύ....ε, να προσέχουμε και λίγο...έτσι?

Reaction score
3.910
Βρε Γιωργ ...για να σε ρωτηξω κατι....αν καποιος θελει να τα χρησιμοποιει και στο Home cinema για front speakers πως θα τα βανει????
Άη κοίτα...τακτοποιημένα όλα στην τρίχα!!
Τγία σαμπγια, ένα phono stage και η μακαρονάδα.
Όπου μωβ μακαγόνι(Gotha,m) είναι συνδέσεις Μετρικ.

IMG_4228.JPG

Attachments

Reaction score
1.777
Ρε φιλαρακι μπαινω και ξαναμπαινω να δω την συνεχεια. Για κανε παιχνιδι! Αντε βαρεθηκα να διαβαζω για το Ποταμι!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.273
Άη κοίτα...τακτοποιημένα όλα στην τρίχα!!
Τγία σαμπγια, ένα phono stage και η μακαρονάδα.
Όπου μωβ μακαγόνι(Gotha,m) είναι συνδέσεις Μετρικ.

View attachment 35719
kι αυτο το ωραιο κατω αριστερα με τις λαμπες τι καλο ειναι??

Reaction score
3.910
...συνδέει το πριν με το μετά...:rolleyes:
Kάπως έτσι!!!

Είναι ένα (το καλύτερο-ακριβώτερο) δημιούργημα της SPL apo τον Μιχάλη Παπακαλούση, με σπέσιαλ μτσχ/τές, λάμπες και κάνει όλες τις παληοδουλειές:
συνδέεται (αν θές) κατευθείαν σε τελικό καθότι υπάρχει βολιούμε, ενισχύει μουμου και μουσου σήματα.
ασούπερ διάφανο!!

Y

Yiannis_B

Guest
Kάπως έτσι!!!

Είναι ένα (το καλύτερο-ακριβώτερο) δημιούργημα της SPL apo τον Μιχάλη Παπακαλούση, με σπέσιαλ μτσχ/τές, λάμπες και κάνει όλες τις παληοδουλειές:
συνδέεται (αν θές) κατευθείαν σε τελικό καθότι υπάρχει βολιούμε, ενισχύει μουμου και μουσου σήματα.
ασούπερ διάφανο!!
Κάτι τέτοια πετάς και δεν θα γίνεις ποτέ αφεντικό στην μάστερςπροόντιο....:rolleyes: :laugh:

Reaction score
3.910
Ρε φιλαρακι μπαινω και ξαναμπαινω να δω την συνεχεια. Για κανε παιχνιδι! Αντε βαρεθηκα να διαβαζω για το Ποταμι!
Δεν υπάρχει άλλο, το ηχείο τόχετε ακούσει όλοι, τι περιμένετε?

Να σας πώ πόσο καλά παίζει??, οι περισσότεροι είστε κουφοί, περιμένετε τσακ-μπαμ για να κρίνετε ένa σύστημα.:fuckyou::drinks:

Έχει ο αντιπρόσωπος, υπάρχει σε σπίτια, ο καθείς που ενδιαφέρεται για ολιστικό σύστημα μπορεί να αποκομίσει πλήρη εικόνα.

Σούπερ απόδοση σε τιμή χώμα ακόμη και με τα σαμπ.:bigboss:

Χαλάει λίγο το "μικρόβιο" του σπορ μας βέβαια, αφού ακούς συνέχεια μουσική και δεν στεναχωριέσαι ντιπ για ρακ, καλώδια, ρεύματα, νερά, κοινόχρηστα....οπότε όσοι έχετε τέτοια βίτσια μακρυά απο τα Grimm!:hunter:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Τα σόκορα στα ράφια είναι γυμνά .
Θα βγάζουν γρέζι και αναθυμιάσεις από τις λάμπες .
Πφφφφφφφφ...προχειροδουλειές .
Και τα φούξια να τα βγάνεις...χαλάνε τα μεσαία :p

Reaction score
3.910
Τα σόκορα στα ράφια είναι γυμνά .
Θα βγάζουν γρέζι και αναθυμιάσεις από τις λάμπες .
Πφφφφφφφφ...προχειροδουλειές .
Και τα φούξια να τα βγάνεις...χαλάνε τα μεσαία :p
τα φούξα μου κάνουν "μέση", αφού τα ξερς κ σύ...εγώ να τα λέω όλα?:oops::p

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Σούπερ απόδοση σε τιμή χώμα ακόμη και με τα σαμπ.
:
Εμενα αυτη η τιμη Χωμα με προβληματιζει........ γιατι τα πουλανε τοσο φτηνα? Μηπως δεν ειναι καλα? Τι θα πουν οι φιλοι μου αν μαθουν οτι αγορασα δυδρομα ηχεια με μολις 14000€? Ακομα και τα σαμπ και αυτα χαρισμα ειναι βρε παιδι μου μονο 7000€.

Η μονη δικαιολογια που σκεφτηκα να πω ειναι πως τα πειρα για το PC, για να μην μπλεκω με καλωδια, ενισχυτες κτλ. :)

Y

Yiannis_B

Guest
Εγώ άλλη απορία έχω.....δεν το βλέπω το σύστημα και πολύ μινιμάλ...:rolleyes:

....όπως στiς εκθέσεις... :prankster:

Last edited by a moderator:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.987
Αυτό του λέω κι εγώ, το ίδιο κι ο Chrishat, αλλά αυτός, ανένδοτος. Σκοτωθήκαμε τον περασμένο Φεβρουάριο κι από τότε έχουμε να μιλήσουμε. Εδώ που τα λέμε βέβαια, μ' όλους αυτούς τους άσχετους που κάνει παρέα όταν κατεβαίνει στην Αθήνα, έχει αποκτήσει ένα αυτό-πωςτολέν, που άμα δε δείχνει μπούγιο το στερεόφονο, δε του μιλάνε οι βαργιοί χαϊεντάδες. Και με το δίκιο τους δηλαδή. Τί να δείξεις; Μαναχά ένα ψωρο-macmini κι ένα ζευγάρι δίδρομα τοσαδά παπαροηχεία - που είναι και πσηφιακά και κατακερματίζουν τη μουσική και την κάνουν αδιάφορους ήχους; Άμα δε δείξεις και λίγη γάμπα - μπαρδόν, λάμπα ήθελα να πω...

Πάντως, τον έχω προειδοποιήσει. Ή θα τον διαγράψω αποδωμέσα με συνοπτικιές διαδικασίες και θα τον γράψω με το ζόρι στο κλαμπ των σνομπ ξινομπλαζέ, ή θα συνεννοηθώ με τον Chris και θα του πετάξουμε τα περιττά από το μπαλκόνι. Δεν υποφέρεται πχια!

Reaction score
999
Πολυ ομορφα ειναι! Και παιζανε και ωραια στην έκθεση...Αλλά τα 14000 φιλε δεν είναι τιμη χωμα... Ας μην τρελαθούμε δηλαδη

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Το αν είναι φθηνό ή όχι, θα το δούμε από την κλίμακα στην οποία κινείται το χόμπυ και όχι από την τσέπη μας.

Δεδομένου λοιπόν πως το άθλημα μπορεί να ξεκινήσει από 100€ και να φτάσει να ξεπερνάει και τα 200.000/300.000€... ε, τα 14.000 μάλλον οικονομική κατάσταση την λές.

Άλλο αν εγώ θέλω 7-8 μήνες να τα βγάλω... :fuckyou:

Να τα χαίρεσαι τα παιχνίδια σου αλλά ναι. Να γράψεις και 2-3 πράγματα και για όσους δεν τα έχουμε ακούσει. Καλό θα ήταν να τα γνωρίσουμε και μέσω των ιδιοκτητών τους.
Αν κάνεις παρουσίαση μόνο για τους 5-10 τύπου ΒασίλησΜ κλπ... οκ... βάλε 2 φώτο κι' άστο.
Αυτοί ξέρουν. Σαν τα πλυντήρια ένα πράμα... :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.164
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas